icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
24. máj 2011

@sjussi ona neměla žádné poreakce na očkování, takže toto by mělo být taky redy...

ivkaj
24. máj 2011

Čaute, teda vy jste toho ale popsaly, že se to nedá skoro dočíst 😅

Holky, nejste tu některá z Prahy, že by sme se řeba zítra potkaly na téhle akci http://www.babyweb.cz/Clanky/a4933-S-kocarkem-P...

@louisiana my už koupeme ve velké vaně docela dlouho. A lehátko mám tohle http://www.oblibene.biz//userdata/shopimg//samb... a zatím se na něj mrňous v pohodě vejde.

haniula
24. máj 2011

Holky, mám dotaz. Nechávate drobky ted v těch vedrech doma jen v plínce?? My tu máme hotovou saunu!! Malá je celá spocená a nevrlá. A pít zase nechce!!!! Já se z toho fakt úplně hotová!!!!!

sjussi
24. máj 2011

@haniula ja mam maleho v body a teplackach ale jemu neni takove horko,on je tak zvykly a kdyz mu nedam teplacky tak mu je zima

janula13
24. máj 2011

@kostri kazda nejak bojujeme🙂len ja rada vyhravam pri detoch🙂))ale da sa, teraz spi celkom ok, aj zaspal pekne to len ked este nie je jeho cas tak ma tam zabavu,, niekedy to vzdam ked sa tam nahlas meje, jasne ze nezaspi, tak na pol hodku zoberiem k telke a potom ulozim, da sa, v podstate zaspava sam, na rukach tak raz za tyzden..a krpci napr az teraz asi 2mes zaspavaju samy vecer cez en uz dlhsie a teraz aj vecer, ja mam na vsetko cas a necjdem cez rev🙂no idem simo mrnci tucko jeden...ozaj dam vam sem jednu celulitidovu ked som to videla musela som odfotit🙂))

ivkaj
24. máj 2011

@haniula teď mám doma 24,5 a mrňous má jenom body a ponožky.

ivkaj
24. máj 2011

@janula13 mám podobnou fotku, jen ten zadeček není tak krásně čistý. A já se divila, že mrňous ne a ne spát 😅

albao
24. máj 2011

@janula13 😀 😀 my mame tiez celulitidku, ale tak takuto nie! 😀 Krasna prdelka, hned by som ho jemne capla po zadocku 😀 😀 😀

sjussi
24. máj 2011

@haniula hani kterou tu kasi mlecnou mas?ja sem koupila od nestle a zda se mi ze je to strasne huste,ze to ani pres flasku nepujde

misha8
24. máj 2011

@haniula nezlakni sa aj my ju už mame skoro uzavretú ale neurologička povedala že to neva , meria sa obvod hlavičky a ked rastie je všetko ok 😉
@sirael bubuľke nech to rýchlo prejde hehe aj my plienkujeme 😀 😀 😀
@sjussi pekná váha 🙂

misha8
24. máj 2011

@haniula my sme v plienke a šatičkách alebo bodynku

@janula13 hehe aj my máme 😀

misha8
24. máj 2011

dnes som objednala opaľovačky a bodynka a šatičky už sa tešííííím 🙂 zajtra držte palce ideme poradňa plus druhé očkovanie 😒

misha8
24. máj 2011

@ajkalc ako zvladate toto horko zmrzlinky ??? 🙂

cara.m
24. máj 2011

Co se týká očkování TBC, taky chceme naočkovat. Viděla jsem rozhovor s lékařkou a už nevím přesně jak to říkala, ale něco o tom, že když se očkuje po půl roce věku dítěte, reakce už nebývají bouřlivé. Že imunita už je lepší nebo jak to říkala, Já už přesně nevím, jen vím, že to tam vysvětlovala. A taky jsem někde četla, že tam, kde plošné očkování TBC zrušili, že se vrací.

sirael
24. máj 2011

@zuzu1983 Ja fakt neviem. To je nasa lekarka - sa boji komplikacii! Dnes mi povedala, ze ona malu nezaockuje, kym tam nepojdeme. Pretoze som sa jej snazila povedat, ze aj minuly tyzden lekarka, co ju zastupovala, povedala, ze tam nema vela hnisu, jej to vytlacila a nevidi dovod, preco s tym mame ist na cistenie, ale NIE - musime tam ist, aby ju vobec uz konecne zaockovala! Potrebuje od nich suhlas, ze je to o.k. Ale sak co by sme nesli do Bratislavy v tychto horucavam rovno cez obed, no nie? A malinky je uz teda zaockovany, ci este nie?
@ellahop @haniula Ja by som to tiez uz ockovat nedala, keby som mala na vyber veru......ale tak jasne, je to na tvojom rozhodnuti...🙂 Len vam velmi drzim palce....
@sjussi Tak to mate velke stastie, ze to mate o.k. Ja ked vidim, co sa s tym malej deje....no nic moc....

