Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@monik1 Ahojky Moni. Taky gratulujeme Dominičkovi k čtyřměsíčninám. Nám celkem to teplo vadí. Teda aspoň myslím, že to bylo teplem. Domča dneska neuměla přes den moc spinkat. Vždycky si jenom na půl hoďky zdřímla, což je u ní div 🙂 Snažila jsem se vyvětrat, ale moc to teda nešlo.....Měla na sobě doma jenom bodyčko s krátkým a ponožečky. Teď spí v overálku, ale je přikrytá jen lehoučkou dekou....A máme otevřené okno a už tam není takové horko....
@sirael @skubanekka @misha8 Ste strasne zlatunke, dakujem za podporu! Piatok bol skutocny den blbec. A musim jednoznacne vymysliet nieco na uspavanie, lebo tento plac pred uspavanm ma ubija. Pat minut by som zvladla, ale casto-krat je to aj pol hodina aj viac a to mi srdce trha. Ale ja nieco vymyslim!!! 😀
@kostri tak toto maju nase srdiecka spolocne. Juj, ten spanok musime vypilovat! Uz som normalne rozmyslala sa spytat lekarky, ci sa tomu da nejak pomoct, vsak nie sme jedine! Hm, len my mame najblizsiu poradnu az v juli a kvoli tomu nechcem tahat Hanku medzi chore deti. Alebo ma aj vysmeje, ze vsak "deti placu" ...
@kostri ahoj ty bojovnicka,tak dnes sa mi ani simo netrhol, tiez 3x po pol hodke konecne spal hodinu az podvecer ked sme boli na prechadzke v nosici..a tiez sa este nepretaca ani len nabok sa neda aj ked prdel dviha ked prebalujem ze mi ide vyskocit z prebalovaku ale na bok sa neda lenoch,ked ho ja pretacam ide to lahucko ale sam ani tuk, dr povedala ze ho brzdi brusko 😀 a za ma cas, nacooo by to robil ked to spravim ja 😀 a spi mi aj v noci naprd a to ma uz len UM, budi sa na dudel, ten si vyraza rucickami tak ako kedy ked bol spln 3 noci nanic potom ma 2 noci nevhal vyspat a teraz zase min noc nanic som zvedava co dnes uz som bola zastuplovat usta raz dudou..a zaspavanie..uz nie je taka pohoda ze sup do postielky a spi sa, uz sedim pri nom aj ked ma nevidi a nahadzujem dudu co si stale vyraza rukami ked si zmoli oci a stahuje si deku cez hlavu a fuci ako jezko, tak taham deku spat a on zase na hlavu a dokola potom sa jeduje tak skonci na rukach azaspi 😲 a naj zabavka poslednych dni je vstrcit jazyk pomedzi pery a plut slinky a cely je mokry az na cele ako pluje a smeje sa na tom 😀
ja este neprikrmujem, dr povedal po 5mes, tak som zvedava ale uz mu davam vecer do sunaru za odmerku ryz kase ale rozdiel nevidim 😖
@misag23 já taky chci skleničky dávat jen občas. Když někam pojedeme i např. do restaurace na oběd, tak vezmu skleničku, ale jinak chci vařit. Parní hrnec už máme a spokojenost naprostá. Jakého máš favorita ty?
Ohledně toho okna, já taky měla strach, i když postýlku máme u protilehlé stěny od okna ale nedá se to vydržet a myslím, že lepší pro ně bude mít okno otevřené, než to vedro 😒
Aaaaaa dneska jsme vstávali jen o půl noci a pak v 5:30 a to už jsme neusli 😀 ale důležité je, že už jsme nevstávali co chvíli celou noc, takže uvidím, jak to bude dneska, ale jestli už ok, tak si myslím, že jsme měli posledního spurťase.
@albao tak až něco vymyslíš, dej vědět 😉 nechám se inspirovat 😀 Protože my když se dostaneme do toho pláče, tak pak nic nepomůže a musíme do kočárku ven, ale když bude třeba bouřka nebo šílené vedro, tak to prostě nepůjde a co budu dělat pak, to fakt nevím 😖 i když včera mi třeba zabralo si s malým lehnout do postele a jak usnul, tak jsem ho přešoupla do postýlky 🙂 ale dneska ráno to nezabralo 😒 už jsem mylsela, že v 7 ráno hezky pošupajdím s kočárkem do ulic, ale nakonec si dal říct, uff
@cara.m no prave, uz nam ani kocik nefunguje! Vcera zase bol velky plac (cca 30 minut) od unavy, lebo predtym odmietla zapsat v aute, v kociku, na rukach ... nakoniec som si ju dala po sediacky na prsnik a aj ked sa este 2-3 razy napla od hnevu, udrzala som si ju na rukach a postupne sa pekne ukludnila a prisala na prsnik. A potom som uz len hojdala sa a ona pila. Bolo to smiesne ako pije a ja ju kolisem, ale ked udrzujem pevnu ruku, tak jej bradavka z pusy nevyskakuje 😀 A ked uz sa ukludni, tak do 10-15 minut zaspi. Takto mi to zatial zabralo cca 3 razy, uvidime, ci to bude fungovat dalej.
