Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cara.m A aj ti tam zaspi v tom teple? 🙂
@maova @sjussi Ja zasa vacsinou chodim doobeda, ale je to na prd, lebo polovicka ked je po nocnej, tak je tazke davat malinku do postielky, lebo to ho stale budi a ten je stale nervozny....☹ Ale asi nie je veru dobry napad trepat sa s nou v tom teple von......
@misag23 Presne tak, od dlazky ide podla mna zima.....ved aj mne je zima ked tam s nou lezim na tom studenom (ja som na tej dlazke...)
@zuzik28 Tak u nás to takhle nefunguje. Když náhodou usne ještě po šestý hodině, tak pak se mu nechce spát. Chodí kolem osmý, ale tuhle jsme právě byli až do osmi venku a on to skoro celé prospal a pak šel spát až kolem půl desáté 😉
@sirael My jsme dneska byli venku od jedný do půl osmý 😉 Ale samozřejmě jsem na něho nenechala svítit sluníčko.
@kamusek Máme jen jedno. Jeden dílek má 30x30 a je jich celkem devět, tak to nám zatím bohatě stačí 😉
@misag23 Jeezis a to kde ste boli tak dlho vonku? Tak taku dlhu vychadzku sme este neabsolvovali...🙂
@misha8 Sak viem, ze by sme nemali, len po tej tretej sa uz vacsinou hrame a uz sa jej velmi spat nechce a v kociku tiez moc nie, tak neviem ako to dat dokopy...🙂
@haniula No, lenze my mame len postielku a ta je v spalni, kde spi aj drahy.....☹ Ale tak co uz - no nebude tolko spinkat ako spaval....🙂
Juj, teraz som zabila komara!!!! U vas este nie su? Ako chranite prckov pred nimi? Alebo budete? Moze sa zapnut nieco z tych prostriedkov do zastrcky v izbe, kde spi mala? Aby jej to neuskodilo nejako....☹
@ivkaj Neviem ani ja - ma tu normalne prekvapil ked mi bzucal okolo ucha. Zajtra skusim bud zavolat lekarke co sa moze dat miminku alebo skocim do lekarne, lebo si neviem predstavit, ze by ju postipal. Ma velmi citlivu pokozku a viem, co tie stipance robia so mnou, tak to by nebolo dobre....☹
Holky co kojíte, jak často kojíte když jsou teď takové tepla?
ad komáří, no musíme vymyslet něco přírodního, protože jinak si myslím, že ty přípravky pro mimčo nic moc. Takže leda svítit a všechny je popleskat než se půjde spát 😀 a máme o další zábavu postaráno
Dobré ránko...zaregistrovala jsem, že se letmo probíraly vycházky a pobyt venku. My chodím dopoledne, pak na Ondrův spánek domů a pak zase vyrážíme ven. Včera jsme byli venku od devíti až do šesti večer. Nepřijde mi na tom nic divného 😅 Byli jsme ve městě něco pokoupit, na obídku, potom pohrát v parku a pak jsme ještě měli srazík s holkama z koníka na zahrádce.... Dneska ale budeme dopoledne doma, musím trošku pouklízet. Teda zatím si to myslím....ale možná to bude zase jinak až mi zavolá ségra s kámoškou....a uklízení se odsune na neurčito 😀 😀 😀
Dneska se u nás krásně spinkalo, Kristý usnula pěkně večer, probudila se o půl třetí a pak v šest...teď ještě spinká. Ondra za náma přišel do postele v pět ráno, takže jsme měli plnou postel 🙂
@ivkaj Já kojím doma celkem normálně, máme tady podstatně chladněji než venku...a venku prostě podle potřeby, jak si řekne...ale je to určitě častěji...
