icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

ellahop
27. máj 2011

@ajka82 no maly sme tam stafilokoka, a hlavne ideme na ct kde nas budu uspavat tak ho potrebujeme dostat do poriadku... 😉

skubanekka
27. máj 2011

Mamči, s tím ukončeným měsícem máte pravdu!!!!🙂 Já jsem si to musela nakreslit🙂...
Terezka je:
27.12. - 27.01. - 1. měsíc
27.01. - 27.02. - 2. měsíc
27.02. - 27.03. - 3. měsíc
27.03. - 27.04. - 4. měsíc
27.04. - 27.05. - 5. měsíc
27.05. - 27.06. - 6 měsíc.. ono vlastně je nám 5 měsíců:o)))))))))) A DNESKA... A zítra tedy 5+1🙂, takže jo, máte pravdu!!!!!!!!

ajkalc
27. máj 2011

@monik1 Vencek je ukoncenie tanečnej.aj u vas je to tanecna,nie?u nas sa to apsolvuje vacsinou na konci deviatky.ako ukoncenie zakladnej skoly.a Kubko tancuje teraz na dvoch skolach,lebo na druhej mali malo chalanov,tak vypomaha.tak budeme mat dva Venceky

ivkaj
27. máj 2011

@ajkalc u vás jsou taneční na základce? My je měli na střední tuším že ve druhém ročníku. Ale jinak věneček nebo spíš závěrečná u nás je taky.

monik1
27. máj 2011

@ajkalc jo, u nás se tomu říká "kolona" 😉 a jak říká @ivkaj máme to většinou na střední škole 😉 Tak máš takového šikovného syna, že tančí hned ve dvou školách 😵

Holky, plíny Huggies jsou v akci v Intersparu http://www.akcniceny.cz/letak/9728/p/12/

ajkalc
27. máj 2011

@misha8 Maximko ma 6800 gr.ako je teraz tak teplo,tak len mliecko papa.a ked,tak papa len to,co navarim pre nas.takze skusim na obed polievku zo zelenej fazulky.a ja?no ked som sla na porod,tak som mala 95 kg.ked som prisla domov,tak 93!!!!!po tyzdni 85.a teraz mam 70.este 5 kg a som tam,ako ked sme sa pokusali otehotniet.ale pochybujem,lebo teraz to ide uz strasne tazko.v aprili som dala este 3 kg,ale teraz v maji len kilo.a jem tak isto a aj cvicim tak isto.ale nevadi.cele leto predomnou.tak asi dam tych 5 este.a na Vianoce nove cici 🙂 🙂 🙂 🙂 inac,Maximko sa zacal snami bozkavat jazyckovo.ked si ho dame ku tvari,tak hned strka ten svoj maly jazycek do ust nam.nas maly uchylacik.ale to kvoli tym upirskym zubom asi

ajkalc
27. máj 2011

@monik1 no asi bude kus sikovny,lebo ucitel tanca si ho vybral tancovat aj dalej.takze dnes ide prvy krat tancovat aj do klubu.a este sa venuje kung-fu.no ale aspon uz nebude vysedavat stale pri PC

sirael
27. máj 2011

@elzu Zahlasovane...🙂

misha8
27. máj 2011

@janula13
@albao
@ellahop dakujem baby no včera bola hore do 01 hod!!!! spala minimalne stale sa mi budi zo spanku už nech je to za nami 😖 inak ja som dala nurofen hned ako sme prišli z očkovania, sestrička povedala , že tá jedna injekcia je bolestivá, inak jednen pich má opuchnutý 😖 tak sa nečudujem 😖

sirael
27. máj 2011

@skubanekka Nic si z toho nerob, ja som si to tiez kreslila...😀

sirael
27. máj 2011

@misha8 A nepomoze,ked jej to okolo toho pichu natries octanovou mastou? Ja neviem, ja som to tu len kdesi citala......

haniula
27. máj 2011

Dnes jsme musela na nákup a bohužel obchody se nacházejí v horním patře, kde se s kočárem nedostanu, tak jsem Markét zavázala do šátku a vyrazili jsme! Malá se všude rozhlížela a pak z toho i v šátku usla 😀 . Už at to všude zpřístupní!!!! Fakt na nás neberou ohled!!!!

misha8
27. máj 2011

@ajkalc a daš mu to osolené?? či potom dochucuješ??? mne zataiľ papa pekne len teraz sme po očkovaní tak sa s tým hrá ale našťastie čajíka pijeme dosť v tomto horku .... to si dobráááá ty kokso ja sa tiež snažim už mesiac ale ide to pekne pomaly 😖 😖 hlavne to brucho 😖 čo cvičiš na brucho???? pohybu mame určite dosť tak ja neviem obmedzujem sa ale kedže nekojíme asi preto to ide slimačím tempom 😠 😀 takže tato sa poteší 🙂 budeš mať drahý darček 😀 ani nehovor aj malá jazýčkuje 😀 my zuby ešte ani jeden ...

