Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cara.m Tak to taky zkusíme, ani mě nenapadlo mu dát melou, ale je slaďoučký, tak mu bude určitě chutnat. My jsme zatím zkusili z ovoce jen banán a jablíčko. Teprve s ovocem začínáme.
@lavazza Jj, my teda už miminko nemáme doma ani náhodou 😉 Je to kus chlapa.
Tak my jsme dneska vypili celou lahvičku zředěné šťávičky (asi 260ml), ale zase pak dost blinkal 😒 My blinkáme docela dost od narození, ale teď už se to zlepšilo. Ale když právě víc pije a ještě k tomu má mlíko, tak pak zase blinká, tak nevím, co je lepší - zda mu tu šťávičku dávat nebo raději jen trošku, aby neblinkal.
ahojte....dnes sme bol na ockovani=9 kg a 74 cm 😕 ....Lukia najnovsie dasnami vytrhava dudku z flasky a tak mame obcas mliecko na satockach 🙂 a naramne ju to bavi ked sa potom rozculujem... 😀 ..no a mali sme dnes behacky koli papierom pre deti=chcem ch prihlast aj na slovensku a vybavit dvojite obcanstvo.....musim lukii este vybavit aj cestovny pas a dat spravit preklad rodnych listov z grectiny do slovenciny..bude nas to stat hrrrrbu penazi 😝 ....no a potom este aj vybavovacky na matrike na slovensku...a aj ja potrebujem novy pas....EK a STK na auto...... 😝 ...no.ufff
Dneska se Miky probudil jednou za noc a až k ránu ve 3:15 a po jídle hned usnul,kdyby mu to tak chtělo vydržet,bylo by to fajn.Po dlouhý době dobrá noc,asi měl špatný období.
@misag23 my máme tiež ten problém, že dosť blinkáme, ale už som sa naučila, že mu nesmiem dať naraz vypiť celú flašu, vždy max. jednu štvrtinu naraz, aby tolko neblinkal a skutočne je to lepšie, ako ked to vypije naraz
@lavazza malý tiež nechce nič iné ako štavu a poriadne ju vždy riedim vodou, dokonca aj ked je na nej napísané, že je už zriedená a pripravená na pitie, tak ju ešte zriedim 1:1 a malý sa ide za nou zblázniť
Dneska mi přišla další knížečka kuponu z DM drogerie,byla sem docela překvapená,že to poslali dřív,protože Mikymu bude až 18. 7měsíců.
Tak dneska úspěch, Nelinka vypila 120 ml 🙂
holky prosím na 7 měsíci se přidává jogurt a žloudek, ještě něco???
koukám, že řešíte pití, mě Vojtík nepije vůbec a neřeším to. Má mlíko, polívku přesnídávky, ve všem je voda a asi mu to stačí. Když jsem mu zkusila dát tak vypit jen cca 20 ml.

@sova33 @ellahop no jo, ale když se prostě napít nechce, tak jak to do ní mám nalít?