icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misha8
9. júl 2011

@haniula
@ellahop diky baby

misha8
9. júl 2011

@janula13 a od koľkých mesiacov si davala jogurty ??všade píšu inak ....
@janula13 jejeej krásni sú ved sa môžme niekede dohodnúť a kedy chodievaš doobeda???

lavazza
9. júl 2011

@markysek2 já bych řekla že sme v nemocnici vyplňovali nějaký letáček a už minule mi přišlo nějaké CD o dětech a teď mi přišla ta kaše od Nutrilonu,ta beba je asi od Nestle ale má záruku jen do července,takže ji musím spotřebovat

ten náš otáčí dost opatrně

kinsli
9. júl 2011

@stanulka551 Jojo velký dudákovci vypadají fakt děsně 🙂 Jinak Kačka má tak 1 a půl krabice na měsíc, takže to žádná finanční darda není 🙂 To Vojtík, ten stojí pěkné peníze. Včera jsem to počítala a vyšlo mi 3500,- bez oblečení.

kinsli
9. júl 2011

Jéé holky ted koukám do profilu, my máme dnes půlročniny 🙂 🙂

ellahop
9. júl 2011

jaj, prave som nasla na modrom konikovi fotoalbum dvojiciek, ktore operovali vtedy ked sme boli na to vysetrenie. uz su davno doma, zotavuju sa, su krasne usmievaju sa... jaj, to je ulava vidiet taketo veci uz sa tesim ako to ukazem vecer muzovi... 🙂

markysek2
9. júl 2011

@kinsli tak jsem se ptala mamky jak to přesně je ( ká to občas v zimě kuchtím i pro nás ale spíš od oka)...takže na 1,5kg jablek ( nebo např. 1kg jablek +500g jahod...jabka se vaří jahody přidávájí až na konec) se vaří v 600ml vody + cukr ( já vím slazení a děti tak třeba fruktoza a nebo vůbec) do měkka, přidá se třeba to další ovoce a v 200ml rozmíchaný 2 van. pudinky ( když jahody tak lze i jahodový, malinový...)..nechá se povařit až nebude cítit škrob z pudinku...do lahviček od přesnídávek, horké a dnem vzhůru pak do lednice ( trvanlivost neznámá nikdy to v lednici nevydrželo dostatečně dlouho a snědlo se)....jde připravit i 1/3 pak se tam dává 1 puding ( a je malinko hustčí)

haniula
10. júl 2011

Ahojte!!! Tak jsme dnes byli na koupáku vyzkoušet plavečky a prošly testem. My dva připálení a Marky úplně v poho!!!

haniula
10. júl 2011
haniula
10. júl 2011

@lavazza mě to došlo taky...

haniula
10. júl 2011

Holky, a používátě některá už sporťák???? Marky je ještě taková bulatá a málo pevná, tak furt váhám. 😒

lavazza
10. júl 2011

@haniula ta je tak spokojená v té vodě,my jsme u tchýně včera skoušeli dát do bazénku Mikymu jen nožičky a co ten vyváděl a pak ho švagrová s neteří polily š´távičkou když ležel na dece a to teda řval jak tur a byl k neutišení

kamusek
10. júl 2011

@lavazza Chudáček....naše malá vodu taky miluje....nejlépe by tam byla nonstop 😀 Ať už ve vaničce, malém bazénu nebo ve velkém, je to vodní živel 🙂

haniula
10. júl 2011

@lavazza je to vodní živel... a jak prskala, když jsme ji vytahovali z vody... rty modré, ale lady by tam radši umrzla 😀 😀 😀 ... to je fakt bobíšek!!!!!! snad se to ještě naučí...

lavazza
10. júl 2011

@kamusek,@haniula však já jako malá byla taky a moc mě to mrzí,máma mě vyháněla z vody s modrou pusou,moc sem se těšila jak bude dovádět v bazénku a jak bude cákat a mám smůlu,ale když ho koupu doma ve vaničce tak se mu to líbí a nechce z vody ven

haniula
10. júl 2011

@lavazza hmmm... tak zkus chodit častěji s ním na bazén a možná se chytne... je to fakt divné... v čem asi plaval těch 9 měsíců 😀 ??

lavazza
10. júl 2011

@haniula to mi povídej,je teda pravda že když se narodil tak se nějakou dobu nerad koupal a taky brečel

kinsli
10. júl 2011

@lavazza Když pujdeš s ním do bazénu tak ho měj natisknutého na hrudi at vodu nevidí a cítí se u tebe bezpečně 🙂 On si zvykne neboj 🙂