@misha8 coze... tak taky mi nemame... zatial. sme na tretom a stvrty nam da az ked sa bude mat zacat ucit lozit... mi mame treti na boku. maly uz pri tom tak nereve ale zalezi ako vystihneme cvicenie,, lebo ked je pri tom unaveny no katastrofa.. mne zas vadi, ze on si strka prsty do ust aj pri cviceni,, a najnovsie palec namiesto dudla... vrrr. tak mu strcim dudel, ale s nim sa mlady pan hra 😉 vytahuje si ho a snazi sa ho dat znovu do ust... no ale palec vzdy trafi....
my sme vcera isli von az okolo pol piatej... lebo ma cakaju tri skusky a jediny cas na ucenie pocas dna je ked maly ma poobedny spanok, to su take dve hodinky. potom sme sa napapali a isli sme von, cely cas nespinkal. ale to nevadilo v parku som ho vzala na ruky a skoro nedychal. to bude asi nejaky prirodovedc on je fascinovany stromami... tie si vsima velmi no a na detskom ihrisku zas deticky ako sa hraju... vcera som ho dala na vase rady na koberec.... no...ten nas lenivcek sa obrati len ked to je nevyhnutne ... do 20.6. to musime nacvicit lebo ideme na kotrolu to uz bude mat 6 mesiacov a vraj... to bude musiet vediet... no.. uvidime...
@sirael Do zásuvky jsou myslím přímo některé přípravky, které můžou být i pro takové prcky. Někde jsem to četla v letáku z drogerky, ale nevím přesně kde to bylo. Myslím, že v DMku. Jo a je tam i gelík, který je pro děti od narození, a tím se potře popřípadě, kdyby ji něco píchlo. Stojí to okolo 50,-! 🙂
@ellahop Taky mám doma přírodovědce. Korbičkou vidí ven a když jedeme pod stromy, tak musím pomalu aby si to všechno stihnu prohlídnout. Ani mu nevadí, že tou stejnou cestou jezdíme každý den 😅
@albao Kryštof piští už přes týden. Zaječí a sleduje co my na to. Když má táta náladu, tak si tahkle "povídají" a to bych pořebovala klapky na uši. Včera si takhel chtěl povídat na dece na hřišti, naštěstí tam ještě nebylo moc dětí;o)
Holky, když tříháte nehtíky na ručičkách, děláte i něco s kůžičkou? Přijde mi, že Kryštof ji má hodně povytáhlou, ale nevím jestli i takhle mimčům se může "zatlačit" zpátky a případné zádděry taky nesjou nic moc.
Ahojte 😉 @cara.m Klári, no hold to musím zvládnout, včera usnul něco po osmé a vzhůru byl už ve 22,30... a pak vstával taky docela často a ve 2h jsem si ho už dala k nám do postele a to už pak ani nevnímám, že kojím, takže už ani nedokážu říct, jak často 😖 2.června jdeme k doktorce, tak se chci s ní poradit, zda už mu můžu dát kaši na noc - že by ho to víc zasytilo... Je to takový mamánek, no.. Ale snad se Adámkovi to spinkání zlepší, vy jste spali krásně.. třeba má ten šestiměsíční spurtík. Jinak si s malým chodím odpoledne lehnout - ale on vydrží v posteli max. hodinu a pak už tam nechce být ani s prsem v puse 😀 takže máš výhodu, že ti Adámek lépe spí přes den. Já ho teď vystrčila ven na terasu, uvidíme jak dlouho vydrží v nepohybujícím se kočárku 😅
Jinak Domišek včera celkem dost plakal a při kojení jsem si všimla proč - měl na pravé ruce prostředníček úplně červený a šlo tam vidět i žluté-hnis, prostě záděr ☹ Tak jsem volala doktorce a ta mi řekla, že si mám jít koupit Opthalmoseptonex a mazat a večer při koupání v teplé vodě jsme to praskli a už je dobře 😉
holky malá má po včerejším očko hexa+prevenar v konečníku teplotu 38,4 bez odečtu takže 37,9, mám dát čípek? ráno měla 37,2 po odečtu a ted to šplhá..ale doma at neplašim.. ☹

@sirael nene ja chodim az o půl 4