icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

vikaki
15. aug 2011

@sirael hmmm to poznam...ja som si stiahla zumbu a skusala cvicit a potom ma z toho tak bolelo koleno ze som ani spat nemohla=to z tej vahy=zataz po vyskakovani 😒

albao
15. aug 2011

@zuzik28 dakujem! Tak teda zacnem omyvat plienockou ten nas jediny vzacny zub 😝 😀
Inak ja ju prave neposadzujem, ale vsetci do mna hudu, ze uz musi predsa sediet. Tak som ju skusila par razy a teda nic moc 😀 Ale za to plazenie jej ide uzasne a mame doma torpedo. Aj na 4 sa pekne vzpiera, takze asi bude coskoro stvornozkovat. Len tym sedenim ma okolie trochu zerie 😖

misha8
15. aug 2011

@albao my máme dva 😀

misha8
15. aug 2011

@sirael ale Kati na fotkách vyzeráš normálne !!! 😉 ja tiež nie a nie schudnúť ☹ ☹ ☹
@lavazza mne sa tiež minule prejedla preto to dávam už do misky ktorú mam odskúšanú ....ona by niekedy jedla a jedla a jedla a potom grcala 😠

sirael
15. aug 2011

@misha8 Dakujem Misi, ale tie fotky pred tehotenstvom, to je vyzerat normalne....🙂 Toto je velky tank.....🙂 Ale ser.e uz na to, mame nase babulky, tak sme trosku vacsie, no co uz.....😀

ivkaj
15. aug 2011

Čaute, postavu nijak neřeším, váha se mi sama vrátila na tu před otěhotněním (ale je fakt, že před pár lety jsem shodila 15kg a váha se mi drží). A kdybych si nedopřávala sladké, možná už bych měla i svoji vytouženou váhu. Ale berte to tak, že těhotenstvím a porodem se tělo holt změnilo. A když se podívám na to naše spící zlatíčko, nikdy bych neměnila 😵

A na náš 1,5 zoubku jsem koupila tohle http://www.mambaby.com/index.php?StoryID=11144&... Měli to v Globusu i s kartáčkem se slevou 50%.

albao
15. aug 2011

@ivkaj teda, to by ma ani nenapadlo hladat v obchodoch take nieco 😝 Uz fakt myslia na vsetko

lavazza
15. aug 2011

@albao já sem koupila Mikulášovi v DM drogerii 3 kartáčky od babylove,na dásna když rostou zoubky,pak je tam když už je něco venku na masírování a pak kartáček,ale většinou maminy čistí gázou

lavazza
15. aug 2011

@albao Miky nesedí,taky leze jak drak,sem tam to vypadalo že si sedne ale neví jak na to pořádně,neteř si taky neuměla sednout a jak dlouho

lavazza
15. aug 2011

@misha8 no já si myslím,že to bylo tím,že sme přišly z venku a napil se hodně,pak sem mu dala kaši po koupání a zapil to trochu a když se nemohl utišit,tak sem mu zkusila dát prso,jestli nemá žízeň a tím to asi bylo

sova33
15. aug 2011

@albao S tím sezením s tebou souhlasím, já malého posadím leda sobě na klín nebo do polohovatelného lehátka na jídlo apod. Děti mají sedět, až si samy sednou. Náš prcek je starý jako ten tvůj a ještě ani neleze, jenom se točí dokola a trochu couvá. Zvedá sice zadeček, tak si myslí, že se brzo rozpohybuje, ale není kam spěchat. Takže svému okolí klidně řekni, že je úplně v normě 🙂

sova33
15. aug 2011

@ivkaj Toho zajíce na zoubky máme taky 🙂

lavazza
15. aug 2011

Proč je proboha zas tahle diskuze přejmenovaná🙂 Někdo nemá co dělat nebo co?

