icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

janula13
15. jún 2011

@misha8 my na 17 v tej oranzovej novostavbe🙂ockovnie bezbolestne nebolo, uz pacient haja🙂ale dakujeme:ň kociky mam zelene, aj dvojickovy aj simo ma taky isty ako oni🙂

louisiana
15. jún 2011

@misha8 vedela som ze Laurinka je sikula! 😉 super ze uz nemusite cvicit!!! 😀
to mas fajn, ja nemam ohrievacku na flase, ale nieco uz vymyslim. dnes nam ocino donesie jedalensku stolicku pre maleho, tak sa moc tesim 🙂

louisiana
15. jún 2011

@markysek2 aky cestovatel! 😉

louisiana
15. jún 2011

@lavazza my mame prvy hrncek s takou sosackou, sice zatial skusame iba nasucho, ale sosa jak divy 😉
http://www.malvik.sk/Vsetko-na-k-menie/flastick...

janula13
15. jún 2011

@louisiana vidis mne ani nenapadlo ze uz y mohol aj z hrnceka, skusim, mam ich dom dost ale ten co si dala link sa mi paaaci, zeby som objednala?🙂

ozaj mame 8kg, cm neviem, nasa dr nemeria...a ked som sa jej pytala ci mozem davat na noc kase kedze je dost tucko ze v pohode ze je akurat, neni tucny🙂))podla mna je beculko na zbozkavanie🙂vcera som mu dala dve odmerky tej kukuricnej krupickya prd bol hore o 23 ako hodinky🙂

louisiana
15. jún 2011

@janula13 vsak su zlate? v rohovej lekarni ich maju 🙂
8kg je super, šimi je chlapina 😉 riadny macko 😉 niektore babatka vstavaju zo zvyku a nie na hlad, no co uz s nimi narobime 😅

janula13
15. jún 2011

@louisiana hej, zeby som behla?a kolko tam stoja? je to macek veru, necahpem prv sa budil okolo 2-3-4 a teraz krmim uz o 23-00 malokedy neskor potvora a ked dam len vodu zobudi sa o pol hodky ak dam mlieko

louisiana
15. jún 2011

@janula13 neviem co stoja, kupovala som ich davnejsie a myslim ze boli v akcii. nas šimi sa budi ako kedy. normalka o 2 a potom o 5 a to uz aj vstavame. ale teraz si jaksik zvykol vstavat castejsie ale nepije mi poriadne, tak som ho tuto noc medzi dvoma krmeniami len vzala na ruky a pohojdala no a kludne zaspinkal. neviem co si to zvykol na maniere 😲
šibali su to 😉

sjussi
15. jún 2011

@janula13 my to mame taky tak 🙂 driv az kolem 2 a ted uz ve 23 😖

lavazza
15. jún 2011

@louisiana dík za odkaz

neposedna
15. jún 2011

@misha8 prepac, ze tak neskoro ☹ ☹ ☹ trochu nestiham net 🙂 🙂 🙂
excipial lipolotio je z lekarne, je to 200 ml a stoji nieco cez 4 €, je trosku drahsi, takze ja tiez davam, ked je trosku vyhadzana, inak z dm babylove, mam ho v zasobe ked sa osype 😎 😎 😎 a na zadocek v zasobe bepanthen, ked je trosicku problem, 2x natriem a je dobre 😀 😀 😀

tereza79
15. jún 2011

@misha8 vravela mi doktorka že akékoľvek aké mu budú chutiť,dnes sme mali čučoriedkový,normálka smotanové,ale nie také čo majú pol roka záruku,tie sú plné chémie.

tereza79
15. jún 2011

@verca84 Markysek2 my máme 5,5 mesiaca a povedala že môžeme už papať od 6 mesiacov alebo aj teraz a trojdňové jogurty sú normálne smotanové jogurty ktoré majú krátky dátum spotreby pár dní a tak,to sa im tak vraví,pretože tie čo majú dlhú životnosť sú plné chémie,môže papať ovocné vanilkové ak malého nezapeká tak aj čokoládové

misha8
15. jún 2011

@tereza79 takže aj pribináčky ??? 🙂

misha8
15. jún 2011

baby hnačkovali vám zo zubkov ????teraZ dilema či z prikrmu alebo fakt zuby bo sa nam prerezavajú dolné 😖

misag23
15. jún 2011

@lavazza máme taky hrneček od aventu, ale ještě jsme ho nezkoušeli 😉

janula13
15. jún 2011

@louisiana kupila som🙂sice za 7E ale neva, ten drziak mozem pouzit aj na ine avent flase co pouzivam tak vyuzijem a kupila som mu aj ten novy sunar mliecko s kasoou v prasku od 6 mes skusim...
dobre si ho ogabala, ja som zvykla aspon vodu dat ze oklamemm ho, no jasne nacucal sa a o pol hodku hore najneskor o hodku:(
@sjussi no aspon vidis ze nie si sama🙂

louisiana
15. jún 2011

@misha8 to bude stopro zo zubkov. šimi kaka raz za 10-14dni, ale ked ho bolia dasienka, tak mi kaka aj kazdy den 😲

louisiana
15. jún 2011

@janula13 to som rada, ze sa paci, ja osm s aventom zatial spokojna. v tej lekarni som bola kupovat aj nejake presne davky a dali mi zadara 2ovocne k tomu 😉 dobre ze? 😎
kase som zatial este nestudovala, budeme davat az neskor 😉

markysek2
15. jún 2011

@tereza79 dík za info to mě nedošlo ( a to mám potravinářskou školu no ostuda:o)) verca84 tak já zas našla na oplátku na internetu něco o jogurtech pro děti , ale zjistila jsem že v podstatě jde o to že to má být býlí jogurt ..http://www.babyonline.cz/maminka/vychytavky/vyz...

