icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misha8
24. máj 2011

@kostri tvoja malá aj navreté dasienka ??? MOJA NIšT ALE KúšE SA CHUDA HROZNE 😠

misha8
24. máj 2011

@kostri jeeeeeej len škoda že nemáme vanu 😀

misag23
24. máj 2011

@haniula Já dáváme malýmu většinou doma krátký bodýčko a ponožky, ale saunu tady nemáme 😉

@markysek2 Mně dýl jak tři hodiny přes den nevydrží. Většinou krmím 7x - 8x denně po 120 ml. Nezkoušela jsem mu dávat víc najednou, protože pak mi blinká. Taky dost přibíráme, minule to bylo přes kilo za měsíc a teď to bude určitě taky. Já jsem se doktorky neptala a jdeme tam až za 14 dní, tak mezitím stejně začnu. Ale asi zatím jen se zeleninou, s kaší ještě chvilku počkám.

Nevíte, zda je nějaký sáčkový ovocný čaj pro děti od čtyř měsíců? Ten bylinkový malýmu moc nechutná, ale ovocný jsem viděla jen granulovaný a ty mu dávat moc nechci. Sáčkový jsem viděla až od šesti měsíců 😖

albao
24. máj 2011

@markysek2 zubky bez akychkolvek problemov? Tak to gratulujeeeem! 😉

@misha8 ja sa spolieham, ze su tam tie pasy na zaistenie a navyse je na lezato, tak sa snad nebude zosuvat. Ale uvidime, skusim a mozno sa tiez vratime k hlbokemu

kostri
24. máj 2011

@misha8 co je mala,detvanec? 😅 aj zuzka mava vylozene nohy 😀 nekedy tak aj spi 😀 a dasienka mala navrete poriadne a za dva dni sa jej vyklubal zub

misha8
24. máj 2011

@albao aj ja mám aj pásy a musela mať taký polosed aby všetko videla 😀 na pololežato chcela byť len ked spala 😖 uplne ležato nedavam kôli refluxu

misha8
24. máj 2011

@kostri no tak to si teda asi ešte počkááám 😖

janula13
24. máj 2011

@kostri hi ved aj ja mam tusaka po kom o ma ked sa tak na seba diiivam🙂))ja som si tiez zacala faldikov uzivat krpci neboli taki tuckovia ako je tento,pana, stehna sirsie akodlhsie, zapastia zarezane🙂potom ze sa nepretaca🙂

baby aj vam niekedy prckovia tak strasne placu zo sna, boze to je deny plac ukludni sa sice hned ale teda srdce mi zviera ked to pocujem...a frajeri, ked ho mam na rukach tvarou k sebe,a mam jeho dudu v ustach zoberie a nasadi si ju, alebo ma taha za moj frnak🙂
ja malemu davam opalovacky niekedy rano ponozy ale pocas dna dam aj to dole, ved sa tak spoti kymmlieko vypije🙂

kostri
24. máj 2011

@janula13 aj zuzka ked cecka,tak sa jej celicko poti 😅 niekedy tak zakvili zo spanku,ale uz to dlho nerobila,teraz si mi to pripomenula,neviem,ci to nebolo v tom obdobi,jak sa jej zubky rezali 😨 a teraz si vyprava zo spanku najnovsie 😀 ked zaspi bez dudlika,to jedine v aute,tak si mrmloce nieco popod nos so zatvorenymi ocami 😅

janula13
24. máj 2011

@kostri jej vcera mi akurat toto sedatko kamoska nukala asi poziciam, ked bude sediet🙂
no simo mi sem tam zaplace akoby sa v spanku zlakol,otras plac..jedna mamina mi tvrdi ze to maju deti od ockovania..ja neviem,niekedy mam pocit ze vsetko sa hadze na ockovanie 😒 ja som uz nacapala sima ako sa aj nahlas smeje zo spanku a vcera ma pobavil kubko, ich teraz bavi motorkovat sa na odrazadle a pytaju sa na znacky aut,uz poznaju asi 10 znaciek, a vcera zo spanku pocujem renon renon-renault🙂
simo nevyzera na zuby nema nic navrete

cara.m
24. máj 2011

@kostri teď nevím, kterou hračku myslíš?
ad spánek 😀 😀 😀 😀 😀 no mám obavy z dnešní noci, kolem deváté se totiž probudil s pláčem a musela jsem ho utišit u prsa. Tak snad nebude mít neklidný spánek celou noc 😒

albao
24. máj 2011

@janula13 no prave pred par dnami sa Hanka dva razy zobudila so strasnym placom a nesla som ju utisit, az ked som zapalila velke svetlo a ukazala som sa jej, ze som tu. Strasny plac, nastastie uz sa nezopakoval, klo klop

janula13
24. máj 2011

@kostri a vyraz galoty som davno nepocula, som myslela ze len ja ho uz pouzivam, ty si odkial?

