Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@dannaniella ano, mám ho pro malou... měla už pangasia se zeleninou a bramborem... a nic z něho neměla... po dovo ho bude zkoušet, tak ti dám vědět... ona zatím s ničím problém neměla... všechno sní bez problému a reakcí... 😉
Já se z toho našeho dítěte zblázním,vždycky usínal brzy a teď je kolikrát 9hodin a on se na mě chechtá z postýlky,dneska uspával ta´tka a bylo to se řvaním.Navíc se budí v noci i po kaši a spí jen u mě a na toho nechci zvykat.
Mám takovej dotaz,když vaše děti přikrmujete,taky tak šíleně zavání když už nemají jen míchaná vajíčka?Já myslela,že dnes padnu 😀
Miky začal předevčírem říkat mama,baba a pa.Martin to nějak nemůže rozchodit a tak do něj hustí táta 😀
Už se s Marky hádám teď a to jí ještě není ani rok...
https://www.youtube.com/watch?v=pfI7SCcR8ok@vikaki jooooj presne nasa ma riadne nervy ked vidi ze mi jeme a ona nie 🙂
@haniula ahojte, nasa mala ma tiez uz 7 mesiacov a vobec nelozi, ani len naznak, kupila som jej taky nafukovaci valec, co ma dnu lopticky, ze je to dobre na trenovanie lezenia, a figu, dala som ju na kolienka, zacala vrieskat jak najata, tiez ma to stve. Nasa ale sama sedi uz uplne pekne a rovno, ale od kedy zacala sediet tak na zemi uz vobec nechce lezat, uz len sediet tak je to na figu
hm nas tomi nehovori nic, ale hovori stale... bublinkuje ustami, sem tam povie hele a havo.... raz zacas ette..akoze este,, ale to vsetko len tak, neplanovane,,, vie dat papa, a tapusky robi tiez, ale len s pastickami,,, nie a nie tie rucky roztiahnut, no a tancuje a robi nie nie nie,,,, 😉 co sa tyka plazenia,, tak sa snazi ale nejde mu to,,, sem tam sa vie dat na kolienka a uz nereve ked mu davam prekazky, a tiez vie rovno sediet. ale sam sa este neposadil.
tak toto mozu spravit len idioti
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-krim...
Ahojky mamči, tak mi to máme to samé - je nám 7 měsíců a ještě nelezeme..:o/ Hezky se přetáčíme z bříška na záda i ze zad na bříško... máme i náznaky lezení, ale je to jen spíše dávání nožiček na stranu jak žabička a zadeček zvedneme, ale to je tak vše:o//.. Takže jsme na tom asi podobně! A sedět to zatím vůbec:o/.. když sedíme, tak padáme na všechny strany...
Cvičíme také vojtovku, ale Neuroložka říkala, že to nemáme přehánět a max tak 2x denně cvičit a v horkách vůbec, tak nevím, nevím..
@ellahop Tak toto je šílené - normálně mi u toho tekly slzy v očích..:o(... já bych v životě dítě (takto malé) nenechala ani doma samotné když bych šla do sklepa, natožpak v autě... To jsou promiňte, ale bl... je to hnus..
@skubanekka no a to bol na slovensku pripad, kedy mamicka s babkou odisli na cintorin, dieta nechali spat v aute, a zabudli tam zapalky, dievcatko, myslim ze 4 rocne sa tam podpalilo a bohuzial zomrelo... tak to si moze ta mamicka vycitat do konca zivota. taku hovadinu, aj my niekedy ideme tak ze maly zaspi v aute, bud ho prelozime do kocika, alebo ci sa mi to paci alebo nie, tak s nim zostavam.
@skubanekka Myslím, že má malá ještě s lezením čas. Nám paní cvičitelka ve cvičení říkala, že každé dítě je jiné. Některé umí lézt v 5měsících jiné až v 9 měsících. Všechno je prý v pořádku...A ještě když cvičíte, tak to je většinou pomalejší....Hlavní prý je pozorovat, aby nastala postupem změna, aby se to dlouhou dobu nezaseklo na jednom místě...A myslím, že když cvičíte Vojt. tak určitě chodíte k rehabilitační doktorce a kdyby nebylo něco v pořádku, tak by ti určitě řekla... 🙂 Chce to prostě trpělivost 🙂
Díky moc za rady holky....měly jsme šestou nemoc. Už jsem slyšela případy, že se projevila právě po očkování. Od úterka horečky, takže asi 4 dny, pak horečky úplně samy ustoupily a včera se osypala. Dneska je ještě taky, ale zítra už to bude ok. Takže nic hrozného....
ahojte , naša vynaliezavkyna ide na zemi dozadu poprípade sa preguli kam potrebuje 😀 takže je v sekunde uplne niekde inde 🙂 dáva sa už aj na kolienka a pohupuje sa dopredu a dozadu , sedíme s oporou inak ju netrápim ...a stále chce stát na nožičkách 🙂 .vie kde je žiža, čeče ( mám nad stolom takú veľku kvetinovú gulu ako výzdobu),vie kde je Laurinka (na fotkách na chladničke ) čo ju nezje zje ona dnes papala miláčik a išla sa zblázniť 😉 máme dva zúbky ostatné akosi nechcú vyliezť a dnes prvýkrát povedala mamamamammamama 😵 😵 😵 tak to bolo krááásne , a čo sa týka spania konečne viem ako nanu musí byť v inej miestnosti kde je ticho lebo ten jej spánok je veľmi ,,ľahký,,ale takto som dosiahla že mi konečne spinká počas dna aj dve tri hodky predtým max pol hodku !! papa 😉
tak my uz takto cvicime 😀 len ho vie strasne nehnevat ked cuva
Mám takovej dotázek,dávate někdo už plínky 4?My sme teď po dlouhý době koupili plínky Huggies 3,sem si říkala jak 3 bude mít dlouho a v neděli sem načla balík Pampers 4.Přitom měl Miky na 6měsíční kontrole 7kg a už sou mu 3 tak tak a to sou trojkové do 9kg.
A to je neměl tak dlouho,asi měsíc a půl.
Já sem pako,já si tu sama píšu 😀
Od kdy se dává do příkrmu rýže a těstoviny?

@haniula hanka viem o com hovoris, nas maly bol tiez ako placka, ale uz pred dovrsenim tretieho mesiaca sme zacali cvicit vojta. teraz je to tak, ze zvlada vsetko co by mal v danom veku. nasleduje plazenie, tak teraz cvicime cviky na to... no a mne je strasne luto, ze si to chudak cele musi oddriet. to co iny vedia automaticky mi musime trenovat. aj pretacanie,,, tolko som s nim trenovala az to dokazal... to iste dvihanie hlavicky a teraz plazenie,,, 😒 takze tak. len sa divim tvojej lekarke, ze malu poslla na rehabilitacie, az tak neskoro... neboj mala marketka to dozenie raz dva..ako vravis je velmi komunikativna takze mozno bude napredovat v tejto oblasti... 🙂 a ostatne dobehne