icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

maova
3. aug 2011

@sova33 @ellahop no jo, ale když se prostě napít nechce, tak jak to do ní mám nalít?

cukor
3. aug 2011

@maova ....ja používam kvapátko.pomaly to ide ale niečo do nej dostanem. 😉

misag23
3. aug 2011

@cara.m Tak to taky zkusíme, ani mě nenapadlo mu dát melou, ale je slaďoučký, tak mu bude určitě chutnat. My jsme zatím zkusili z ovoce jen banán a jablíčko. Teprve s ovocem začínáme.
@lavazza Jj, my teda už miminko nemáme doma ani náhodou 😉 Je to kus chlapa.

Tak my jsme dneska vypili celou lahvičku zředěné šťávičky (asi 260ml), ale zase pak dost blinkal 😒 My blinkáme docela dost od narození, ale teď už se to zlepšilo. Ale když právě víc pije a ještě k tomu má mlíko, tak pak zase blinká, tak nevím, co je lepší - zda mu tu šťávičku dávat nebo raději jen trošku, aby neblinkal.

maova
3. aug 2011

@cukor co to je kvapátko? 😅 A kolik by měla asi za den vypít?

cukor
3. aug 2011

@maova ....kvapky dávam peťke kvapátkom.no a s tým si stále naberiem čajík a po kvapkách ako vtáčatku jej dávam.trvá to dlho ale ked inak nejde tak takto to ja riešim.

maova
3. aug 2011

@cukor aha, děkuju. Tak to tak třeba taky zkusím, ale dneska něco málo vypila, tak jsem ráda, že aspoň něco 🙂

ellahop
4. aug 2011

@maova kamoska davala malemu stavicky, tiez vobec nepil. a potom zacali s prikrmami a mal z toho zapchu a lekarka jej povedala ze pit musi a tak mu kupila ovocne stavicky a tie mu zachutili tak pije tie

maova
4. aug 2011

@cukor
@ellahop já vždycky když napíšu, že Nelinka něco nedělá, tak to začne dělat 😀 Dneska už vypila 40 ml 🙂, tak uvidím, co dál během dne 🙂

lavazza
4. aug 2011

@maova Jéžiš,já bych chtěla taky.Musím omrknout nějaké ovocné šťávy,snad začne pít aspoň ty,moc se mi do toho nechce,protože neteř nepije nic jiného než jen slazený šťávy,ale snad mají něco pro ty nejmenší,třeba bude pít aspoň ředěný.

vikaki
4. aug 2011

ahojte....dnes sme bol na ockovani=9 kg a 74 cm 😕 ....Lukia najnovsie dasnami vytrhava dudku z flasky a tak mame obcas mliecko na satockach 🙂 a naramne ju to bavi ked sa potom rozculujem... 😀 ..no a mali sme dnes behacky koli papierom pre deti=chcem ch prihlast aj na slovensku a vybavit dvojite obcanstvo.....musim lukii este vybavit aj cestovny pas a dat spravit preklad rodnych listov z grectiny do slovenciny..bude nas to stat hrrrrbu penazi 😝 ....no a potom este aj vybavovacky na matrike na slovensku...a aj ja potrebujem novy pas....EK a STK na auto...... 😝 ...no.ufff

lavazza
4. aug 2011

Dneska se Miky probudil jednou za noc a až k ránu ve 3:15 a po jídle hned usnul,kdyby mu to tak chtělo vydržet,bylo by to fajn.Po dlouhý době dobrá noc,asi měl špatný období.

neliq
4. aug 2011

@misag23 my máme tiež ten problém, že dosť blinkáme, ale už som sa naučila, že mu nesmiem dať naraz vypiť celú flašu, vždy max. jednu štvrtinu naraz, aby tolko neblinkal a skutočne je to lepšie, ako ked to vypije naraz
@lavazza malý tiež nechce nič iné ako štavu a poriadne ju vždy riedim vodou, dokonca aj ked je na nej napísané, že je už zriedená a pripravená na pitie, tak ju ešte zriedim 1:1 a malý sa ide za nou zblázniť

lavazza
4. aug 2011

@neliq já něco zkusím koupit,protože potřebuju aby začal pít když je teplo

lavazza
4. aug 2011

Dneska mi přišla další knížečka kuponu z DM drogerie,byla sem docela překvapená,že to poslali dřív,protože Mikymu bude až 18. 7měsíců.

misha8
4. aug 2011

@lavazza nám tiež vyhovujú už 4 ky a máme 7200g 🙂
@lavazza od 7mesiaca cestoviny chleba od 6 m ryža 🙂

misha8
4. aug 2011

@maova jogurty od 8 mesiaca
@cara.m ja davam kašu o 5 namiesto mlieka a na noc sa mi osvedčilo mliečko 🙂
@cara.m v tomto veku by mali niečo lepkové

misha8
4. aug 2011

@maova skus jej davať na lyžičke mne to pomohlo ked nechcela piť 😉
@maova tekutiny okrem mliečka tých 150-200ml

maova
4. aug 2011

@misha8 děkuju 🙂 Tolik asi ani dneska nevypije, ale jsem ráda, že aspoň něco 🙂 Snad se to naučí 🙂

ellahop
4. aug 2011

@misha8 hups, mi uz jogurty davame,,, sme predbehli asi dobu,,, nevadi hlavne ze po nich negrcka. a nevies kedy sa mozu davat take ze pribinacik, mracik, lipanek, bobik, milacik a take veci ktore maju a maminky rady
🙂

maova
4. aug 2011

Tak dneska úspěch, Nelinka vypila 120 ml 🙂

misha8
4. aug 2011

@ellahop ved aj ja som už začala ale tak píšu v knihách mudrych 😀 vieš čo ja davam miláčik čo obsahuje smotanu lebo niektoré majú pisané tvaroh tie nedavam takže čitam etikety 😉

sova33
4. aug 2011

@maova Blahopřeju 🙂 Jestli u vás bylo taky takové dusno jako tady, ani se jí nedivím.

misha8
4. aug 2011

@maova supeeeer 🙂 neboj treba ponukať aj moja niekedy kúše dudel a niekedy vypije aj 5O ml naraz 😉

maova
4. aug 2011

@misha8 @sova33 tady právě bylo dneska fakt strašný dusno, takže se taky ani nedivím, že tak pila. Uvidím co další dny. Jednou už taky vypila takhle víc, ale pak už zase nepila, když nebylo venku vedro.

lavazza
4. aug 2011

@maova já sem se dneska snažila dostat do Mikyho čaj,ale jen si udělal hračku z flašky a to bylo fakt dusno,dělal akorát kraviny a byl celej mokrej

poleva
4. aug 2011

@misha8 moji po 150 ml 🙂
a čajík chcú stále,máme milupu ten je suprový

maova
4. aug 2011

@lavazza když dám Nelince flašku, aby pila sama, tak s ní taky dělá jen blbosti, takže nejdřív jí musím dát napít já a až pak jí nechám, ať to zkusí sama 😉

kinsli
4. aug 2011

holky prosím na 7 měsíci se přidává jogurt a žloudek, ještě něco???

kinsli
4. aug 2011

@vikaki jéé ta je obrovská, jsem ráda, že v tom nejsme sami, Vojta už jetdí v maxi cosi toby, protože do vajíčka bych ho fakt nenarvala 🙂 Dávám ho na ležáka.

kinsli
4. aug 2011

koukám, že řešíte pití, mě Vojtík nepije vůbec a neřeším to. Má mlíko, polívku přesnídávky, ve všem je voda a asi mu to stačí. Když jsem mu zkusila dát tak vypit jen cca 20 ml.