albao
24. máj 2011

@misha8 aj my mame reflux, ale chcem dat na ten najnizsi stupen, to je skoro uplne lezato. No vsak uvidim, ci sa bude smykat

janula13
24. máj 2011

@albao u nas staci ze pohladkam prihovorim sa dam dudu a hned haja, v podstate niekedy ni ocka neotvori, ale otrasny zvuk, on sa dost casto tak rozplace aj kazdy druhy den sa stane..alebo ked haja na balkone a niekto vonku niecim tresne...
inak aj ja som uz rozmyslala na d sportakom akurat som mu kupila, vo vanicke sa tak drzi teplo aj ked odzadu ma korbu uz otvorenu a ledva sa tam zmesti..ale este chcem trochu vydrzat dokial sa nestazuje..

albao
24. máj 2011

@janula13 tiez som si hovorila, ze vo vanicke ma pohodlie, ona sa tam aj toci, hra sa ... a ked ju priputam, tak uz sa nepretoci a nebude si tam tak hoviet. Lenze mam podozrenie, ze tam nespi prave kvoli tomu teplu. Tak to chcem skusit, predsa len jej v sportiaku bude trosku viac vetrat

misha8
24. máj 2011

@albao ved jasné uvidiš 😉

janula13
24. máj 2011

@albao hi mne sa netoci a ani nema kam, jamam uzsiu vacku, na dlzku este trosku vydrzi ale uz nemoze ani ruky rozhoditza hlavu a on tak stale spinka ze ruky 😀 hore 😀 vetratsa mu vetra kedze ja mam vanicku polozenu na sportovej casti a odzipsovala sompolovicu korby takmu prefukuje, vanicka je bez korby len sa vklada🙂no uvidime dnes celkom spal 2 hodky v kuse a tiez nemarad teplo ovela lepsie spi v chlade

haniula
25. máj 2011

@sjussi já mám Sunarku, Hami a Nutrilon... mám různé příchutě... i Hipp je dobrá... Nestlé jsem ještě nezkoušela...

haniula
25. máj 2011

Všem moc a moc děkuji za odpovědi!!! My máme cihlák, takže je to jak v sauně. Malá je celá spocená a opotničkovaná. Spokojená je jen v plínce. 😒

ellahop
25. máj 2011

@cara.m no ved prave, si predstav ako s tym telicko doteraz napr u nas musi bojovat, ked este stale mame chrasticku. trosku postavene na hlavu,

sjussi
25. máj 2011

@kostri dost 😀

sjussi
25. máj 2011

@haniula a z kolika lzicek se michaji ty co mas ty?

haniula
25. máj 2011

@sjussi já tak dávám na 170 ml cca 4 kopcovité lžíce... musí to být takové ne moc husté... když to v misce nakloníš, musí to lehce téct... ne moc!! já to mnohdy zkusím ještě přes savičku, jestli to přes ní jde...

sjussi
25. máj 2011

@haniula aha protoze tam je v davkovani na 120 ml 6 lzic a zda se mi to strasne huste,tak to budu davat min teda 🙂

louisiana
25. máj 2011

@ellahop dikes za upozornenie 😉 to lehatko teda budem musiet prehodnotit

louisiana
25. máj 2011

@ivkaj ta stranka sa mi neda otvorit ☹

haniula
25. máj 2011

@sjussi to je asi když krmíš lžičkou... než já bych tu moji nakrmila lžící, tak je půlnoc... ona už napůl spí u flašky... 😀

kamusek
25. máj 2011

@cara.m Taky jsem to slyšela o tom TBC a dokonce teta, která pracuje na hygienické stanici mi říkala, že mám nechat určitě naočkovat, že nemoc se opět vrací a je zákeřná ☹ A jak píšeš, po půl roce života už to prý nebývá tak reaktivní.....