Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Pekne sny dievcata 😵 idem ku svojej bambulke
@haniula no ja si stale myslim, ze je to divne, pretoze predcasniatkam sa mesiac odpocitava. Kamaratke sa narodil maly o 3 mesiace skor. Ked mal 3 mesiace, tak boli radi, ze dycha sam bez trubiciek a nie aby este pasol baranceky. Podla mna vasa lekarka zabudla, ze ste predcasniatko a zbytocne Marketku trapi ☹
@sirael my cvicime vojtovku od druheho mesiaca,,, a poviem ti, ze pritahujeme do sedu uz od vtedy... my to mame priam nakazane... a na podlozke uz dviha hlavicku sam do sedu a kolko krat si ho posadim na kolena tvarou k sebe a pridrzam ho pod rucickami ale pevne... a krasne sedi a ma to rad, to je poloha pri ktorej si najradsej odgrgne...
@albao jeeej, mam radost ze sa vam denny spanok upravil 😀 😀 😀 a teraz som si spomenula ze aj simi ked mal 4mesiaciky viac plakaval, paradoxne nie ked mal 3, co by mohla byt ta 3mesacna kolika. ale vyzera ze sa vam to uz pekne upravuje, tak drzim palceky
to papanie je u nas des, teraz mu nukam prso stale, a presne ako pises, cucne si predneho mliecka a je rad. alebo niekedy si necucne vobec, len si tlaci tvaricku na prso a funi pri tom ako jezko 😲
@kostri vidis, to ma nenapadlo...asi si nas fakt nakazila 😀 😀 😀
vcerajsie zaspavanie bolo este horsie, o deviatej som uz nevedela co mam robit, preco este nespinka, tak som to vzdala a dala ho na chvilu manzelovi - musela som ist na wc-no a simi sa zakakal, tak sme ho znova vyumyvali, na to sa pogrckal a potom uz konecne spokojny zaspinkal.
a presne ako vravis, tiez mu furt pcham prsko, a nikedy sa teda na to riadne jeduje a vcera vecer som to asi prehnala...chudacik sa z tolkeho mliecka pogrckal 😝
@kostri tiez uvazujem o lehatku do vane. pri svokrovcoch mame malu vanicku z ktorej uz simi vyrastol,takze sa ho chystam kupat vo velkej vani a na to potrebujeme to lehatko, ze? co povies na toto:
http://www.najnakup.sk/Porovnaj_potreby-pre-kup...
@haniula Ved uvidis - mozno si na to tak zvykne, ze sa jej to az zapaci casom...🙂
@ellahop No a tu vacsinou baby pisali, ze im to lekarky neodporucali a mne to kazali uz dvaja lekari, takze doteraz som to robila fakt len obcas, ale uz mi nic nebrani v treningu....🙂
@louisiana S tym pipikom si ma pobavila....😀
@louisiana no ja to s tym spankom nechcem zakriknut, uvidime ako to pojde dalsie dni. Ale uz aspon viem, ze teplo jej velmi vadi, musim to strazit. A samozrejme mi asi ide visiet na prsniku odteraz az do septembra kazdu hodinu 😀 Voda pre nu nie je tekutina, ona chce prsko 😀
Inak to je podarene, ze objavil pipika 😀 😀 😀 No musi zistit, co to tam ma! Patri to asi k tej urovni, ked Hanka objavila stehna, neskor kolienka, lytka, nozicky ... a on nasiel hned na zaciatku nieco fascinujuce - pipika 😀 😀 😀 To sa nedivim, ze nechce objavovat dalej nozicky, ked ma taky zaujimavy predmet na skumanie 😀
Tak už máme slunečník!!!!!!!!!!!!!!!!! Je černý a perfektně ohebný. Markétka si ho asi hodinu prohlížela. Pěkně se jí tam pohupoval nad hlavou. Byla velmi spokojená, že má sklopenou střechu a všude vidí a nesvítí na ni slunko. 😎
Jinak jsme objednaní na TBC 13.6., tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Manžel jde s námi, tak nám bude oběma dělat oporu 😀 . 20.6. jdeme na SONO fontanely a 3.6. jdem k rehabilitačnímu lékaři. No máme toho zase požehnaně 😀 😠 .