misha8
27. máj 2011

@sirael to sme mali hned v ordinacii octanový obkladík a doma jej davam vreckovu studenú na nožku 🙂

ellahop
27. máj 2011

@ajkalc tomasko nas zas roblizuje, ale hlavne muza.... tak dufam ze bude vsetko ok 😀 haha....dnes mi odlahlo. ucila som sa na skusku a neslo mi to, este som aj zistila ze som asi urobila chyby v seminarke a normalne ze v noci som spala totalne nepokojne a tak mi muz povedal, odhlas sa,, a prihlas sa na neskorsi termin, a tak mi padol kamen zo srdca len.... aj tak mi tam zas o 5 dni narastie.. 😖

ellahop
27. máj 2011

@ajkalc tomasko nas zas oblizuje, ale hlavne muza.... tak dufam ze bude vsetko ok 😀 haha....dnes mi odlahlo. ucila som sa na skusku a neslo mi to, este som aj zistila ze som asi urobila chyby v seminarke a normalne ze v noci som spala totalne nepokojne a tak mi muz povedal, odhlas sa,, a prihlas sa na neskorsi termin, a tak mi padol kamen zo srdca len.... aj tak mi tam zas o 5 dni narastie.. 😖

sirael
27. máj 2011

@misha8 Ach jaj chudatenko majunke....☹ Az mi jej je luto, ze takto musi trpiet....☹ Drzime aj so Saskou vsetky palceky, nech to co najrychlejsie prejde Laurinke...🙂 A Saska jej tiez posiela jazyckovu...😀

misha8
27. máj 2011

@sirael dakujemeeeee 😀 😝

elzu
27. máj 2011

@ellahop
@sirael Děkuju hrozně moc za hlas!!! 🙂

vilca
27. máj 2011

@skubanekka jste přesně o měsíc starší 🙂 nám jsou dneska 4 měsíce 😵

cufinka
27. máj 2011

@vilca veliká gratulace k pidi narozkám 🙂

kostri
27. máj 2011

no ja vas asi tazko docitam 😒
uz sme sa konecne prestahovali a poviem vam,to je kliiiiidek 😎 vcera som uz parila knedle 😀hned som aj okopala polku zahrady 😅
hanka si jaksi nevie zvyknut, ze sme spat ,furt sa pyta"domov" ☹ a zuzanka ma noci rozbiteeeeee 😒juj 😒minulu noc bola aj hodinu hore 😒no sak sa to utrase
idem vas skusit docitat

@sjussi co dost? 😕 😅 sak ja si uz nepamatam,co som ti pisala 😅
@janula13 ja som z Kesi 😀 (Banov pri Novych Zamkoch 😉 )

kostri
27. máj 2011

@louisiana v noci som ju kojila len do 8mesiacov,potom uz prespala celu noc,nakojila som ju len vecer a rano,niekedy vstala o piatej,potom este zadriemla
@monik1 pri hanke som chodul mala,ale teraz by som chcela skusit bez.hanka sa naucila neskoro chodit, v15mesiacoch

kostri
27. máj 2011

@ellahop ja periem zuzkine veci od zaciatku spolu s nasimi 🙂 a malemu uz ani nemozes hovorit ,ze maly 😅 sak to je jaky macko 😵

vilca
27. máj 2011

@cufinka děkujem 😵

kostri
27. máj 2011

@skiwia ahoj.a radila si sa s pediatrickou?co hovorila?ja so zapchou skusenosti nemam,zuzanka kadi prv ligu 😀 najma v noci 🙄
@ellahop nam najviac pomaha sterimarnasal na odhlienenie,ale ked nevie dychat,tak zvyknem kvapnut na oblecenie jednu kvapku eucalyptoveho oleja,to krasne precisti dutiny,pouzivam to aj ja,ked mam upchaty nos a davam to aj hanke 😉 ale existuje aj taky krem koala,ktory sa natiera na hrudnicek,aby dieta lahsie dychalo,ale je az od 1roka myslim

kostri
27. máj 2011

@albao 😀 😀 😀 v tvojom pripade by mi smiesno nebolo,ale si to tak fantasticky popisala,ze som sa musela zarehnit 😀 sak probni este vlak 😅 😉
@ajka82 no tak to tiez potesi 😒 by ma piclo,keby mi elektricka odide aj s hankou 😕 a co by robila ona,to si neviem ani predstavit 😔 ja som par krat s nou sla na buse a autobusar nemala ani tolko "casu"ze by pockal,kym si s nou sadnem,mala sice uz dva roky,ale tak ju to hodilo,ze len len som ju udrzala,aby nespadla 😖

misha8
27. máj 2011

@elzu máš to tam držíme palčeky 😉

ellahop
27. máj 2011

jaka sranda, dnes som maleho ukazala susedkam klebetniciam na lavicke,, starsie damy vraveli muzovi ze maleho este ani nevideli, a ze ani von nechodime a tak som za nimi isla, a maleho som mala na rukach, a ten sa predvadzal, hadzal usmevy od ucha k uchu a dokonca aj papa dal... no zlaty chlapcek... som bola na neho riadne hrda. 🙂

misha8
27. máj 2011

@vilca gratulácia 🙂