Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ahojte maminy. nestretli ste sa niektorá s nečakanou nechuťou k masavo-zeleninovému príkrmu? Môj malý doteraz krásne papal na obed maso a zeleninku, a zrazu z ničoho nič, mi to vôbec nechce papať. Tvári sa ako keby ho chcem otráviť. Nechápem. ☹
my mame spodne dve jednotky. A minuly tyzden sme od piatka do pondelka mali horucky, dve noci po sebe 40 stupnove. Takze asi sa mu prerezavaju nejake dalsie, aj ked zatial nic nie je vidiet. Malemu predtym chutila tiez zelenina,maso, papal uz aj pribinacika. Ale ked mu sli tie zuby , nic okrem mlieka nejedol , aj to velmi malo.
baby, zaujmalo by ma ake mate znacky sportovych kocikov.Ja potrebujem nejaky kupit a potrebovala by som poradit . Chcela by som co najvacsi, kedze maly je velky, s otocnou ruckou a aby sa dal dat do uplneho lahu. A idealne by boli asi nafukovacie kolesa. Dik za odpovede.
@louisiana A kedy mu davas papat prikrmy? Mne mala spapa prikrm jedine ked sa vyspi, cize je hladna. Vtedy spapa skoro vsetko. Ale zasa su dni, kedy skoro vsetko vyhadzujem. Aj vcera - tiez nechapem z coho zila, lebo skoro nejedla. Ale to myslim, ze je tym teplom, ved ani nam v takom teple nechuti. Mne osobne biely jogurt teda tiez vobec nechuti, ale ked do toho dam vacsinou banan, tak to ma uplne inu chut....🙂 Alebo len banan roztlaceny vidlickou nespapa? Inak u nas najviac ide mrkva. Takze skoro do vsetkeho zeleninovo-masoveho pridavam mrkvu...🙂
@sesilia My máme kočárek Peg perego GT3 a jsme mooc spokojeni. Je dost velký, má nafukovací kola, akorát ručka nejde přehodit. Ale malá je stejně spokojená, když kouká ven a ne na mě. A jde do úplného lehu, takže v něm i krásně spinká. A na stříšce, když se trochu zvedne je síťka, přes kterou můžeš prcka sledovat i když je k tobě zády. Fakt super spokojenost. Jen je trochu míň skladný, ale naštěstí máme dost velký kufr u auta 🙂
my davame jogurt smotanovy ale s prichutami a ked biely tak s bananom,,, ja osobne nemam rada biely jogurt, takze radsej to riesim takto no a maly mal uz aj kostikov,, ten mu velmi chutil.riadim sa radami kamaratok a ich lekarok, lebo kazda lekarka u nas uprednostunuje nieco ine, jedna aktiviu, druha klasicke slovenske smotanove a potom jedna take ze kostici, milacik, bobik, pribinak.. tak som si vybrala tie smotanove.
@sova33 Super....🙂 Tak to skusim takto.....🙂 Ja som zasa tento tyzden skusala kuracie masko, ryzu a k tomu cervenu repu, spapala krasne,a j ked tam mrkva nebola 😕 ale vrackala mi z toho, zvysok som zamrazila, ale tak bud skusime ked bude starsia, alebo proste cervenu repu davat nebudeme. Asi jej to bolo tazke na zaludok...☹
@brego no veru, hlásia riadne horúčavy. ale ja na Matejovi nič nebadám. myslím tým, že ak idú aj zuby, tak to na jeho správaní neni vôbec vidieť. nie je ani mrzutý, nič. ved to som aj rada. 🙂 len ma mrzí, že ked tak pekne papkal mi na obed masko so zeleninkou, a zrazu ani lyžičku nechce obliznúť. len moje mliečko a maximálne zje presnivádku.
@sirael davam mu to ako vyjde. tiez vacsinou ked sa zobudi, lebo ked je unaveny tak nespapa nic. mozno to bude tym teplom, aj ked mne nepapa ani ked je chladno. bananik mu "chuti" to zje max. 5 lyziciek a potom plac a zatvorena pusa. biac do neho nedostanem. nechce ziadne prikrmy, a ani vyzivy ☹ ☹ ☹
@louisiana my sme na tom velmi podobne, akurat mne ani kasicku nechce papat. A v noci sa mi strasne casto budi a chce sa cickat. Som uz z toho unavena,ale neviem ako jej mam dat papat prikrmy ked nechce 😒 . By som to nocne kojenie tiez chcela uplne odstranit,nech cez den papa,ale asi je hladna,si myslim,ze uz jej nestaci MM.
@babetkarka myslis ze keby mala hlad tak by nejedla? moj simi zasa nevyzera ze by mal hlad 😒 a mm im uz urcite nestaci
@louisiana no neviem, jej uz asi nic nechuti, niekedy mi zje tretinu toho maleho poharika-Hami, Hipp, domace jej nechuti 😒 ani ovocie nechce,ani kasicky...Este zje tu susienku nestle a kukuricne chrumky,ale to tak jednu-dve 🙂 .A pije len MM,ine nechce. A kojime asi 5-6 x za den + v noci to ani neratam. Na pribinacika som sa pytala dr. a povedala mi ze az od roka,tak som to neskusala. A aku znacku a prichut kasicky davas? 60ml by bol u nas uspech 😀
mame 8 mesiacov, 9940g a 74 cm.... lekarka nas pochvalila, ze hoci sme ochoreli, nevadi, treba chodit na tury,,,, vraj sa jej to velmi paci ked uz od mala deti takto zaucame... 🙂
@sesilia já chci 100% tento: http://www.i-kocarky.cz/detail.php?zbozi=3224998... je opravdu superní!!

@haniula
@sjussi
@sirael dakujem baby. vcera som to teda skusila, dala som zvolensky biely smotanovy, mal izbovu teplotu, ziadny zazrak sa nekonal, ani jogurt nechcel, skusila som teda pridat hruskovu vyzivu-tiez nepapal, a ani so susienkou nechcel. my sme proste nejedaci a ja uz neviem z coho vobec zije ☹