fuu s akym placom sme dnes isli spat teraz... maminka sa lebo s tomaskom rozhodla ist sa pregulovat na postel.. v spalni nemame hodiny a tak sme to nejako pretiahli, potom vojtovka a ze ideme papat. a taky krik pri jedle som este nevidela. dala som mu teda caj, a to ked som mu ho zobrala tak reval, ze ho az napinalo.. tak sme isli spat. stylom ze som ho kolisala na rukach, aby sa nejako ukludnil a uvidime ci si obed dopapa pototm
Ahojky mamči!! Kde berete tolik energie TOLIK ale TOLIK toho napsat?????? 😎 Já vás vůbec nestíhám dočítat!!!
Jinak včera jsme byly u pediatričky a my máme 5 měsíců - 6010g - tak nevím, zda-li nemáme z vás všech nejméně:o).. vůbec nevím pokom naše děťátko je🙂)... Dostaly jsme další očkování... ale prý poslední Haxa je snad až za 1/5 roku, tak snad teď budeme mít chvilku klííídek... mám pocit, že neděláme nic jiného, než že chodíme po doktorech...
@monik - jen jsem chtěla říct, že já také plně kojím a Terezka jde ve 2000 spinkat a vstává až kolem 0500 hodiny, takže parádička.. samozřejmě někdy se vzbudí i třeba o 2400, ale to je fakt vyjímečně:o))
@louisiana no ale daj si bacha, aby sa ti do toho babatko zmestilo, teda aby ho tie boky neotlacili,, lebo my sme kupovali tiez a chceli sme taketo nejake a ta pani predavacka sa pozrela do kocika a povedala ze mu to bude male, tak sme kupili iba taku obycajnu latkovu podlozku, a sme velmi spokojny. maleho to drzi iba za zadok, je vyvyseny a ruky , nohy a vlastne cely trup je volny, co mu umoznuje sa aj otocit, na bok ak ma chut, samozrejme ze sme pri nom, takze urazy nehrozia....
@haniula Na to TBC - si pevne rozhodnuta, ze idete? Malej to robili 14.2. a doteraz s tym mame problemy. Zajtra ideme na precistenie do Bratislavy kvoli tomu a ani este kvoli tomu nemoze byt zaockovana...☹ hnisa jej to, ma to navrete, skaredu chrasticku tam ma.....☹ No nic moc veru......
A ja este stale cakam na slnecnik co som objednala a on stale nechodi a nechodi, tak sa proti slniecku branime plienkami...🙂
@haniula blahopřeji ke slunečníku!!!!!!!! Koukám, vy jste také pořád po těch doktorech, tak hlavně aby bylo vše OUKEJ a Markétka prospívala🙂!!!!!!!
@sirael jsme pevně rozhodnutí!! než aby se pak trápila s tuberou, tak radši jeden dobanec...
@skubanekka děkuji!!! jo no, furt někde lítáme!! snad už pak bude vše ok!!!!!!
@haniula dovolim si tvrdit, ze to dobanec nieje,, a byvaju to velke problemy... na co deti trapit dalsimi neziaducimi latkami do tela? ja keby sme nemuseli, tak by som to nedala.. a uz su ine typy tubery ako v tom ockovani ktore dostanete.. preto to u vas uz nieje povinne. a u nas, sa to rusi od noveho roku...
my mame skaredy dobanec tiez este stale,, a to sme ockovani v decembri..
@skubanekka my sme dnes taky byli na 5 mesicni a mame 7,70 😀 a mas pravdu ta posledni hexa je az za pul roku

@cara.m Inak co sa pytas na tu hracku, tak taku dostala minuly tyzden Hanka od babicky 😉 Mame saska sediaceho na lopte, kupene v AllToys