Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@monik1 taky gratulujeme k přetáčení ze zádiček na bříško.. ted jen budeš lítat a přetáčet z bříška na zádička.. (já mám pocit že dělám poslední dobou jen tuto činnost 😀 už aby se naučila taky točení nazpátek 🙂 )
Jinak jak psala Cara- pevné nervy při přebalování.. to je hrůza jak se u toho točí a nejraděj by na bříško.. takže přichystám plínu pod ní, a stejně ji ještě 100x opravuji 😀 😀 😀
@misha8 Ved s tym jazyckom dnes bola uzasna...🙂 Stale ho len vyplazovala a vlastne vsetko mi z lyzicky zlizala...🙂 Som sa smiala na nej aka bola podarena....😀
@albao Tak Hanka asi zistila, ze jej to ide, ze to uz vie, tak sa teraz nebude predsa namahat so skusanim a potom, ked pride spravny cas, tak ti ukaze, ako to ona STALE vie... 😀
@misha8 ahoj.no toto teplo znasame velmi tazko.spinkame len v tielku a plienke a cez den len v plienke a vylucne somnou v manzelskej posteli na obed.ale aspon takto pospi aj 3 hod,len musim lezat pri nom.takze spim,alebo lezim aj ja.oddychnem si,ale nic neporobim......ale kaslat na robotu.....postoji.vobec nechce chodit von v teple.tak len na terase sedime na hojdacke a kecame 🙂 🙂 ale potrebovala by som pobehat po obchodoch a pozriet nejake saty,lebo Kubko ma Venček,tak nieco pekne potrebujem.no ale Maximko v tomto teple ani zanic v kociku.a dnes sme boli u detskej a idu mu dolne dve trojky.budeme mat Draculu 😵 😵 a vy ako?co mate nove?
@cara.m @sirael @verca84 @albao díky holky, no ono přebalování už je teď boj, protože se opře o nožičky a krásně zvedá zadeček 😀 Uvidíme jestli se bude přetáčet i dál nebo to byla náhoda, ale fakt se krásně snaží a chce se přetočit, to jde vidět. Dneska jsem ho dala na zádíčka na hrací deku a otočím se a pásl koníky, no byla jsem hotová 😵
@ajkalc copak je to Venček?? Jinak my jak byly ty vedra tak jsme taky v noci spali jen v bodýčku s krátkým rukávem a dokonce bez ponožek a malý byl spokojený 😉
@sirael to jsem moc ráda, že se ti knížka líbila 😵 ta autorka mi kolikrát mluvila úplně z duše 😀 😀 😀
Ahojte maminky, mám velikou prosbu, poprvé v životě o něco soutěžím 🙂 mohla bych vás poprosit, jestli byste daly-líbí se mi to- pod tímto fotoblogem, pokud se vám to líbí, samozřejmě? 🙂 🙂 🙂 nesmí to bý pod jednotlivými obrázky, ale musí to být, že se vám líbí celé album 🙂
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/elzu/album/m...
Předem moc děkuji, soutěžíme o opalovací krém Daylong pro děti 🙂 asi nevyhrajem, ale za pokus to stojí :D
@ajkalc no Laura tiež teplo nemusí a mame ho aj v byte:(((( von chodím až tak okolo 4- 5 no my des druhý deň po očkovaní včera aj teplotovala do rána sme s prestavkami boli hore ☹ len rev a rev a rev 😖 a ma jednu nožičku aj opuchnutú 😠 dnes detto nas to očkovanie rozhodí aj na tri dni .... urevaná ani spať ani hrať ani v kočiku no des boli ju určite nožka lebo sa ani nehúpe v kresielku a budí sa mi s plačom čo nie je u nej už zvykom 😖 a ako papate ??? my v poho aspon že to 😉 už má 6730g 😀 buchtička jedna ..... a ty ako dietka ??už si spokojná??
@monik1 mas sikulku, blahozelam🙂 nas lenoch sa konecne zacal davat na bok a vyzera to na spadnutie ze sa bude pretacat🙂 zlaty je ako sa vrti🙂 a ako pises aj ked sa este sam nepretaca, prebalovanie jeuz teraz fuska, dviha riku odkopava sa odstrkuje nohami dozadu, sranda velika🙂nozicky ma riadne silne ked mi jednu vrazi do brucha🙂
inak ako pisete aj simo dnes vela tomu spanku nedal, teplo veru nemusi, jeduje sa jeduje v kociku traz ked idem uspar doobeda len 1.5hodky potom pol hodku v postielke a potom len pol hodku podvecer na prechadzke v nosici..ja som sa tesila na leo on asi nie:(
už druhý den reveme po očkovaní pomooooooooooooooooc

tak se vás budu snažit postupně dočíst, vidím, že jste probírali nástup na rodičák, to je mazec, jak to všecko letí 😀 My už dneska výjimečné spinkáme (ale počítám, že se brzo zase vzbudí) teď v těch horkách jsme už posunuli spaní, nechce chodit spát tak brzy a dneska byl unaven, tak už usnul... Dneska jsem ho poprvé dala manželovi na dvě hodinky a byli sami dva u tchyně a malý to zvládl perfektně a maminka doma uklízela o dušu 😀 😀
Jinak hlásíme, že se umíme přetočit ze zádíček na bříško, celý týden jsme to trénovali a dneska to zvládl úplně sám 😵 šikulínek můj malinkatý 😵