Tak dnešní noc proběhla kupodivu dobře na to jak začala,Miky se probudil ve 2:30, nakrmila sem ho a zas usnul a spal do 6:45.

kamusek
15. aug 2011

@lavazza Já to mám radši uložené na liště, jinak bych to nenašla 🙂 Nebo si to můžeš dát do oblíbených 🙂

ivkaj
15. aug 2011

@albao Bylo to v koutku se slevama i s takovým "kartáčkem" ;o) A když potřebuju po rodině rozdat malé/levné dárečky k svátku, tak jsem to vzala. Za normální cenu bych to nekoupila ani omylem.

luuca1
15. aug 2011

ahojte baby malá už má dva spodné zubky vonku ale je hrozne uplakaná nespí poriadne a stále plače, dnes ma aj teplotu tak som dala panadol, ale zatial sa neulavuje,

seminkads
15. aug 2011

@lavazza no nezavidim,viem o com hovoris,my to mame doma pravidelne od jej cca 4 tyzdnov tak 3krat tyzdennne a mimo to po kazdom jedle aj 10krat(ale to uz len trosku)aspon sa mu ulavilo

lavazza
16. aug 2011

@kamusek vidíš to mě nenapadlo,já mám v té hlavě fakt vymyto 😀

seminkads
16. aug 2011

super den ramo 37,7,stupalo na 38-dali sme nurofen,a za hodinu 38,2 :(potom jej to kleslo na 37,6 a za dve hodiny uz zasa 38,8,mam pocit ze nas caka super noc :(((

sjussi
16. aug 2011

@seminkads nezavidim my sme tak meli horecky minuly mesic ale vecer 38 pak to kleslo a v noci stouplo na 39,9 a zase po nurofenu kleslo a tak sme to meli dva dny 😖 ale spis vic spal nez ze by byl neklidny nebo protivny

danilka
17. aug 2011

ahojte mamičky, prosím o radu.. môj malý má 7 mesiacov a neviem či už môže papať aj nejaké jogurty.. vy už dávate svojim bábatkám? ak áno aký druh mu môžem dať? ďakujem za rady.. pekný deň 😉

albao
17. aug 2011

@danilka ja este nedavam, mozno pridam az od 8 mesiacov a ma to byt myslim biely smotanovy 😉

brego
17. aug 2011

@danilka Taky ještě nedávám, začnem od 8. měsíce na dopolední svačinu 🙂

sjussi
17. aug 2011

@danilka ja sem zacala davat bily od 7 mesice Holandii 🙂

ellahop
17. aug 2011

dovolenka bola super, az na to, ze sme museli vcera navstivit pohotovost, pretoze mal mal teplotu 39.3 a prehanalo ho.. dr. zistil ze sa mu tlacia dalsie zuby a co je najhorsie ma vraj anginu. takze teploty pokracuju, maly je placlivy a samozrejme dostal aj antibiotika. najhorsia bola cesta domov. dnes ked bolo okolo 30 stupnov sme cestovali asi 4 hodiny, maly sa v aute 2 krat pokakal a nenormalne potil. teplota mu zase stupla na 38.8 a tak davame nurofen a tie antibiotika. chudacik moj malinky

sjussi
17. aug 2011

@ellahop bobek maly ☹ tak at je brzo v poradku

gargamelka
17. aug 2011

ahoj, chtěla bych se k vám přidat.V lednu 2011 jsme o miminko přišli a teď čekáme v lednu 2012 chlapečka Marečka

sova33
17. aug 2011

@gargamelka Ahoj 🙂 S tím prvním miminkem je mi to líto, ale blahopřeju k počatému Marečkovi. Když budeš něco potřebovat, klidně se ptej, myslím, že můžu říct za všechny, že se rády o postřehy podělíme 🙂

sirael
17. aug 2011

@danilka Ahoj, ja davam jogurt uz dva tyzdne a aj ked to vela ludi odsudzuje, davame uz aj pribinacka a je to za par minut zjedene....🙂 Jogurt davam obycajny biely, zmiesam to vzdy s piskotkami a ovocim a len tak sa po nom zaprasi...🙂
@ellahop Juuuj, chudatenko malinke....☹ nech je co najskor v poriadku.....drzime palce....🙂
@gargamelka Ahoj, je mi luto co sa ti stalo, ale urcite vitaj medzi nami....🙂

petah82
17. aug 2011

ahojte dievcata, sutazime s Teom v nasej prvej sutazi, velmi by nas topanocky potesili, prosime o Vas hlas. vopred velmi pekne DAKUJEME.
treba dat Paci sa mi na profile Kožené capačky a potom Paci sa mi na nasu fotku c. 13.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=13798154...