icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misag23
12. aug 2011

@albao My jsme stále bez zoubků. Slintá jako o život už asi tři měsíce, ale zuby stále nikde 😀
@ivkaj My jsme si nechali k svátku koupit od rodiny jídelní židličku, ale nevím, zda už ji nemáte. Ono zase na jednu stranu je to dobré, když se tě přesně zeptají, co mají koupit. Já to tak mám nejraději. Lepší než když pak nosí "blbosti" 😀

sova33
12. aug 2011

@ivkaj Dneska jsem ji objednala. Mám sice šátek, ale na delší túru se mi ta manduca líbí víc. Kamarádi ji mají, tak jsem ji zkoušela.

ellahop
12. aug 2011

pobaleni sme, tak zajtra na spis, bez internetu a signal len ked prejde okolo.... 🙂 som zvedava, idu aj svokrovci uzit si tomaska,,, vsak hadam bude fajn.. 🙂

ellahop
12. aug 2011

@haniula my ho mame po synovcovi, kupovala som mu ho ja... je to fajn zabava,, maly ho ma rad, samozrejme, este nevie vkladat tie rozne tvary ale... rucku ked tam strci vie ze bude pesnicka, a ked buchne ponose tak nieco povie, s kolacikmi teraz bucha. inac ked sme pri hudbe nas maly zboznuje pesnicku od shakiri rabiosa... kazde rano mu ju pustame, a raz som bola u manzela v praci a v radii to pustili, maly usmiaty od ucha k uchu a uz aj kyvkal hlavkou...

seminkads
13. aug 2011

a ako ste na tom s postavou po porode? ja sa neviem zbavit toho mojho brucha 🙂 teraz vazim pri vyske 170cm 73kg :(

haniula
13. aug 2011

@seminkads já vážím tolik jako před porodem... jsem trochu při těle pdjakživa, takže to ani nejde moc poznat...

seminkads
13. aug 2011

@haniula mne po porode ostali len 2kila navyse,ale ruky,nohy a prsia mam tensie a brucho,boky a zadok trochu vacsie :( preto som z toho smutna

haniula
13. aug 2011

@seminkads tak to je na prd... to jde vždycky hodně vidět... já jsem zhruba takhle...

seminkads
13. aug 2011

@haniula ja mam teraz brucho vacsie nez minuly rok v septembri :(,ked sa na seba pozriem z boku vyzeram ako tehotna,dokonca prsia mam z boku mensie nez brucho :((((

sirael
13. aug 2011

@seminkads Ty mas aspon povodnu vahu skoro...🙂 Mne stale ostalo 8kg navyse a brucho mam ako v piatom mesiaci.....☹ Vyska 168cm a vaha????? 68kg!!!! Je to strasneeeeeeeeeeeeeeeeeeee a najhorsie je, ze to nijakym sposobom nejde dolu....☹ Ale trapit sa nebudem uz, som si povedala, budeme mat aj druhe babenko, zas priberiem, tak to zacnem nejak riadne riesit az potom.....😀

seminkads
13. aug 2011

@sirael to mas skoro vysku ako ja a o 5kg menej,ja som si povedala ze sa musim zmestit do predtehu rifli,lebo na nove nemam :( najviac ma to trapilo asi na jar-ze vsak ide leto,teplo, kupalisko a to teda bolo leto,ako rychlo priislo tak aj odislo,ledva sme malej kupili plienky a zohnali horko tazko koleso,tak to tu zapada prachom :((( ale snad daco zhodim po navrate do prace.............. ☹

haniula
13. aug 2011

@sirael @seminkads holky já při svých 156 cm vážím 82 kg... zkoušela jsem mockrát zhubnout a bohužel bezvýsledně... ☹((((

sirael
13. aug 2011

@haniula Hani ale ty si na svojej povodnej vahe aspon...☹
@semikads Ja som bola nutena kupit nove rifle, lebo do starych sa teda urcite nezmestim, zadok mam ako "kufor" a vlastne ani ziadnu bundu neobleciem, ruky ako "sumo"....☹ No bolo mi z toho do placu, ale tak som si povedala, kaslat uz na to, co uz, mam dcerku a ta mi za tie kila stoji....🙂 Ked ja som vzdy mala normalnu postavu a teraz si pripadam ako taky tank velky.....☹

kamusek
13. aug 2011

@seminkads Mě ještě zbývají 3kg navíc....ale ty už neřeším. Mám trochu větší břicho než před porodem, ale už se vejdu do riflí, které jsem nosila před těhu, takže si nestěžuju a ty 3kg už kašlu. Mám 161cm a 56kg, tak to jde. Jen halenky žádné nezapnu, jelikož ještě kojím, tak mám větší prsa...

vikaki
13. aug 2011

@sirael na mne este visi 8 kg 😝 🙄 ....manzel mi chudak kupil aj nejake tabletky na chudnutie ale schudla som z nich len 1,5 kg.......chcelo by to viac pohybu,rada by som bicyklovat,ale pri porode mi poskodilo sedaciu kost a stale ma boli...takze nevydrzm dlhsie sediet....a koncom augusta mame cestovat domov=1600 km 😖 ...neviem ako tu cestu koli tej kostrci zvladnem...ale vraj to zvykne boliet aj vyse roka.....no zbohom! an si neves predstavit ako s robim koli tej vahe starosti,sa hambim st aj na slovensko 😕 ..a casto ma chytaju aj melancholicke stavy=chce sa mi az plakat koli postave,lebo sa zle citim,a koli tomu nemam chut nikde ist

