icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
11. aug 2011

@sjussi taky plánujeme koupit tatru,teď ji měly v tescu na akci,jenže my na to zapoměli,takže snad bude ještě v akci,taky nočník sem si říkala,že už bude třeba potřeba,protože si říkám,že až začne sedět,že ho chci zvykat,neteř dělá hrozný scény když má jít na nočník,nad botama taky uvažuju jestli bude chodit,protože si říkám,jestli jen do kočárku nejsou zbytečný

ellahop
11. aug 2011

ked tu pisete o oslavach a vianociach. ja neviem ako to spravime. maly ma narodky 21.12. o tri dni je stedry den. ze kedy spravit oslavu a takisto darceky chceme aby mal pekne na 1 rok ale aj na vianoce... to bude chciet dobry manazment... 🙂

sirael
11. aug 2011

Ahojte baby, prosim Vas, ako budete riesit fusaky alebo deky na zimu do sportakov? Budete kupovat fusak? (su vlastne take nejake do sportakov?) Ci len nejaku hrubu deku? Uz by som aj nieco zacala hladat, lebo ubehne to ako voda, ale neviem co hladat....🙂

knedluska
11. aug 2011

Proč se změnil název tématu? Tady hledám jenom Leden 2011 a nikde nic. 😕
Tak jsem dneska koupila knížku Hrátky s batolátky, vypadá moc hezky 🙂

ellahop
11. aug 2011

@sirael ja to budem riesit hrubou dekou a potom tie overaly alebo vetrovky pancuchace a tak,,,

anelka001
Odpoveď bola odstránená
luuca1
11. aug 2011

@zuzik28 ale ved ona si už sadne len ked ju dám na kolienko tak vtedy to robí....

sirenita
11. aug 2011

@ellahop tak to máme podobný problém, akorát ta naše je narozena přímo na Štědrý den 😀

haniula
11. aug 2011

@knedluska my měli svátek v červenci dostala penízky, nafukovací bazének a plno bodyček... na vánoce a narozky mám koupené 2 povlečení do postýlky... pak se bude kupovat jídelní židlička, sada na jídlo (http://www.mall.cz/detske-jidelni-sady/bebe-jou...), nějaká vkládací hračka, plínky, sunar, oblečení, souprava na písek, houpačka... byt bych měla něco schovat na jaro či léto, tak to nebudu kupovat bez důvodu...

haniula
11. aug 2011

@sirenita tak to je fakt hustý!!! já mám starosti s 4.12., ale u Vás je to fakt horší... ☹

haniula
11. aug 2011

@sirael @ellahop asi tu hrubou deku, teplou obuv, kombinézku, oteplovačky, bunda.... též už nad tím přemýšlím...

haniula
11. aug 2011

Dmes i včera měla malá dušeného lososa na másle se zeleninkou a brambůrkem. Celá se olizovala a otvírala pusinku bez povelu. Snědla vše s velkým apetitem!!

misag23
11. aug 2011

@sirael My máme fusak od Emitexu, měli jsme ho už v hluboké korbě, když se malý narodil a teď na něj jen připnu spodní část a jde dát i do sporťáku. Tak ho využijeme ještě tuhle zimu. http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?zboz...

lavazza
11. aug 2011

teda já bych někoho,hledám tady naši diskuzi a oni si jí klidně přejmenujou 😠

lavazza
11. aug 2011

@ellahop to je jak u nás - Miky má svátek 6.12., 5.12. chodí Mikuláš,pak sou vánoce a 18.1. má narozeniny

lavazza
11. aug 2011

@misag23 tenhle má švagrová,já ho chtěla taky,ale manžel ho nechtěl,ale teď jak sme byli omrknout ty kočárky,tak sme koupili od Emitexu fusak,je i do golfek a sportáku,je celý fleesový,dá se obrátit na šusťák když se nosí botičky a stál jen 549kč,že se hodně bere a je do 3let,ale na netu sem ho neviděla

sirael
11. aug 2011

@misag23 Fuha, tak ten fusak je fakt super.....🙂 To je perfektne do toho sportaku. Juj kruci len ci sa to oplati kupit, ci v tom pekne obsedi.....☹ Zasa ked ju len do deky clovek zabali, z toho sa vzdy nejak odkope.....☹ No ale toto sa mi fakt paci.....🙂 Musim to poriadne popozerat....🙂

sirael
11. aug 2011

@lavazza Jeeej, to je paradna cena za ten fusak....!!! To si kupila v obchode s kocikmi?

haniula
11. aug 2011

Já jsem našla tenhle fusak: http://www.elinka.eu/detail.php?zbozi=3319349

lavazza
11. aug 2011

@sirael tady je odkaz,nakonec sem ho našla,ale te´d sem zjistila,že to je spíš na jaro a podzim,posílam odkaz,koupila sem ho v obchodě s kočárky
http://www.emitex.cz/k-fusak-2v1.php

sirael
11. aug 2011

@lavazza
@haniula Jeeej baby velmi pekne dakujem....🙂 Uz aspon viem, ako vyzeraju a myslim, ze taky veru kupim.....🙂 Dakujem za typ....🙂

sirenita
11. aug 2011

@haniula jo, to mi povídej. Ale už jsme to vykoumali, dopoledne oslava ve třech - narozeninky a odpoledne Štědrý den u rodičů mého muže ( já už je nemám ) i s rodinkou manželova bratra - takže bude veselo a už se na to těším 🙂

sirenita
11. aug 2011

@sirael ahojky, my používáme tenhle - http://www.littleangel.cz/fusaky/exclusive-outl... trošilinku dražší než od Emitexu, ale my jsme zatím byli moc spokojeni a už se těším na letošní zimu 🙂

sirenita
11. aug 2011
sirael
11. aug 2011

@sirenita Super, dakujem....🙂 Ten je veru fakt krasny, aj ma perfektne vlastnosti, juuuj, len ta cena....☹ Ach jaj, preco musi byt vsetko tak neskutocne drahe......?!? 🙂

haniula
12. aug 2011

@sirenita si dělají srandu s tou cenou??? jinak je krásný!!!!! asi za Markétku napíšu rodině, že bude chtít fusak do sportáku k narozkám 😉...

sirenita
12. aug 2011

@sirael je pravda, že ...ach ta cena (!) ...ale za nás můžu říct, že stál za to. Je opravdu moc teplý a malou jsem jako mimi nemusela moc navlíkat.

sirenita
12. aug 2011

@haniula 😀 jj to je krutá realita 😀 My ho dostali jako jeden z dárků, když se malá narodila a je fakt super 🙂 Dokonce byl i v ceně 1590,- i s poštovným... 🙂

misha8
12. aug 2011

@ellahop aj Laura mi plače v noci zo spánku vždy ju pohladkám a lebo dám cumel v podstate sa neprebudí niekedy ju musím až vybrať z postieľky podľa mna je to zo zubkov ma taký citlivejší spánok 😒