icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

ellahop
31. júl 2011

@haniula hanka viem o com hovoris, nas maly bol tiez ako placka, ale uz pred dovrsenim tretieho mesiaca sme zacali cvicit vojta. teraz je to tak, ze zvlada vsetko co by mal v danom veku. nasleduje plazenie, tak teraz cvicime cviky na to... no a mne je strasne luto, ze si to chudak cele musi oddriet. to co iny vedia automaticky mi musime trenovat. aj pretacanie,,, tolko som s nim trenovala az to dokazal... to iste dvihanie hlavicky a teraz plazenie,,, 😒 takze tak. len sa divim tvojej lekarke, ze malu poslla na rehabilitacie, az tak neskoro... neboj mala marketka to dozenie raz dva..ako vravis je velmi komunikativna takze mozno bude napredovat v tejto oblasti... 🙂 a ostatne dobehne

ellahop
31. júl 2011

@elzu mozno mala citi ze sa stahujete.... tebe nieje smutno??? za bytom z ktoreho idete prec??? lebo niekedy sa emocie na deti od maminky velmi prenasaju.

haniula
31. júl 2011

@ellahop děkuji za podporu... na rehabky nás fakt poslala pozdě, ale hned po prvním cvičením jsme zaznamenali pokrok - otočila se přes pravou ruku... jinak nic a to cvičíme už dva měsíce!!!! jsem z toho zoufalá!!!! a možná bude první mluvit než chodit či se plazit...

haniula
31. júl 2011

@dannaniella ano, mám ho pro malou... měla už pangasia se zeleninou a bramborem... a nic z něho neměla... po dovo ho bude zkoušet, tak ti dám vědět... ona zatím s ničím problém neměla... všechno sní bez problému a reakcí... 😉

lavazza
31. júl 2011

Já se z toho našeho dítěte zblázním,vždycky usínal brzy a teď je kolikrát 9hodin a on se na mě chechtá z postýlky,dneska uspával ta´tka a bylo to se řvaním.Navíc se budí v noci i po kaši a spí jen u mě a na toho nechci zvykat.

Mám takovej dotaz,když vaše děti přikrmujete,taky tak šíleně zavání když už nemají jen míchaná vajíčka?Já myslela,že dnes padnu 😀

Miky začal předevčírem říkat mama,baba a pa.Martin to nějak nemůže rozchodit a tak do něj hustí táta 😀

haniula
31. júl 2011

@lavazza malá smrdí mnohdy na celý barák!!!!!

haniula
31. júl 2011

@lavazza u nás je to přesně naopak... já do ní hustím mama, říká jen tata, baba a papa...

haniula
31. júl 2011

Už se s Marky hádám teď a to jí ještě není ani rok...

https://www.youtube.com/watch?v=pfI7SCcR8ok
stanulka551
1. aug 2011

@vikaki jooooj presne nasa ma riadne nervy ked vidi ze mi jeme a ona nie 🙂

stanulka551
1. aug 2011

@kostri

@haniula ahojte, nasa mala ma tiez uz 7 mesiacov a vobec nelozi, ani len naznak, kupila som jej taky nafukovaci valec, co ma dnu lopticky, ze je to dobre na trenovanie lezenia, a figu, dala som ju na kolienka, zacala vrieskat jak najata, tiez ma to stve. Nasa ale sama sedi uz uplne pekne a rovno, ale od kedy zacala sediet tak na zemi uz vobec nechce lezat, uz len sediet tak je to na figu

ellahop
1. aug 2011

hm nas tomi nehovori nic, ale hovori stale... bublinkuje ustami, sem tam povie hele a havo.... raz zacas ette..akoze este,, ale to vsetko len tak, neplanovane,,, vie dat papa, a tapusky robi tiez, ale len s pastickami,,, nie a nie tie rucky roztiahnut, no a tancuje a robi nie nie nie,,,, 😉 co sa tyka plazenia,, tak sa snazi ale nejde mu to,,, sem tam sa vie dat na kolienka a uz nereve ked mu davam prekazky, a tiez vie rovno sediet. ale sam sa este neposadil.

ellahop
1. aug 2011
skubanekka
1. aug 2011

Ahojky mamči, tak mi to máme to samé - je nám 7 měsíců a ještě nelezeme..:o/ Hezky se přetáčíme z bříška na záda i ze zad na bříško... máme i náznaky lezení, ale je to jen spíše dávání nožiček na stranu jak žabička a zadeček zvedneme, ale to je tak vše:o//.. Takže jsme na tom asi podobně! A sedět to zatím vůbec:o/.. když sedíme, tak padáme na všechny strany...
Cvičíme také vojtovku, ale Neuroložka říkala, že to nemáme přehánět a max tak 2x denně cvičit a v horkách vůbec, tak nevím, nevím..

skubanekka
1. aug 2011

@ellahop Tak toto je šílené - normálně mi u toho tekly slzy v očích..:o(... já bych v životě dítě (takto malé) nenechala ani doma samotné když bych šla do sklepa, natožpak v autě... To jsou promiňte, ale bl... je to hnus..