My jedeme na koupák zítra ale Vojtík leda tak na smočení nohou, Já počkám ještě do září na plavání. To bude bazén se slanou vodou ve kterém plavou jen miminka 🙂

kinsli
10. júl 2011

@haniula plavky moc sluší 🙂

kinsli
10. júl 2011

@haniula My jsme ve spor%táku už tak 3 týdny do korby se už nevešel. Ted jsme ho začali malinko přizvedávat. jen na chvíli na kratší procházku, když vidí ven tak neprudí 🙂

kinsli
10. júl 2011

@markysek2 moc díky 🙂Když už jsme u toho jídla tak jsme byli u přítele rodiřů a tak jsme byla za blba, při stravě, mléko, kaše, přesnídávka, sklenička - oběd.

je hubenej takže hlavně hodně sladit, jejich syn měl už na 3m bramboračku s uzeným, jedl bramborovou kaši s masem 🙂 No nekomentuji. Pak dáváš Nutrilon??? Proč, může normální mlíko. No chudák vojta to by se s prominutím poblil a posral až do vejšky.

haniula
11. júl 2011

@kinsli mě se právě ještě do korby vleze a má tam dost místa, tak proto ještě stále váhám... sakryš!!!!

louisiana
11. júl 2011

zdravim vsetky maminky aj babatka!!!! dlhsie som tu nebola, byvala som hrozne unavena, šimi si zvykol vstavat v noci kazdu hodku-dve a ukludnil sa len na prse za staleho nosenia. takze som s nim cele noci pochodovala po byte - prso v puse. dnes po dlhom case prvy raz prespal az do tretej a potom sa zobudil o piatej a od siestej sme si este do pol osmej pospali. no bola som z toho uplne mimo!!!! dufam ze nam to zostane a nepokazi sa to len pre to ze som to sem napisala!!!! 😨
inak s prikrmami je to tiez hroza, no prvy tyzden papal celkom pekne, aj mu chutilo ale teraz sa to zvrhlo a po desiatej malinkatej lyzicke ho zacne napinat na zvracanie ☹ zo zufalstva som mu uz ponukla na desiatu aj ovocnu presnu davku (a to som chcela ist podla planu, no smola), ale napina ho aj z toho ☹ vyzera to tak ze my nahradime mlieko v roku alebo dvoch 😖

lavazza
11. júl 2011

@haniula mě se taky do korby ještě vejde,jenže my ji můžem zvednout,ale to mi přijde moc a nemáme v hluboké kšíry a ve sporťáku se to nemusí tolik zvedat a kšíry tam sou,ale zas manželovi se zdá na sporťák brzy

lavazza
11. júl 2011

Líbí se vašim dětem ještě v těch polohovacích lehátkách?Tomu našemu už ne,kroutí se tam jak hádě.

ivkaj
11. júl 2011

@lavazza občas tam Kryštofa ještě dám, ale zrovna včera se tak vykláněl aby viděl co se děje u sousedů, až sem měla strach, že se překlopí. Sem zvědavá jak budu bojovat až ho tam budu dávat na příkrmy 😅

ellahop
11. júl 2011

@louisiana no tak to si mala perne,,, a s tymi prikrmami, skus mu to riedit vodickou v ktorej si to varila alebo ak mas poharikove tak normalne ze teplou luckou, aby to malo viac tekutu konzistenciu, nam to pomohlo. tomino napriklad nemal rad zemiaky, myslim ze preto lebo boli pre neho huste a lepkave, ale od kedy tam davam viac vody, tak mu to asi ide lepsie dole krkom a nieje problem,

vikaki
11. júl 2011

ahojte babulienky.....ja som tu uz 100 rokov nebola.....mam tu same navstevy na dlho.....mne uz mala bar-co poje,ziarli ked nas vidi pri stole vsetkych jest,tak jej mixujem skoro vsetko co jeme aj my=polievky,jedlo so zemiakmi=tiez jej tam davam viac stavy,aby nebolo huste,varim jej domacu vyzivu=rozmixovane ovocie+ puding uvareny v stave z toho ovocia,dokonca uz aj tarhonu raz okostovala a naramne jej chutila...no,nic ju nenutim,nejak od prirody si pyta sama od seba a dokial je to v tekutejsom stave ze je schopna to prehltnut=necham ju to zjest....no jasne ziadne ostre korenste,alebo mastne,tazke jedla.....lahku stravu...a aj to len na obed,inak samozrejme pije mlieko,alebo nejaky mliecny krem ci detsky jogurt

haniula
11. júl 2011

Ahojte!! V DM drogerii mají v akci Nutrilon 2x800g + Avent sada zdarma za 677kč od 13.7. do vyprodání zásob 😉