janula13
15. jún 2011

@louisiana hej je to sikovne uvidim ci sa ujme..ja som bola ale v inej lekarni lebo tam len mali mat ten novy sunar...na kratkej ul pri aut.stanici...som s apotrebovala vyvetrat mali ma stvali, tak som radsej sla von a nechala ich napospas tatovi nech jeduju jeho, bola u nas babka kym som bola na poradni strazila ich aoni su vtedy hrozniiii, skacu jej po hlave nech jej vravim co chcem..niekedy si vravim ze fakt keby ju nepotrebujem tak ju nezavolam..ale zase zlata, navarila mi aspon na tri dni tak zajtra nevarim, ale si upracem ak mladez dovoli..a bude asi rusna noc, simo bol uz 4x hore, sidce som len dala dudel..ale bojim sa teploty min mal 39:(si si ho prelozim po prvom krmeni do postele nech mam prehlad ako mu je...
@misha8 obzrela som si vas vchod🙂simo mi hnackoval tyzden az mal pluzgierikyna ritke, ale zuby mu nejdu este a vtedysom esteani neprikrmovala, dala som mu na 5 den uz ryz odvar a na druhy den nic , kala potom az po 3 dnoch a normalne:ň ale vela deti hnackuje zo zubkov..daj pre istoru probiotika a nech vela pije drobatko🙂

janula13
15. jún 2011

@louisiana a sice som nebola v tejlekarni ale v tejto mi zase dali dva avent pohariky s vieckom zadara🙂 aspon mu vtom budem ohrievat prikrmy a budem vediet kolko spapal🙂

misha8
15. jún 2011

@janula13 tak ty budeš v tej poslednej bytovke za nami???tak snad sa aj uvidíme 😀 aj ja si myslím že žuby 😕
@louisiana ja si tiež myslím 😕 aj ked dnes mala príkrm nový 😕

sirael
15. jún 2011

@maova Nelinka je sikulka.....🙂 A ako krasne ta nechala vyspinkat....🙂

sirael
15. jún 2011

Baby prosim vas, ked davate babatkam detsku vyzivu, kupujete take, kde je, ze bez pridavku cukru? Som pozerala po vyzivach a takych je velmi malo, vacsinou som nasla take, co cukor obsahuju. Skodi to nejako miminkam, ci sa to nedava len preto, aby si nezvykli na sladke?

tereza79
16. jún 2011

@misha8 tam je tvaroh to by sa ešte nemalo, ale ja dávam Pribináka od 4 mesiacov 😀 😀 😀 nikoho na to nenahováram, ale Matejovi veľmi chutí hlavne ten klasický vanilkový.

tereza79
16. jún 2011

@sirael ja kupujem v lekárni Hipp broskyňa,je síce malá a stojí 1,34 eura ale je čiste broskyňová a je výborná a ten cukor je myslím v každej,pretože ovocie je prirodzene sladké takže neexistuje aby v tom nebol cukor a neškodí to dieťaťu, akurát že by si do toho nasypala ešte aj ty cukor,je to kôli kazeniu zubov a obezite takže sa nemáš čoho báť.

jarka_ch
16. jún 2011

ahojte,obcas k vam nakuknem ale este som neprispievala.Chcem sa opytat ci ste uz ziadali o RP?Dakujem 🙂

zuzik28
16. jún 2011

@sirael Já kupuji přesnídávky bez cukru. Je to Hamánek, buď s meruňkami nebo jablečný...je tam napsáno "neslazeno". Normálně v obchodě se moc neprodávají, ale někde jo. Já je kupuji v Makru v oddělení pro diabetiky 😀 Jinak cukr se nedává, aby ho děti pak nevyžadovaly a nebyly pak jak soudečci 😉 Protože dokud tu chuť neznají tak je to ok. Náš Ondra začal vyžadovat "koko" až teď, ve dvou letech.

sirael
16. jún 2011

@tereza79 Super, tak dakujem za info.....🙂 A ty fakt davas uz aj pribinacka? Tak to verim, ze musi chutit....🙂 A zeleninku varis sama, ci kupujes este pohariky? A ovocie - davas len tie vyzivky ci aj roztlacas napr banan, jablcko a tak? 🙂
@jarka_ch Ahoj, moja mama robila na urade prace, takze mi to uz vsetko vybavila....🙂 Uz akurat prejdem z MD na rodicovsku o mesiac....🙂