icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
11. júl 2011

@lavazza mě se taky zdá na sporták brzo... no asi ho o víkendu vytáhnem a uvidíme...

vikaki
11. júl 2011

@haniula my sme kupli sportak predvcerom...ale nasa lukia je estelen v strede 6.mesiaca a este moc neobsedi....v sportaku ked lezi,tak jej z neho visia nohy a sa jej tak rychlo unavia 😒 ...a tak si ch vyklada na rukovat ....fakt jej to bude lepsie tak za mesiac ked uz bude v sportaku aj sediet ne len lezat...ale vy ste uz velky 🙂 tak vam je v sportaku urcite dobre

sjussi
11. júl 2011

@haniula my jeste poradne neusedime tak budem jeste v korbicce ikdyz ji mame jen tak tak

sjussi
11. júl 2011

@vikaki taky jeste budem v korbicce 🙂 Lukia je krasna princezna,zda se mi podobna na tebe a ma nadherne ocicka 🙂

haniula
11. júl 2011

@vikaki my jsme ještě v korbě a máme hafo místa stále... a nohy nám v něm nevisí...
@sjussi my taky ještě neusedíme... ale už na něm uvažuji...

lavazza
11. júl 2011

@ivkaj však sem si říkala že než koupíme židličku že ho tam taky dám,ale obrací sem tam na břicho a kdybych ho připoutala tak už vidím jak bude vyvádět

lavazza
11. júl 2011

@haniula my ho zkoušeli nandat a teda asi sem s tímhle kočárem neudělala dobře,protože nevíme jak potáhnout do další dírky kšíry,prostě sme na to nepřišly a přijde mi úzký,ale zas je dobře polohovatelný a nánožník je fajn na zimu,protože tam Miky nebude ani vidět

haniula
11. júl 2011

@lavazza tak to u nás jsou kšíry v poho... jen jsem v tomhle nerozhodná... u nás na obchodním "korzu" jsem viděla maminku se sportákem a myslela jsem, že ji vyfackám!!!! mimi evidentně neumělo sedět a ona ho měla v kolmém sedu... mimi tam pololeželo, polosedělo zkřivené jak paragraf... byl to kočár stejné značky, co mám já, tudíž vím, že se dá dát do úplného lehu nebo lehce nazvednout... normálka mě to vytočilo!!!!! 😠

markysek2
11. júl 2011

@kinsli @haniula my jsme na sportáku cca 4 dny...do korby se vešel ( chybělo už jencca 5 cm)..ale točil se na břicho a opravdu se mu to dařilo...takže přivázat a to jde jen v autosedačce nabo ve sportáku...ale příjde mi lepší ten sporták...je v pololeže a vidí a hned je klid ani mu nevadí že je přivázaný....jinak bych asi vydržela až by začal trochu sedět ☹ ☹

misag23
11. júl 2011

@lavazza Nám se v lehátku zatím líbí. Dneska v něm vydržel skoro hodinu a vařili jsme spolu. Ale mám ho určitě připoutaného, jinak bych se bála, že vypadne.

My ještě se sporťákem určitě nějaký ten týden počkáme. Ještě nám není ani půl roku a nesedíme ani náhodou. Jsem zvědavá, jak dlouho se ještě bude do hluboké korby vejít, už tam moc místa nemá, ale snad ještě minimálně měsíc vydrží.

misulee
Odpoveď bola odstránená
louisiana
11. júl 2011

@ellahop dakujem za radu, dnes som mu zeleninku zriedila mlieckom a uz ho len striaslo ale nenaplo. aspon nejaky pokrok, no nie? 😎 a vecer spapal asi 5 lyziciek nemliecnej kasicky na dobru noc, takze cakam zazraky 😀

my sme uz sportiak vytiahli, da sa nam dat do uplneho lahu, a ked nespinka tak ho polohujem najnizsie ako sa da. celkom sa mu paci, ze zrazu tolko vidi 😉

janula13
11. júl 2011

@misha8 ja chodim von tak okolo 10 som schopna sa vymotata🙂zalezi aj kedy vstanu..ale vychadza mi totak po tej 10 sa motame vonku...ja si nepamatam kedy som zacala jogurty ale nejak po 7-8 mes tusim nie skor

kinsli
11. júl 2011

@misag23 Tobě nejde sporťák do lehu?? Kámoška třeba vozí ve sporťáku od narození 😉

cufinka
12. júl 2011

Ahoj koukám že se bavíte o sporťákách 😀 Já už vozím ve sporťáku týden... Malé se už v korbičce nelíbilo a vztekala se . Mám Firkon jako Hanka a jde úplně do lehu a někdy jí dám i dotoho polosedu to jde taky. myslím si že už jsou na ně dost velcí 🙂 a ted budu kupovat zvlášt ještě golfky ,protože ten náš sporťák se mi moc nelíbí 🙂

cufinka
12. júl 2011

@kamusek 😀 sme na tom stejně Nelča taky vodu miluje 🙂 babi jí naučila dělat cáky takže máme doma potopu 😀 Už aby bylo pěkně a mi šli do bazénku 🙂

albao
12. júl 2011

Jej dievcata, som bez sance docitat. Boli sme dllllho na dovolenke a pekne sme si oddychli. Hanka vyskusala more a velmi s ajej pacilo, napriek tej teplote, ze 23 stupnov 😀