kostri
24. máj 2011

@albao ja som si pri nasej hanke neuzila faldiky,zato teraz si ich uzivam 😉
zuzanka sa pekne pritahuje,mne to nikto nekazal,robim to par krat za den a teraz uz aj castejsie ju davam na brucho,lebo sa jej uz na nom paci,aj sa vyskiera na vsetkych 🙂
a vkocari sa mi zacala davat do sedu,ze ked ju polozim,ona sa dvihne od pol pasa 😀

sirael
24. máj 2011

@haniula Ja doma malu mam v bodynku a teplackoch, mame tu chladnejsie, ale dnes sme boli u nasich a tam maju hrozne teplo a bola len v plienke a ponozkach...🙂
@misha8 Dakujeme...🙂 A Laurinka ako so zubkami?? Nam sa zasa ozvali tie sproste zubky!!! Vcera aj dnes cca od stvrtej je zasa ta uplakana Saska a vidim na nej, ze ju to boliiiiiiiii!!!! Tak som zas cipky nasadila, tak snad pomozu....☹ A kde objednavas oblecko? Porad....🙂 Inak my sme dnes boli v satickach...🙂 Hole ruky, hole nohy...🙂
Paraaada...🙂 A drzime Laurinke palce samozrejme zajtra....🙂
@cara.m Mozno to miminka ozaj zvladaju lepsie po polroku....🙂 Ked hej, tak to je potom fajn...... Budem vam drzat palce, aby ste nedopadli ako my....☹

albao
24. máj 2011

Inak ja rozmyslam uz nad sportiakom. Nie kvoli tomu, ze sa nezmesti do vanicky, ale ze je v tej vanicke horuco a ona tam jednoducho nezaspi! Sportiak ide dat tiez do lahu, takze to by malo byt v pohode. Aspon to vyskusam na par dni a uvidime, ci sa vratime k vanicke.

albao
24. máj 2011

@sirael inak na to cistenie idete do Biskupic? To budes u nas 😝 😀 Niekto mi hovoril, ze to TBC sa cisti v Biskupiciach, len som si nie ista

albao
24. máj 2011

@kostri ze by meno Hanka znamenolo "stihle nozky" 😀 😀 😀

misag23
24. máj 2011

@markysek2 My jsme na UM a ještě jsme nezačali, ale teprve příští týden nám budou čtyři měsíce a to už chci pomalu začít s mrkvičkou. Přijde mi, že už mu mlíko pomalu přestává stačit.

sirael
24. máj 2011

@albao Jeeej, fakt? .-) Nooo, ideme do Biskupic....🙂 Parada....🙂

kostri
24. máj 2011

@cara.m @albao jaka je to hracka,co tak rychlo neujde? 😕 😀
@louisiana to iste robi aj zuzka 😀 ze tak funi do prsa 😀 alebo si aj vyprava pri tom 😅 no vidis,ja si niekedy myslim,ze oni sa tak jeduju pri tom zaspavani,ze ich nieco pobolieva a ked si potom ulavia tak je dobre a to lehatko vypada dobre,ale neviem,da sa kupit aj normalne v obchode,ci len na internete?
@cara.m 😠 😠 😠 a este 😠 😠 😠 doooooobre dooooobre,tak mate stary spanok,spat,no velka vec 🙄 pch 🙄 ... 😀 😉 super!aspon sa vyspis 🙂
@zuzu1983 hanku som kojila 18mesiacov 🙂
@sjussi jemineni!!!kolko ma kilooov??? 😅 😵

markysek2
24. máj 2011

@misag23 a kolik ho vypijete??? mi tak 150 4x a 180-210ml na noc..někdy dá přes den i 180, ale to jednou...mě totiž doktorka řekla že přibral za měsíc 1,3kg a na příkrmy prý není.....ale asi stejně začnu, dokud mu to na noc stačí, než začínat kaší a dám mu trochu prostoru si zvyknout... 😒 😒 😒 ..nevím nechci z něj mít otesánka...stačí že otesánek jsem já 😀 😀 😀

jinak dneska mě to naše dítě regulérně hryzlo a měl srandu z toho že nevím že má 2 spodní zuby 😀 😀 ..úplně nepozorovaně se mu vyklubali..jen snad byl trochu protivný a v noci se tršku budil, ale hned usnul..jinak nic

kostri
24. máj 2011

@markysek2 😀 zubaky vonku? 😅 no parada 😎

janula13
24. máj 2011

@albao ja ti neviem po kom to ma🙂 ved si prid capnut🙂

kostri
24. máj 2011

no a hanka mala prazenickovu stolicu len asi tri styri dni a noci samozrejme 🙄 lebo ona sa v noci musi aspom raz pokakat 🙄 no a dnes poobede take riedke nalozila,ze jej to preslo az na galoty 😅 😒 tak som sa asi tesila zbytocne

kostri
24. máj 2011

@janula13 velice pekna ritulka 😀 zuzka ma tiez a ja viem aj po kom to ma 😝 😅

misha8
24. máj 2011

@cara.m no ved práve nie je to vymretá choroba 😒
@kostri aj moja sa dvíha v kočíku všetko chce vidieť 😀 😀 😀
@sirael no dnes mi chytila taký rev z niičoho nič 😖 tak neviem 😖 potom sa kúše tak bud sú to zubky ale zdurené nemáme nič 😖 alebo z toho tepla 😖 vieš čo ja som objednala niečo aj odtiaľto z bazaru na koníku aj z bess.sk 🙂 aj my sme boli v šatičkách pravá dáma vyhrnuté po pupok 😀 😀 😀 a nohy vyložené pomaly von z kočára 😀 😀 😀
@albao no my sme sa vrátili k hlbokému lebo ked sa jeduje tak sa mi zošuchne a musím ju stále nadvihovať 😖

kinsli
24. máj 2011

@markysek2 ale to nepije moc 😉 a váhu neřeš on to vyběhá 😉
Co my by jsme dali za nějaký ten kg navíc 😔 Ale on to Vojtík určitě dožene Kačka do 1,5 r byla děsná
a teď je hubená ale tak nějak normální. Já teď zkoušela cca 10 lžiček jablkové přesnídávky a Vojtík měl
takovou koliku, že kdyby mohl tak mě hned nakope prd.. 😒 Takže my začneme nejdříve od 6 měsíce s příkrmy a hodně opatrně.