Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kostri ajajaj tak odtial ja ze z trnavy🙂 ja som protichodulova, nacO? pri dvojkach som nemala a pri simovi detto, neurychli nic len pokazi co ma a je to tak na odlozenie babatka, tot moj nazor aj ked drsny🙂ked uz tak takeco sa tlaci tym sa nic nepokazi a nespomali a babo ma oporu a hracku tiez🙂
ozaj nas lenoch sa uz dava na bok a uz robi vsetko mozne len aby sa prevalil🙂
@misha8 ani my este nemame tie zubky,len sa tlacia.ale doktorka povedala,ze sa mozno pred koncom zastavia a nevyjdu von,lebo trojky este maju cas.a co sa tyka jedenia,tak sa stale dochucujem este menej ako minimalne.kazdy si dochucuje potom.dnesnu polievku som dochutila hlavne bobkovym listom.a takato polievka ma chut sama o sebe.a co sa tyka chudnutia,tak mne tiez ostalo brusko.minule mi jeden trener povedal,ze som rychle schudla.ostala mi totiz ovisnuta koža.ja mam po dvoch porodoch brusko bez jedinkej strie.a to som dala skoro 30 kg!!!!!!!ale ta koža prebytocna....ale vraj sa to vstrebe,ale chce to čas.teraz,ako je uz dlho vidno,tak uz doma necvicim,lebo Maxika kupeme o 20:30.ked bola skoro tma,tak som cvicila,lebo sme ho kupali o 19:30.teda manzel.a ja som pri nich civila.no ale uz sa mi nechce tak pozde teraz.chodil ale na zumbu 2x tyzdenne.a v sobotu sme boli na pohotovosti,lebo sa nam Maxik dusil,tak nam povedala doktorka,ze v takychto horucavach nemame davat caj.lebo posobi močopudne a zbytocne sa odvodnuje.tak len Lucku rovno z flase.my ju totiz uz mesiac neprevarame.davame rovno taku.
konečne som sa vybrala von a začne pršať 😠 😠 😠
@kostri prepac, ze tak neskoro odpovedam, ale nejak nestiham chodit ma net 😠 😠 😠
sportak sme uz zas vymenili za vanicku, bo ani v sportaku sa jej nepacilo a vo vanicke si lepsie pospi 😀 😀 😀 ale aj v sportaku mala hraciek kopec 😎 😎 😎 a uz vo vanicke je celkom ok, vydrzi mi tam aspon 2 hodky lezat, takze uz davam aj obchod, postu..... uz sa to zlepsilo 😀 😀 😀
ale asi za nejaky slabsi mesiac uz vyzne vytiahnem sportak nastalo, bo bude velka do vanicky 😀 😀 😀
ahojte baby, nemam vobec sancu vas docitat, tak len tak v letku, dnes mame krasnych 5 mesiacikov, nejakych 68-69 cm a 8,5 kg 😀 😀 😀
a zabudla som, Terezka sa toci uz sama na brusko a na obidve strany 😀 😀 😀 a sem tam sa neudrzi, tak sa aj vrati naspat na chrbat 😀 😀 😀 😀
@skubanekka spolu s mojou Terezkou gratulujeme tvojej Terezke k malym narodeninam!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 my sme dostali od starkej saticky na leto, je to vlastne tricko na 1,5-2 roky, teraz to budu ale krasne saty 😀 😀 😀 bo ak bude taka buchta ako doteraz, tak jej to bude v 1 roku male 😖

Laura sa dnes prvýkrát sprchovala na tatových rukách 😀