skubanekka
1. aug 2011

Naše malá plavkyně:o). Jinak Terezce se už moc v bazénu líbí!!!

ellahop
1. aug 2011

@skubanekka no a to bol na slovensku pripad, kedy mamicka s babkou odisli na cintorin, dieta nechali spat v aute, a zabudli tam zapalky, dievcatko, myslim ze 4 rocne sa tam podpalilo a bohuzial zomrelo... tak to si moze ta mamicka vycitat do konca zivota. taku hovadinu, aj my niekedy ideme tak ze maly zaspi v aute, bud ho prelozime do kocika, alebo ci sa mi to paci alebo nie, tak s nim zostavam.

kamusek
1. aug 2011

@skubanekka Myslím, že má malá ještě s lezením čas. Nám paní cvičitelka ve cvičení říkala, že každé dítě je jiné. Některé umí lézt v 5měsících jiné až v 9 měsících. Všechno je prý v pořádku...A ještě když cvičíte, tak to je většinou pomalejší....Hlavní prý je pozorovat, aby nastala postupem změna, aby se to dlouhou dobu nezaseklo na jednom místě...A myslím, že když cvičíte Vojt. tak určitě chodíte k rehabilitační doktorce a kdyby nebylo něco v pořádku, tak by ti určitě řekla... 🙂 Chce to prostě trpělivost 🙂

misha8
1. aug 2011

@zuzik28 mne povedal deckár že ak sú viac ako tri dni vždy treba odobrať CRP !!!

zuzik28
1. aug 2011

Díky moc za rady holky....měly jsme šestou nemoc. Už jsem slyšela případy, že se projevila právě po očkování. Od úterka horečky, takže asi 4 dny, pak horečky úplně samy ustoupily a včera se osypala. Dneska je ještě taky, ale zítra už to bude ok. Takže nic hrozného....

misha8
1. aug 2011

ahojte , naša vynaliezavkyna ide na zemi dozadu poprípade sa preguli kam potrebuje 😀 takže je v sekunde uplne niekde inde 🙂 dáva sa už aj na kolienka a pohupuje sa dopredu a dozadu , sedíme s oporou inak ju netrápim ...a stále chce stát na nožičkách 🙂 .vie kde je žiža, čeče ( mám nad stolom takú veľku kvetinovú gulu ako výzdobu),vie kde je Laurinka (na fotkách na chladničke ) čo ju nezje zje ona dnes papala miláčik a išla sa zblázniť 😉 máme dva zúbky ostatné akosi nechcú vyliezť a dnes prvýkrát povedala mamamamammamama 😵 😵 😵 tak to bolo krááásne , a čo sa týka spania konečne viem ako nanu musí byť v inej miestnosti kde je ticho lebo ten jej spánok je veľmi ,,ľahký,,ale takto som dosiahla že mi konečne spinká počas dna aj dve tri hodky predtým max pol hodku !! papa 😉

misha8
1. aug 2011

@zuzik28 a kázali vám na tie vyražky aj niečo davať či ako to prišlo aj to odíde???

jarka_ch
1. aug 2011
https://www.youtube.com/watch?v=4WoLzFRVFuw

tak my uz takto cvicime 😀 len ho vie strasne nehnevat ked cuva

zuzik28
1. aug 2011

@misha8 ne ne, na to se nic nedává...jak to přišlo tak to odejde. Ani jsme nebyly u mudr. věděla jsem o co jde už od syna. A čekala jestli se osype...kdyby se neosypala tak bych k mudr. samozřejmě šla, aby to nebylo něco jiného.

lavazza
1. aug 2011

Mám takovej dotázek,dávate někdo už plínky 4?My sme teď po dlouhý době koupili plínky Huggies 3,sem si říkala jak 3 bude mít dlouho a v neděli sem načla balík Pampers 4.Přitom měl Miky na 6měsíční kontrole 7kg a už sou mu 3 tak tak a to sou trojkové do 9kg.
A to je neměl tak dlouho,asi měsíc a půl.

maova
1. aug 2011

@lavazza my zatím máme pořád trojky. Už docela dlouho a zatím bych řekla, že nějakou dobu snad ještě vydrží. Na půlroční prohlídce měla Nelinka 7,08 kg.

lavazza
1. aug 2011

@lavazza Když jsi se registrovala do Hami klubu za jak dlouho ti poslali vzorky?

lavazza
1. aug 2011

Já sem pako,já si tu sama píšu 😀

lavazza
1. aug 2011

@markysek2 Když ses registrovala do Hami klubu,za jak dlouho ti poslali vzorky?

lavazza
1. aug 2011

@maova My sme měli jedničkový a dvojkový docela dlouho,sem si říkala že trojkový budou taky dýl,neteř měla trojkový snad do 15měsíců.Až půjdu do DM tak koupím Babylove,ty sou docela velký.

lavazza
1. aug 2011

Od kdy se dává do příkrmu rýže a těstoviny?