@cara.m Ten tvůj se mi moc líbil, pamatuji, jak si sem na něj dávala odkaz. Ale myslím, že je docela drahý 😒 Můžu se zeptat, za kolik jsi ho kupovala? My nejspíš vezmeme nějaký Tefal, mám asi tři favority, tak se už musím rozhodnout. Fíla má ve čtvrtek svátek, tak děda slíbil, že mu ho koupí. Chudák, dostane hrnec 😀 Ale tak stejně z dárků ještě nemá rozum a hraček má spoustu a stejně má jen pár oblíbených a ostatní ho nezajímají. Tak dostane hrnec, jídelní židličku, nějaký oblečky a určitě i nějakou tu hračku, aby neřekl 😀
Dneska jsem šla v noci taky otevřít okno, už jsem to nemohla vydržet. My máme postýlku kolmo k oknu, jinak se nám do ložnice nevejde.
@misag23 jj je dražší, to je fakt 😒 To je jeho jediné mínus. Ale říkali jsme si, že by měl nějakou dobu vydržet, tak se investice vyplatí. Líbí se mi na něm, že není stohovatelný jako Tefal (naši mají tefal, takže mám srovnání s praxí) a to, že když v něm vaříš, tak se jednotlivé přihrádky zapínají zvlášť, začne se tou surovinou, co se dělá nejdéle a pak se k tomu přidají další a máš hotové vše ve stejnou dobu, nemusíš suroviny přidávat či oddělávat později. Já jsem s ním zatím moc spokojená. Ale Tefal našim slouží taky skvěle a to mají úplně ten první typ.
Včera bylo fakt vedro a to je květen. Už se děsím léta 😒
@misag23 nahodou su to suprove darceky!
@cara.m v posteli nam to tiez funguje, len to trva dlhsie ako na rukach, lebo to hojdanie je uspavajuce. Ale to len preto, ze jej to zaspavanie fakt dlho trva. Proste sme nespavci 😀 Som zvedava ako bude spinkat dnes, ked je zase tak teplo ...
Inak ako som Hanku chvalila, ze vie pit z uciaceho hrnceka, tak vcera v tom teple sa odmietla z neho napit! Ona to berie ako hracku, nie ako nieco, z coho ma pit 😀
@albao No, já z nich budu mít radost určitě 😀
@cara.m U nás je zatím hezky, tak doufám, že to vydrží. Mám naplánovanou cestu do města, potřebuji něco nakoupit v DM a taky budeme mít hotové fotky z vítání občánků. Tak snad se počasí nepokazí 😉
Holky, vy co dáváte dětem šťávičky, ředíte je? Myslím, třeba to jablíčko od Hami. Malý mi nechce moc pít čajík, tak už mu je asi zkusím koupit, když jsou takový vedra, tak abych do něho nacpala aspoň něco.
ahojte, aj my sa pridavame k zle zaspavajucim 😒
cez den jedine na rukach a musim pri tom skakat na fitlopte...riadne ma z toho boli chrbat. no a vecer je to fakt hrozne.
takto nejako vyzera nase uspavanie: zaspava asi hodinu...najskor sa nakoji za 3minuty, potom ho dam do postielky-rev, nezabera nicovehonic, ziadne hladkanie, ani kolotoc ani moj falosny spev. tak ho vyberiem a uz v sede si ho prilozim...ked sa znova napije, pohojdam, zaspievam, potutkam a ide sa do postielky. v postielke ho hladkam, davam dudlik, bozkavam, robim vsetko mozne ale odmenou mi je rev, takze ho zase vyberem, prilozim na prso a on uz od unavy zaspi, ak mam stastie. ak nie, tak davame repete vsetkeho co som uz napisala 😖
@cara.m Už jsem ho našla. My asi vezmeme tenhle http://www.mall.cz/parni-hrnce/tefal-vc-4003-vi...
tak nam dnes prisla pozvanka na vitani obcanku,no vubec nevim co malemu oblecu...kdyby byl uplne male miminko tak je to v poho,to bych mu dala neco bileho ale ted uz je to velky kluk tak by vypadal jak trdlo 😀
@sjussi my ked sme boli na vitani obcanov, tak tam ani deticky v bielom neboli, to sa hodi skor do kostola. si myslim ja, aj ked nas maly mal krst iba taky obciansky lebo do kostola nechodime a to som mu musela dat biele veci, lebo mamina si to tak priala. no vyzeral... dost zvlastne velke biele babatko velkost 62.. 🙂

@monik1 a ten vzdoušek... bylo fakt perfekt... i když ČD by mělo myslet i na kočárky... ale já měla zdatné nosiče na složený kočár 😀