icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

louisiana
21. júl 2011

@kamusek @martuska75 a nemate to vajko bez tej vlozky? 😨

kamusek
21. júl 2011

@louisiana Já bych řekla že ne....mám přesně tohle...http://www.darababy.cz/zbozi/autosedacka-peg-pe...

martuska75
21. júl 2011

@louisiana
@kamusek Behla som ho pofotiť 😀 podarilo sa mi vybrať len to na sedenie

martuska75
21. júl 2011

@kamusek áno, je to taká istá aj tá moja. nechcelo mi to fungovať ako link ale google si stým poradil.

louisiana
21. júl 2011

@kamusek @martuska75 vase vajko vyzera trochu inak....ja mam model 2011...skusim ho najst, mne sa dala vybrat komplet ta cierna cast

http://global.pegperego.com/babyproducts-catalo...

martuska75
21. júl 2011

@louisiana áno zdá sa že je trochu iné. JééééJ ty máš doma aj to pliko easy drive???? Aké je? Som nad ním uvažovala ale potom som kúpila brio ale možno neskôr sa ešte uvidí 😀

misha8
21. júl 2011

@vikaki zubková vila asi ked bude staršia ved aj tak teraz stale niečo dostava nové hračky oblečko 🙂 a ako to vyzerá v grecku ešte stale sa štrajkuje ??
@lavazza mrkva nebol problem skor zemiak 😖

lavazza
21. júl 2011

@misha8 no sem zvědavá jak bude baštit další zeleninu,dneska sem mu zas zkusila stříknout do mrkve moje mlíko a moc toho nespapal,sice otevírá pusinu,ale moc mu to nejede,jak píšou těch příručkách od Hami atd. že se má tak 3-4 a pak další druh,tak to vidím na dýl

lavazza
21. júl 2011

Taky je u vás tak hnusně,u nás od rána lije,člověku se nechce ani ven.Kdybych nemusela se psem tak mě ven nic nedostane.Už sem se i pustila do úklidu a čeká mě ještě žehlení,ale radši bych ven.Snad bude zítra líp.V sobotu jedeme do Pardubic na výlet,tak snad bude teplo.

misha8
21. júl 2011

@haniula jeeeej super fotka na občianke 😉 spravia to aj na Slovensko ????nevieš???

misha8
21. júl 2011

@lavazza nevadí ked nebude chcieť dáš mliečko ono sa to podáá 😉

louisiana
21. júl 2011

@martuska75 nie pliko nemam, tu fotku som nasla narychlo, koli vajicku. my jazdime v gt3 😉

louisiana
21. júl 2011

konecne sme zacali aj my cuvat do zadu!!! sice sa šimi riadne rozculuje ze sa od hraciek vzdaluje ale mama sa mooooc tesi, ze sme zaznamenali nejaky pokrok pri tom nasom lenivcovi 😉

ellahop
21. júl 2011

dnes som citala sestrine casopisy co dostala v porodnici, a je tam tip na lezenie,,, mamina alebo ocino si maju dat babo na seba, pred babo daju jeho oblubenu hracku a ma sa k nej dostat, tym padom musi z ocka zliezt cim sa nauci pouzivat kolienka,,, dnes to vecer na manzelskej posteli vyskusame,,, 🙂

albao
21. júl 2011

@louisiana jeej, krasa! My sme cuvali 2 dni a uz na treti zrazu isla dopredu 😉 Cuvanie je velky pokrok! Blahozelame!!!

louisiana
21. júl 2011

@albao dakujeme 😉 ocko prave s malym skusa tvoj tip na lezenie 🙂

albao
21. júl 2011

@louisiana to bola ellahop 😀 Ale aj ja sa chystam na pokusy, aspon sa zahrame

haniula
21. júl 2011

@misha8 to netuším... je to úplně bezvadné...

sova33
21. júl 2011

@lavazza Tak u nás byl dnes problém s mrkví i večerní kaší, mrkve snědl tři lžičky s řevem a kaše asi polovinu taky s řevem. Nevím, jestli je to tím počasím nebo tím zoubkem, ale byl dneska nějak protivný a unavený.
Celý den jsme byli zavření doma, tak si to dovedete představit. Hlavně tu dlooouhou dobu od čtvrt na čtyři do koupání.

jarka_ch
21. júl 2011

chcem sa opytat,ze kedy ste zacali davat kasicky vecer.my sme este len zaciatocnici 🙂 zeleninku papame 4 den.este mam v tom prikrmovani zmatok 😖 dakujem za kazdu radu

lavazza
21. júl 2011

@sova33 já si právě říkám,že když toho ještě moc nesní,jestli mu dělat na večer kaši,jednu máme od nutrilonu vzorek na lžičku a pak od Hami a to nevím jestli jde do flašky,jestli je hustá nebo řidší,v noci už asi 4 po sobě skoro nespí,nevím jestli má hlad nebo to sou zuby

haniula
21. júl 2011

Dnes jsem byla na návštěvě s malou u verca84. Holky se k sobě měly 😀.

sova33
21. júl 2011

@lavazza My dáváme kaši každý večer a sní skoro všechno (jednou všechno, jinak tak dvě třetiny určitě a zbytek dojím já, chutnají mi 🙂 ). Dáváme od Nutrilonu rýžovou a vanilkovou a od Hami broskvovou (střídám to, mám hodně rýžové, dostali jsme asi sedm krabic, tak ji prokládám těmi dalšími dvěma). Všechny jsou od 4. měsíce, až se trochu zajede, přidáme ty od 6. měsíce 🙂
Všechny jsou na lžičku a hustotu si můžeš trochu přizpůsobit. A mně všechny opravdu chutnají, vaniková sice ne tolik, ale jinak bych si klidně dávala večeři s ním 😀

haniula
21. júl 2011

@jarka_ch ahoj! já ji zprvu trošku sypla do mlíka... a pak jsem ji dala natvrdo plnou dávku a v poho!! začli jsem stejně jako s příkrmy, tedy od ukončeného 4 měsíce...

sova33
21. júl 2011

@jarka_ch Kaši můžeš hned, jsou od 4. měsíce a s těmi poledními příkrmy myslím nesouvisí. Dost se dávají, aby se mimčo zasytilo na noc. Já jsem počkala do 6 měsíců, pak jsme dali mrkev a po dvou dnech jsem mu večer tu kaši dala. Jinak přikrmujem taky krátce - týden. A poslední dvě noci spal od půl osmé do půl páté a do půl čtvrté, pak už teda potřeboval doplnit energii a spal dál cca do půl sedmé.
Dáváme tu do vody, protože ještě kojím.

jarka_ch
21. júl 2011

@sova33 ja tiez este kojim...a papate lyzickou alebo cez flasu?

haniula
21. júl 2011

@jarka_ch my jedem od začátku přes flašku....

sova33
21. júl 2011

@jarka_ch My lžičkou, stejně jako v poledne. Na flašku ho ani učit nechci. A hlavně on je na to jídlo docela šikovný, tak už ho v poledne i večer posadím do židličky (máme polohovací, tak je tam skoro jako ve vajíčku a navíc je to na chviličku) a nakrmím ho. Kamarádka krmila ze lžičky na klíně a taky to šlo 🙂 Na tom klíně jen bylo potřeba zajistit, aby se neposedné ručičky nepletly lžičce do cesty 😀

haniula
21. júl 2011

@sova33
@jarka_ch já v sedě krmím takto...

petah82
21. júl 2011

@lavazza my tiez od nedele otrasne spime. ach jo. nie sme teda sami ☹ kazdu chvilu je hore... tak verme v dnesnu lepsiu noc...