Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kostri moja včera už sme všetci zalahli a o polnoci strašný rev zavreté oči len strašne plakala asi pol hodku a potom klud vobec neviem čo jej bolo 😠
@albao u nás zaberú ruky MM 🙂 ja sa môžem aj pretrhnúť 😀
@albao aj my už pištíme 😀
@cara.m bodinko dlhý rukáv a poldupačky ale neprikryla som ju , u nás je teraz brutal horko 😉
@kostri 😀 😀 😀 nejem sladkééééé to brucho 😖 😖 😖
@misha8 Juj, tak to skoda.....☹ Vidis, dnes si mala pre nieco prist a neprisla, som nevedela, ci sa nieco nestalo....☹ Ale zasa tak malinka bude uz o trosku vacsia a mozno to pojde lahsie...🙂 Ja som rozmyslala, ze ju tiez uz zavolam....🙂 No ved uvidime....🙂
@cara.m My davame este body dlhy rukav a poldupacky, je sice este v zavinovacke, ale nohy trcia a u nas zasa nie je vobec take teplo doma, takze je jej dobre...🙂
@misha8 Jeeej, aj ty mas este brucho? Ja ze som jedina......ja totiz este vyzeram ako v piatom mesiaci tt a to nejem sladke, skoro nestiham normalne jest.....☹ No je to des....☹ A stale 8kg navyse.....☹ Hrozne....neviem co mam uz robit aby to islo dolu.....☹
Holky, nestíhám dočíst. Jste mooooc ukecané a my byli dnes v luftě a zítra dopo už jedem na víken dpryč s malou. Držte mi palce, mám hotovou cestovní horečku!!!! Jsem nejistá, jestli mám vše sbaleno pro malou 😒 !! Chjóóóó!!! Nemáte někdo nějaký tip, co by mi nemělo chybět?????? Děkuji!!!! Jsem už úplně hotová!!! A to nejedu poprvé.
@sjussi No tak ja uz ani nepredpokladam, ze sa tak skoro dostanem na vahu spred tehu....☹ A to som vzdy bola vyzla a teraz ma je veru dost...🙂
@misha8 No ved prave, nejem sladke, pohybu mam az az....niekedy zistim, ze pijem akurat kavu a celozrnne chlebicky a proste nist dolu....☹ A ja som tiez po CR.....🙂
@kostri No predpokladam, ze Vigantol nezabral....🙂 A ze nezabrali cipky.......☹ No co uz.....asi je uz imunna...😀
Baby chodite von s drobcami aj ked najviac slnko pali? Myslim medzi tou 11-15 hod...
@kamusek My máme tohle http://www.funkids.cz/cz/menu/122/katalog-hrace...
Ahoj holky, vy jste tak upovídaný 🙂 Musím zkusit něco dočíst 🙂

@cara.m Tak náš starší sourozenec nežárlí, protože z toho asi ještě moc nemá rozum 😀 😀 Nebo se to prostě nějak neprojevuje. Má malou hrozně rád...zatím 😅
Holky, vás dočíst je hrůza. My jsme pořád venku a večer je tady toho tolik...
Obě naše děti to měly s tím přetažením také takové. Prostě řev a řev a nic nepomáhalo. Nejlépe spaly, když si před večerním spaním daly ještě šlofíka...paradoxně. Když mi malá spí třeba do šesti hodin tak pak v sedm už krásně spinká.