icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

jarka_ch
16. jún 2011

@kamusek @louisiana @sirael @misha8 dakujem baby,tak aj ja to teda obeham 😝

lavazza
16. jún 2011

Dneska sem byla fakt už nešťastná,už je to asi 4.den co Miky začne při večerním krmení hrozně řvát.Dneska sem mu chtěla dát najíst,on začal ten svůj řev a když sem ho vzala do náruče tak přestal a nakonec mi na rameni usnul.Ale přitom mlíka mám dost.Předevčírem sem mu dala ještě v ložnici,když už byl ve spacím pytli a pak hned usnul.Sem si říkala,jestli mu to nestačí,ale mlíka je dost,tak nevím co mu je.Nebo jestli to je tím,že mu rostou zuby nebo se jen potřebuje vyřvat.

sjussi
16. jún 2011

@lavazza mne to tak maly delal asi ve 3 mesich a taky sem nejdriv myslela ze je to mlekem a nakonec to asi bylo tim ze proste nemel hlad a chtel spat a ja ho nenechala a porad chtela at ji🙂

sirael
16. jún 2011

@jarka_ch Pozeram, ze aj vy mate 4 mesiace a tri tyzdne....🙂 Kedy sa drobcek narodil? 🙂

lavazza
16. jún 2011

@sjussi no jo to sem si říkala taky jestli to je únavou nebo co?Dnes sem ho vzala zas do ložnice,vzala sem si klobouček,sem si říkala,jestli zas nechce pít s ním,tak se napil,pak sem ho uložila,začal dělat blbiny,pak zas brečet,tak sem ho dala na zkoušku k prsu a zas plakal.Ale teď už naštěstí spí.

cara.m
16. jún 2011

@lavazza a není to tím, že nemá hlad? Adík když nemá hlad a vytáhnu prso, začne taky šíleně ječet 😀 Mu říkám, že nemusí řvát, že stačí, když odvrátí hlavu, ale chce mi to dát najevo pořádně. 😀

louisiana
16. jún 2011

@lavazza mne tak place maly ked nechce papat, alebo sa mu neda, lebo ho bolia zubky. ja som mu casto davala prso o 18 o 19 sme kupali a 19.30 som po nom chcela aby sa znovu najedol...tak plakal. bol proste uz moc unaveny a vobec nie hladny...
urcite to nebude hladom, kedze mlieka mas dost, skoda ze este nevedia hovorit, aby nam mohli povedat ze co vlastne chcu 😒 ale aj to raz pride 😉

lavazza
16. jún 2011

@cara.m právě že to bylo už dost dlouho po jídle a kdy obvykle baští a pak jde spát,jindy i kdyby jedl třeba před pár minutama tak i když sem mu nabídla prso,tak si vzal

lavazza
16. jún 2011

@louisiana právě že už to bylo v době kdy jí a pak jde spinkat,no když takhle brečí,tak sem hotová,brouček malej

cara.m
16. jún 2011

@lavazza Adík to taky tak někdy dělá. Když začne řvát, tak mu ho nedej a zkus to později 😉 fakt to u nás zabírá 😵

jarka_ch
16. jún 2011

@ sirael narodil sa 20.1. a vy?

sirael
16. jún 2011

@jarka_ch Saska je 25.1. 🙂

janula13
16. jún 2011

@louisiana vies ved ja ho mojkam,chudatko ma to cervene na oboch nozkacha tvrde, zapalene, minule nemal:(teplotku uz nema..no dufam ze je to ockovanim a ze to prejde, ja ho rada aj na rukach uspim ked treba, ale zase aby to nebol zvyk, ked uz pre nic ine uspavat 8kg neni nic moc🙂
inak dnes ma prekvapil vytiahla som z mrazaku brokolicu so zemiakom a ani to nebolo do hladka vymixovane, najprv sa zatvaril nie nadsene a ankoniec dosiel tomu na chuta pekne vsetko spapal, cisto domace len tak sa tesim..
a dasi uspech malych chcem pomaly odplienkovat a dne sa kupali na balkone a dala som ich asi 3x na serblik a pekne sa obaja vycikali, boze to bolo mojej detskej radosti a 2x🙂))inak potvory nebude to lahke ale ved snad sa premozem, normalne ked im vravim ze budu fesaci v boxerkach ako tata tak ze " necem" chcem plienku🙂))parada to potesi🙂

janicac
16. jún 2011

ahoj, jsem tady po dlouhé době. zkousela jsem procitat, jak se miminka vyvijeji, ale je toho moc. chtela jsem se Vas zeptat, zda uz davate kasicky?

janicac
16. jún 2011

nevím zda se začíná s mléčnými nebo nemléčnými kašičkama.

janula13
16. jún 2011

@janicac ahoj, neviem ci kojis, ale ak ste na um tak by som zacala nemliecnymi amiesala s mlieckom na ake je zvyknuty..je to lepsie pre brusko ked si ma zvyknut...ak kojis a mas dostatok na odstriekanie na kasu tiez by som zacala nemliecnymi..

janicac
16. jún 2011

@janula13 děkuju. nekojim, tak myslis, ze je lepsi to delat s mlekem?

