Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
nemáme kočikáren a je to dobre na ho...o 😠 niekto z vchodu si aj 5krát za den dá námahu a stále mi posúva kočár do inej polohy 😠 a ja si ho davam tak ako si ho dávam preto ,lebo ked mam malú na rukách plus tašku potom tam s ním zápasím aby som ho vytiahla 😠 😠 😠 ja nechápem prečo sa do toho niekto stará 😠 a pri tom nikomu nezavadzia!!!!!!!!!!!!!
Inak co zacinate s prikrmami, trochu je popisane aj tu, celkom doby je ten priklad jedalnicka, lebo na prvy raz to naozaj znie komplikovane 🙂
http://babetko.rodinka.sk/index.php?id=385469
maminky,tak ja som dnes zas vyskusala nedat malej navecer viburcol cipok a to bol zas plac pri vecernom zaspavani ☹ 15minut som tam chodila,bola som tam snad sto krat aj som ju hladkala,rozpravala som jej,nic nezaberalo ☹ tak co jej budem muset davat ten viburcol kazdy den? ☹
ano mame to,, prvy oficialny zub je na svete.. tak teraz rozumiem tomu chrcaniu a sopleniu,, jupiiii
Člověk tu není o víkendu a tolik popsaného. Doufám, že nic důležitého jsem nepropásla 😀 . V pátek u nás byla prababi a praděda, kteří viděli Markét poprvé. A takhle to dopadlo. Pak jsme byli na rodinné oslavě. Teta má 8 měsícční neteř 😉. A dnes za sestrou na Bambiriádě v Bělském lese. Takže nabitý víkend 😀!!!
asi prvy rezak, mam taky pocit, pozerala som na nete...
No vidim, ze vonku vyjde slniecko a diskusia zamrzne 😀
@albao tak to máš pravdu, tomu sluníčku nelze odolat... i když tedy dusno je děsné 😎
@skubanekka Tak ja este stale cakam, kedy pojdeme von. Povedala som si, ze po obednom spanku. Lenze Hanka odmietla spat, tak som ju dala vonku z postielky a ona si este hodinu "rozpravala" sama pre seba 😀 Ale uz konecne zaspala, tak sa snad dostaneme von. 😵 Najradsej mam na lete tie sukne 😀 Konecne volnost, ziadne tesne oblecenie. Mam z toho asi taky pocit ako ked dam Hanke dole plienku 😀 😀 😀
@albao jojojo tak s tím oblečením to plně chápu🙂... Závidím Ti, že Ti Hanička spinká doma🙂... Mně Terezka jen v kočárku, takže vždy klušeme už ráno ven:o)... Alespoň máš čas doma si něco udělat, né??:o))) a také pokecat na MK🙂), kdyby tu někdo byl...🙂)
@skubanekka 😀 tak to ja len takto machrujem, vies? Hanka doteraz spala zasadne len v kociku. Tyzden plakavala, tazko zaspavala v kociku, tak sme vyskusali zmenu - spi doma v hojdacej sieti. A ja mam zarzu toooooolko casu 😀 Normalne neviem, co od radosti so sebou! Uplne viem ako sa citis, doma sa nic neda stihnut, ked babo spi len vonku v kociku. Mame to prehodene len 5 dni a uz som z toho vyrelaxovana. Bola to nahanacka predtym. Aspon je Terezka pokojna, stihnes si nieco porobit ked ste doma?
@albao já Ti normálně závidím!!!! Hanička je určitě pokládek🙂... Co já bych dala za těch pět dní🙂... Mně teď Terezka sedí na klíně a mlátí ručičkou do stolu🙂) - chce zabít svou ponožtičku...
A doma... to já neudělám vůbec nic... až o víkendu, kdy manžel vezme Terezku na fotbal a já uklidím...Ale
přiznám se, že už se z toho nehroutím🙂... prostě se s tím nějak popereme.. ještěže je hezky a dá se být celej den venku... čekáme teď na taŤku a razíme zase ven🙂))... Pohlaď Haničku, že tak krásně spinká!!!
@skubanekka 😀 tak snad to ponozticka prezije 😀 Uplne viem, co mas doma, ja som to mala donedavna.
A Hanka stale buvinka, dnes uz asi ani vecerny spanok nebude a pojde rovno do postielky, hm 😝

@cara.m golfky mám v plánu asi až příští rok. Kočár jsme kupovali kombinaci, takže prohodíme za sporťák.