Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@ellahop tak fajn tiez som potom rozmyslala ze ked uz tak jej potom mozem dat aj jogut kedze aj v tych deckych to je. No na tie kusky si budu musiet zvykat, ale asi je potrebne aby si zvykali na pevnejsiu stravu. Musim aj ja skusit kukurickne chrumky, maju ich tu v polskom obchode, tak uvidim ze co na to povie, ale ona je inac zrutik, tak jej isto budu chutit, tie chutia vsetkym
@stanulka551 vždy´t tvaroh by se měl snad až někdy od roka sem četla v brožurce od Hami a kravské mléko snad až někdy od 2let,jestli si pamatuju dobře,až budu něco kupovat tak si musím dát bacha
@lavazza vypadá přesně jak ten náš lumpík...všude vleze, nejvíc ho zajímá krabička va vlhčené ubrousky a to při přebalování ( nejštastnejší je když jdeme z koupelny a bereme je sebou..abych mu pak měla čím utřit papulu), straště rád čitá( máš odvahu mu dát knížkua papírovýma stránkama....mám se podařilo o víkendu rozebrat tetě zpěvník co měla na klavíru...když jsem zkoušela jak bude "hrát"), takže čte leporela a nebo letáky, jednou mi přečetl i lístek na nákup 😒 😒 😒 ....a zapomněla jsem do všeho nás baví dělat baci baci a nejvíc do bratrnce...takže kdž je položíme vedle sebe a protože jsou skoro stejně staří tak se začnou mlátit....je to prostě šídlo
jinak musíme řešit, že asi už vytáhnem sportát..tam jsou kšíry...protože drobeček se nám naučil otáčet v kočárku na břicho ( nevím jak ale prostě to dělá) tak ho budeme muset vázat...ale zatím se mi do toho moc nechce tak nevím nevím
@markysek2 však nám už se dostane do kuchyně z obýváku a dneska si to šil z kuchyně do předsíně,taky ho zajímají granule našeho psa,no je dost aktivní po tátovi,ten chodil okolo postýlky v 7měsících,takže se mám na co těšit
knížku si vzal sám,nechala sem ji položenou na zemi,tak sem to musela zvěčnit,však jak beru poštu ze schránky tak mi vždycky něco čapne
no mi máme o rok starší sestřenku a ta ho pořád líbá a opečovává a jednou mu málem utrhla pimpulu,náštěstí sme zareagovali rychle 😀 ,jinak sem ho ještě vedle stejně starých dětí nedávala,ale líbí se mu když je někdo u něj na zemi a může do někoho kopat,manžel říká že je okopanej jak záhonek
však já na to už taky myslela,protože se nám otáčí a zkouší si klekat na kolínka, já v korbičce nemám kšíry,jen u té sportovní nástavby,ale manžel si myslí že je brzy,je jak pytel blech
@lavazza jen registrovala...počkej vy už lezete??...to my lezeme pořád tak nějak v omezeném prostoru...teda snažíme se nožičky pod břísko už dává......spíš se točí na místě...dostal se akorát z hrací deky pod stůl a ke sklu pod krbovými kamny do kterého tloukl na střídačku s parketama, ale to je otzka cca 1m..do kuchyně to je ještě tak další 3 a na chodbu 7
jinak já jsem údajně taky v 8 měsících chodila..ale my ještě ani nelezem :o(
@markysek2 takže za registraci něco pošlou?Minule mi od Nutrilonu poslali na zkoušku kaši obilno-rýžovou a taky mám doma od Beby pokračovací výživu,tak sem zvědavá co na to bude říkat Miky.
On se kutálí a tak se dostane z obýváku do kuchyně a pak si to namířil do předsíně.Jinak se jakoby sune na kolínkách.Manžel mu říká koblížek 🙂
@sirael @ellahop Hanka spíše nestíhá.... jen sem tam kouknu na FB....
Jinak my cvičíme vojtovku, jak se dá. Až bude konečně pěkně stabilně, tak vyrazíme na koupák. Koupila jsem Marky nové plavky, tak už se sluníčka moc nebojím. Vážíme už 7,93 kg a měříme 69cm. Co se týče otáčení, tak se otáčíme pouze na břicho přes pravou ruku. Baštíme všechno, co se dá. Příští týden zkusíme activiu se sušenkami sunarka.
Jo a kdo používáte sunar nutra defense, tak ho mají ted v DM v akci. 2 krabice za 499 kč. A v Globusu mají Hamánka ovocného za 8,90 kč 😉 .
A můžu Vám potvrdit, že očkování na rotaviry je opravdu účinné!!!!!!!!!!!! Já měla minulý týden rotavirozu a malá ji nedostala!!!! Holky, mě bylo na umření!! A jak pak musí být těm prckům, když to chytnou??? Bobečci ☹ !!
@haniula kde si prosim kupila tie plavky? na tyzden ideme do chorvatska a to vyzera super, ze babo nespali...
@haniula tak to toho poslali dost,koukala sem na tu jejich nabídku,ale štve mě že tam nemají ceny,registrovala sem se na www.feedo.cz a tam mají slušný cena a výprodeje
@babetkarka já to koupila na mimibazaru, ale dá se to koupit i v tescu... nové to stojí cca 300kč a použité se dá pořídit kolem 100kč.... já ho mám za 59 kč plus poštovné... koukej na plavkový overál 😉 ...
@lavazza ne, nemají, ale na http://mujobchudek.mojedite.cz/ mají ceny všeho Hami...
@babetkarka mimčo v tom vypadá cca takhle....
dievcata, teraz je tristvrte na tri a prvy krat jem, no super... a potom ze nechudnem ked vecer dojedam to co cez den nestiham,,

@stanulka551 ja si o tom nemyslim nic, napriklad nasa lekarka mi povedala, ze od 7 mesiaca mozme skusat pomaly davat jogurt. takze asi ta trocha jogurtu v prikrme by nemala vadit. ja sa snazim mu masko pokrajat na male kusocky a zeleninu rozmackat, aj ked dnes som mu urobila obed, ktory letel do zachoda. lebo tam bola ryza, masko a zelene fazulkove struky, to sa ale dobre rozmackat nedalo. a tak to maly nechcel. ale... je zaujimave, ze kukuricne chrumky chrume a bez problemov... 😉