sirael
13. aug 2011

@vikaki Juj, ako keby si mi z duse pisala...... Ja som akurat pozerala fotky spred tehotenstva a tam ked som sa videla, skoro som tu zaplakala - stihla baba.....teraz? Rozkysnuta zenska, ktora sa do nicoho nezmesti. A tie stavy, ze nemas chut nikam ist, ti poviem, to mavam obcas aj ja. Mne sa aj hrozne po porode vlasy zmenili. Kedysi som mala brckave, potom sa mi nejak zazrakom narovnali, co sa mi pacilo a teraz? Teraz to mam vlnite, ked mam rozpustene, vyzeram ako kokrspaniel, no proste ja si pripadam straaaaasne skareda a tlsta......🙂 ☹ Aj som skusala cvicit - bicykel, aj zumbu, ale po dvoch tyzdnoch ma tak seklo, ze som sa nevladala hybat, tak som s tym skoncila. S malou tu vecne tancujem, nosim ju na rukach, chodime na prechadzky a za toho pol roka som schudla tusim pol kila.....☹ Niekedy si ozaj poviem, ze kaslat na to, kupim vacsie handry, mam Sasku, co mi za to stoji, ale niekedy to na mna pride a citim sa hrozne.......

albao
14. aug 2011

Ja som sice na povodnej vahe, ale mam kamaratky, ktore schudli az ked prestali kojit. No niekedy to proste pride neskor. 😉 Netrapte sa maminky, darovat zivot je najcennejsie co moze zena urobit a kaslat an tie kila! Ja som za to, aby uz konecne zacali davat do casopisov zdrave zeny a nie tie vychrtliny 😠 Potom si tucna pripada uz kazda ☹

haniula
14. aug 2011

@albao Máš pravdu. Já se podívám na ty anorektičky v časopise či televizi a připadám si jako velryba či tank!!!

haniula
14. aug 2011

Holky, bavili jsme se o fusacích do kočárků, tak jsme našla tenhle a i s poštovným vyjde za 650kč!!! Ma spoustu barevných provedení: http://www.ebambino.cz/ebambino/eshop/24-1-Zimn...

haniula
14. aug 2011

Malá řekla konečně MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!! Ale ve vzteku 😉.

sjussi
14. aug 2011

V lidlu od zitrka maji na detske potreby slevu http://lidl.cz/cps/rde/xchg/li​dl_cz/hs.xsl/off... hlavne na pleny 169kc,kase sunarka 59,90 a ty jejich susenky za 26,90 taky na detske oblecni http://lidl.cz/cps/rde/xchg/li​dl_cz/hs.xsl/off... sem zvedava hlavne na tu bundu za 149

sjussi
14. aug 2011

@haniula to se nekdo ma 🙂

sjussi
14. aug 2011

holky kupujete si nekdo veci z USA?nevite kolik je postovne?

lavazza
14. aug 2011

@seminkads já mám 8kg dole ale zato jakoby břicho dole mi bohužel visí,potřebovala bych hodně zpevnit tělo

lavazza
14. aug 2011

@seminkads já sem ráda že sem zhubla,ale zas mi je všechno velký a na nové oblečení není,takže koukám co kde mámm schovaný než sem nabrala nebo si budu muset říct k vánocům

lavazza
14. aug 2011

@kamusek to máš krásnou váhu,já byla vždycky jak lunt,jenže v 17 sem začala nabírat,ještě na střední sem měla 53kg a pak to šlo nahoru

lavazza
14. aug 2011

Já měla dneska šok,Miky usnul,skoro celý den dneska nespal a pak začal šíleně plakat,manžel ho nemohl uspat,tak sem to šla zkusit já.Tak na chvíli přestal a pak začal na novo a když mi usínal v náručí,tak najednou začal šíleně zvracet,takže sem byla nahozená já,postel,koberec.Chudák se asi přejedl.No mě bylo hrozně v tu chvíli.Ještě ted mě z toho bolí žaludek.
Pak sem ho umyla,převlíkla a za chvíli usnul,tak snad mu je už dobře.Snad bude klidná noc.

kamusek
15. aug 2011

@lavazza No u mě to bylo přesně naopak. Já jsem byla jako malá až do střední cvalíček, měla jsem přes 60kg....Pak jsem jen trošku změnila jídlo (více ovoce a zeleniny) a trochu víc pohybu a taky jsem se dala dohromady s manželem, takže co si budeme povídat, taky kvůli tomu 🙂 Takže jsem zhubla na 53kg až do těhu. V lednu, než se malá narodila jsem vážila 71kg - ani jsem moc tlustá nebyla, ale zadržovala jsem hodně vody, neobula jsem žádné boty, nedala prstýny, hodinky nic....V porodnici jsem ale nechala jen 5kg, jsem myslela, že mě omyjou a jen doufala, že mi to nezůstane. Naštěstí ne a už to je skoro všechno dole...Ale taky bych potřebovala zpevnit břicho 🙂

albao
15. aug 2011

Mam dve otazocky:

1. Umyvate zubatym detickam zubky? A ako? 😅 😀

2. Ako sedia vase deti? Hanka sa sama neposadi a ked ju posadim ja, tak je velmi rychlo vystreta na zemi 😀 😀 Obcas sa teda kyve a chvilku vydrzi, ale nie je to nejake pevne sedenie.

zuzik28
15. aug 2011

@albao Já zoubky neumývám, ale normálně se to dělá takovým tím kartáčkem na prst, teda takovým tím látkovým. Mně mudr. říkala, že stačí otírat obyčejnou vlhkou plínkou.

Ad sezení...malá si sedla sama, takže už sedí krásně s nožičkama před sebou a neklátí se ze strany na stranu 🙂 Každopádně posazování se nedoporučuje, měla bys ji nechat až si sedne z kleku sama. Ale nechci radit, jen doporučuji 😉 🙂