ajkalc
17. jún 2011

@sirael no my ohradku vyuzivame na maximum.maly je tam spokojny,lebo sa moze kludne prevalovat a nikde sa neudrie.dokonca sa mu paci,ked sa chce prevalit a je na kraji a to ho vrati naspat.takto sa potom zabava.a aj ja som kludna ked je tam,lebo si aspon mozem v pokoji skocit na wecko

sirael
17. jún 2011

@ajkalc A odkedy tam maleho davas? Lebo ja som rozmyslala, ze to skusim, az ked bude sediet, ale vidim, ze ty to uz riadne vyuzivas.....🙂 Lebo zasa takto ked potrebujem niekam odbehnut, tak ju dam na hraciu deku a viem, ze mi nikam nespadne, pri najhorsom skonci na parketach.....🙂 Myslis, ze to mam uz rozlozit a skusit? 🙂

misha8
17. jún 2011

@iwusa14 tak si vyrataj od vtedy 34 týždnov a o rodičák môžeš žiadať aj mesiac dopredu lebo budú prázdniny tak aby si to stihla
@sirael dakujem už so kupila len je tam písané použiť len dvakrát denne 😖 a ja terza prebalujem aj 20krát 😖 😖
@iwusa14 treba ani ja nie som vydatá
@janula13 dakujem mrkvu som zmixovala s bananom, my pijeme normálne bezlaktozové mlieko takže to je v pohode, ale idem pre istotu doktorovi ide výkend tak nech som pokojnejšia a dakujem za IP idem kuk 😉
@louisiana dakujeme 😉

princeznal
Odpoveď bola odstránená
misha8
17. jún 2011

@cara.m ahoj vy ste hnačkovali vy ste ako boli na tom s riťkou??? ja malú prebalujem aj 20 krát a ma ju katastrofa 😖 umývam vodou , vetram podľa možností čo sa moc nedáá, a davam ten imazol 😖
@janula13 moja tiež mala jednu nožku opuchnutú ja jej vždy dám mokré vreckovky okolo nožičiek studené 🙂

cara.m
17. jún 2011

@misha8 ahoj, když měl průjem, tak jí měl hroznou 😒 Taky jsem hned jak se vykadil přebalila (byla to vždycky perda, tak jsem to hned slyšela) a stejně se mu šíleně oprudila až se mi z toho chtělo brečet 😒 Snažila jsem se ho nechávat co nejdéle bez plenky a na to největší opruzení nám doktorka poradila Pevaryl, ten pomohl. Přeju, ať je to brzy za vámi ☹

misha8
17. jún 2011

@cara.m dakujeme má ju hroznú ked ju prebalujem tak plačká od bolesti ☹ joooj na nervy som 😖 a kuliška si koľko davala,?nam idú dolné rezáky možno je to tým ale idem dnes pre istotu doktorovi , predsa len detičky sa rýchlo dehydratujú , aj ked našťastie malá mi ten kulišek pekne pije

cara.m
17. jún 2011

@misha8 já vím, taky jsem z toho byla zoufalá a obrečela jsem to ze zoufalství, že nejde prostě pomoct ať se člověk snaží jak to jen jde. Zeptej se na ten Pevaryl, už nevím, jestli je volně prodejný nebo na recept. Dávali jsme ještě Enterol a Smectu. Raději se tam zajděte ukázat, průjem u takových dětí je třeba hlídat. Důležité je zavodňovat. Kulíšek mi skoro nepil, protože flašku nechtěl a dávala jsem mu to po lžičkách. Ale stejně jsem do něj dostala jen trochu, tak jsem často kojila. Jestli Ti kulíška dobře pije, tak je to super! Hezky se bude zavodňovat, je to šikulka! 😉

cara.m
17. jún 2011

@misha8 já se třeba ptala na pohotovosti jak jsme byli, co na to opruzení a tam mi dr. nic neřekl, jenž že Sudocrem nebo Bepanthen, jenže ty už na takové opruzení prostě nezabírají. Ten Pevaryl hubí ty bakterie - z krabičky opsáno - k místní léčbě kožních onemocnění vyvolaných plísněmi kvasinkami a smíšených mikrobiálních infekcí.

cara.m
17. jún 2011

@misha8 já jsem si před tím taky myslela, že je to zuby ale nebylo 😠 Teď jsem objevila dolní řezák a zcela náhodou, neměl žádné potíže a zub tam na mě mával 🙂

sirael
17. jún 2011

@misha8 Ja som jej to davala vzdy rano a vecer a medzitym sudocrem. Uvidis, ze jej to zaberie. Ked tak natri aj raz cez den a to jej neublizi si mxslim. A ako? Este stale zle?

neliq
17. jún 2011

@misha8 nám ešte pomohlo umývať silnejším odvarom z repíka, my sme to mali ked mal malý asi 1 mesiac a toto pomohlo asi najviac. Ten odvar som mala v termoske, aby bol teplý

lavazza
17. jún 2011

Dneska spal Miky sice od 20:30 do 6:10,ale za to celou noc kňoural,takže já k němu pořád vstávala co se děje.A teď brouk spí už skoro 2 hodiny,což se divím,protože vedle ve vchodě dělají jádro a ze 4.patra je to slyšet až k nám do 1. jako by to dělali hned vedle.

Mám půjčenou elektrickou odsávačku od Medely,taky vám dělá takový kravál?Když nekojím celou noc tak mám nalejváky jak nevím co a tak sem dala malému mlíčko z lahvičky co sem odsála a nestačila sem se divit jak pěkně pil,ale čaj ne a ne vypít.