Chcem sa vas opytat taku intimnu vec, kto mate dievcatka. Hanicke sa obcas medzi malymi a velkymi pyskami vytvori taky biely mazok. Neviem ci je to prave vytok, ale robi sa to aj vasim dievcatkam?

kamusek
12. júl 2011

@cufinka 😀 Naši Domču to zase naučil taťka, takže když ji koupu, máme taky potopu 🙂 Máme na zahradě i bazének a v neděli jsme dali vaničku ven....no prostě vodní živel. Šla dokonce s manželem i do velkého bazénu, kde byla skoro studená voda 🙂 Ani se nezatřepala 😀 Spíš se rozčilovala, když jsme ji vzali ven 🙂

haniula
12. júl 2011

@kamusek hele, ta je jak naše... taky prskala, když jsem ji brali z vody... 😀 😀

haniula
12. júl 2011

@cufinka mě ten sporták nepřijde moc škaredý... jen Marky má tak cca 70 cm, tak aby se mi v něm neztratila 😀

sjussi
12. júl 2011

holky nevite jestli muzu dat malemu vyvar?delam ted nam tak abych nemusela zvlast varit i malemu.Samozrejme neosoleny

albao
12. júl 2011

@kamusek
@haniula jeeej, tak to sme na tom rovnako! Hanka je tiez vodny zivel. Sama si ponorila hlavu do mora a otvorenymi ocami pozerala rybky 😀 A ja som uz mala strach, ze sa mi utopila 😀

@sjussi bez bujonu a soli? Podla mna hej. Voda, zelenina, pripadne masko, to uz predsa moze, ak si zvykol na jednotlivu zeleninu uz doteraz 😉

sjussi
12. júl 2011

@albao jj bez 🙂

lavazza
12. júl 2011

@haniula tak to se ti nedivím,že tě to vytočilo

lavazza
12. júl 2011

@misag23 my tam máme místa dost,ale na sednutí se to dává v hlubokém dost vysoko a to na něj ještě není

vikaki
12. júl 2011

@kinsli
@cufinka ved to je to babenky,mne sa da dat sportak tiez do lahu ale te nozicky potom z neho visia 😒 No a normalny kociar taky mohutny co mame =je uz pre nas nevhodny,lebo je tazky a zle sa zmesti do kufru a okrem toho my tu uz mame 40-iatky horucavy a dost sa v tom poti....no,ale nejak to riesime......raz tak a raz onak.....v tom polohovaciom lehatku sa nam doma najviac lubi,lebo sa v tom aj sama mala moze pohojdat 🙂 kyva nozickami a lehatko sa hojda,tak sa jej to lubi,vecne tam aj zaspi a potom ju prekladam do postielky....a striedam to aj s dekou aby s jej odychol chrbatik=vystriem deku na zem-dookola vankuse a tam sa hra,otaca sa na brusko a ani spadnut nemoze+zacina pohybovat nozickami ako pri lezeni,takze dobry trening 😵

vikaki
12. júl 2011

@sjussi no nasa polievocku rozmixovanu pekne papka-aj s vyvarom a nemame s tym ziadny problem

vikaki
12. júl 2011

@albao nasa ten bely mazok nema,ale sa mi zda,ze Pia ked bola mala to mala=ale nie som s ista.....ale myslim,ze to je normalne........teda ak nie je nejak zo spodu prechladnuta.....ja osobne to mavam totiz okrem ineho aj po kupani v mori=asi ked je studensia voda....

albao
12. júl 2011

@vikaki jeeej vikaki, teba som dlho nevidela tu! Dakujem za odpoved. Ja to len obcas utriem, a netvori sa toho vela, tak snad je to v poriadku.

vikaki
12. júl 2011

@haniula chcela som sa uz davnejse spytat ako to je u vas,kedze ste skorej narodeni............ako ste na tom s vahou,ci ste so sedenim,prikrmovanim,zubkami atd popredu,alebo sa skor priblizujete rastom a vyvojom babatkam narodenym v termine....