Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahojky 🙂
Holky, prosím vás, jaký mají vaše dětičky jídelní režim?
My máme ráno kojení, dopoledne ovoce, oběd - masozeleninový příkrm, sváča - kojení, večer kaše a kojení. A po tom ovoci a obědu už nechce dokojit, tak nevím, aby jí to mlíčko stačilo?
@knedluska Jak moc? To je úplně standardní jako podle učebnice, ne? Je pravda, že se doporučuje měsíční odstup mezi zeleninou a ovocem a postupně odbourat to polední a "ovocné" dokojování, ale jinak je to v pořádku. Já dokonce kojím ještě odpoledne před spaním. Ale je to havně kvůli tekutinám, protože pije málo z hrníčku, takže musí ode mě. Večer ke kaši to kojení taky musí být právě kvůli těm tekutinám.
@knedluska Teť jsem si to přečetla, co tam psaly. Myslím si, že dva příkrmy (mléčnou kaši bych asi nepočítala, protože tam je UM) nejsou moc. Včera jsem někde četla o prckovi, co si dá ráno kojení a v poledne oběd, takže sice nemá ovoce jako vy, ale to kojení tam taky nemá. Myslím si, že mléka má dost (případně zkus toho ovoce dát méně, třeba by se dokojila a ty bys byla klidnější).
Byly jsme se dnes převážit. Ten můj buřtík váží 8,69kg!!! Hrůza jak přibírá!!!
@babetkarka přesně jak píšeš, bereš mi to z hlavy. Já doufám už nějakou tu noc, že se to konečně upravá a zatím nic. Asi doufám nějak špatně 😀
Miky po dlouhý době usnul už v 19:30,sem zvědavá jaká bude noc.
Tak sme dneska byli mrknout v Lanškrouně na golfky,líbily se mi coleto a od chipolina rio,a pak spíš něco mezi golfkama a sporťákem baby design sprint,nakonec sme opět nic nekoupili,protože Martin chce stejně obědnat caretero.Ale koupili sme Mikymu od emitexu flaušový fusak a jde obrátit na šusťák když už se nosí botičky za 549kč,což je fajn cena.
@verca84 Odrážedlo chceme taky kupovat, ale spíš až na jaře k svátku. K vánocům nebo k narozeninám uvažujeme nad takovou tou tříkolkou, jak se dá i tlačit, když se mu nebude chtít šlapat, pak určitě nějaký kostičky a oblečení u nás pod stromečkem bude, protože pomalu ze všeho roste. Do půl roka toho měl tolik, že polovinu věcí neměl snad ani na sobě a teď už musíme dokupovat.
@knedluska My to máme stejné jako vy, jen místo kojení máme UM a ještě jedno mlíčko navíc máme v noci - nevydrží celou noc.
My jsme na půlroční kontrole měli 8,40 kg 😀
trojkolku má slíbenou od strejdy, tak to nebudem kupovat. a ještě uvažuji zda není zbytečné koupit takového oslíka, který je z gumy (něco jak ty velké balony pro nás) a dá se na něm hopsat.. 🙂 jj, kostičky musí být, postavit komínek a honem ho zbořit a pak pořád dokola.. 😀 O oblečení ani nemluv, já už kolikrát vyháthla věci které měla malé.. no prostě to nestiháme, nebo nějak rychle rosteme.. 😉 no a co na narozeniny, to netuším,ale třa uvažovat, strááášně rychle to letí , a co nevidět budem připravovat oslavu pro naší princezničku 🙂
ahojky, včerejší den byl HRŮZA - a to doslova ☹. Začly se drát ven další dva zoubky a to nahoře.. takže jsme celý den kňouraly, u ničeho jsme nevydržely, kočárek a procházky zabíraly jen na hodku, a pak odznova.. takže jsem večer sebou v 20hod. plácla do postele a nevěděla o světě.. Dneska ráno jsem koukala a jeden máme prořezaný, tak ještě ten jeden.. Proč tak musí trpět ☹ .. jak pomoci, krom chlazení a nahřívání kousatek.. nijak vydržet.. 😉 Dneska už měla lepší náladu, na plavání řádila jako vždy, potápění zvládla na 1, jen se otřepala (jako když zmokne pes 😀 ) a plavala dál.. přeji krásný večer 😉
@haniula ahojky Hani, my už začli dávat kukuřičné křupky a malá je spořádá jedna radost, ani nepostřehnu že už ji má v sobě... jede to do ní jak do míchačky.. ted jsou koupila rýžové křupky a to už nekomentuji jak rychle do ni zajede, jelikož to nejde.. a taky si na tom hobluje zoubky 😀 a jo strašně krásně to lepí, takže se připrav, že vše kolem ní bude od křupek.. a jak ji chci utřít ručičky, no tak se málem k sobě přilepíme 😀 😀

@misag23 ahojky, no právě, koukám co vlastně vybrat.. je toho tolik a já bych kupovala vše 😀, což nepřipadá v úvahu, ale tak koukáme po odrážedle, hopsadle, malém kočárku, nějakých těch učících hračkách..atd co se týče oblečení, tak to jsme zásobování pravidelně, a už ted máme oblečení do 3 roků 🙂 takže jen drobnosti..