Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@lavazza My mame taketo jedny hnede a este jedny aj biele, ale su len do kocika nie na chodenie
mala sa dnes naucila v postielke postavit aj z lahu,knise sa hopka si,pusta jednu rucku a obzera sa alebo si klakne 🙂 len keby ta hlavka nebola obuchana, a teraz sa naucila ja stvornozkovat a sadnut si 🙂 sikovnica moja mala ...
@stanulka551 tak Miky taky moc nebrečí,ale jak leze tak se musí hlídat, hlavně leze pořád za psem a na jeho granule,ale jak sem někde psala - jak si člověk ještě uklidí,nají se tak to jde
@stanulka551 na podobné sem někde koukala a sou moc pěkné, pokud Miky nebude chodit tak je taky koupím, sou fajnové
já sem dneska KO,takhle už sem nebyla unavená ani nepamatuju,sem si lehla v ložnici na zem, Miky si okolo mě hrál,Martin čučel do PC a já úplně vytuhla, kdyby Miky nedělal rambajs,tak sem v limbu
jsem ráda, že nejsem jediná co nestíhá..navíc mám tu smůlu že malý skoro přes den nespí tak mě uklíd začíná až ve 20:00 a to už jsem úplně grogy....ono se sním dá leda sedět, chodit na vycházky nebo výjmečně číst...jakmile mám ruce ve dřezu nebo v hlíně to je řevu..jakmile s ním sedím je to fajn:o)...no má mě rád..chce abych si mateřskou DOVOLENOU užila :o):o)
@lavazza nic si z toho nedělej, švagrová je s malým věčně navezená u táty ( můj thán) .... třeba na týden když na to příjde a mě má problém pozvat řeba na oběd když je mažel v práci abych nemusela vařit, o tom , že by ho pohlídal ani nemluvím a ještě se diví že nestíhám, vždyť jsem celý den doma...jen by mi udělal radost kdyby si oba kluky nepletl a Kubíkovi neříkal pořád Honzíku ( ono ho to drží i když ho opravím)...to pak člověka fakt hodně mrzí. Jinak když se na týden navezu k našim..tak si musím ouvařit a postarat se o sebe jako by se nechumelilo...mám tam akorát ulevu o strarání se o Kubíčka když příjdou z práce...holt mi příjde že někdo to má těžký a někdo hodně vymazlený...už jsem si říkala že asi řeknu sousedce jestli by nechtěla mi jezdit občas taky s kočárkem...má 2 vnoučata(leden a březen) a jezdí s oběma(teda ne zaráz) ..je fakt že jejich maminky chodí do práce a já ee :o)
@markysek2 však víš jak mě točí když do mě pořád šijou,že nechci hned druhý že chci jít taky do práce?ono se to plánují děti když šla hned po škole na mateřskou,živí ji rodiče na mateřský a chce dvě nebo tři hned po sobě,ale to že je člověk s prckem od rána sám to už nikdo nevidí,víš jak mi je když mi lidí říkaj jak jezdí s netěří po venku a mě akorát tak slibují,holt někdo se má
Minule mi tchýně řekla,že když bude hlídat vnoučata,že u nich bude muset být vždycky jen jeden a tak sem si vzduchu říkala,že na malého se asi nedostane když je tam věčně neteř a švagrová chce mít 3děti a jestli tam bude ze všema tak jako teď s jednou,tak potěš.
@lavazza já chci mít teda taky 2 za sebou, ale to jen proto, že pak chci hledat novou práci, nechci zpět do staré( jen s donucením)
ona je tam švagrová, proto, portože bydlí v 1+1 a její manžel chodí na noční a tak nemůže spinkat....no čerti by mě vzali.....on se oni thán neobtěžuje přijít na kafe, když ví že jsem celý den sama doma..když jsem příjde tak vždycky když Kuba má jíst, takže je tu většinou bengál...pak mi vynadá, že furt brečí, nebo že je málo, nebo hodně oblečený, že se mu udělal pupínek a že o něj vůbec nedbám..tak jen skřípu zubama a jsem ráda že zase odejde...ale štve mě to že je mu ukradený že nějaký vnouče vůbec má...no už čekám na poslední kapku a asi to tu bouchne už občas se mám co krotit abych něco neřekla..prostě on měl 3 děti, starat se asi vůbec nemusel ( bodejt, když s nimy byldela prababičk a a babička), takže je to takový tip dítě brečí ty jsi mu ublížila a já davaj pryč ( škoda že nemám thýni...sice nevím jestli by to bylo jiné, ale bylo by líp :o)
až příště pojedeš na výlet do Pardubic dej vědět :o)
@lavazza su a su aj fajn teple, mala uz ich nosi, mi tu mame uz jesenne pocasie. No moja mala nelozi tak ju tak stale kontrolovat nemusim, polozim ju na zem s hrackami a ja si nieco porobim. Ja som kupila tie cizmicky u nas v matalane a stoja len 4 libri co je nic, neviem ako u vas. Pa
@lavazza no to mna moj drahy uz tiez nahovara na dalsie babo 😀 Tak rozmyslam co je lepsie ci teraz alebo az ked mala bude vacsia, neviem
tak uz mame plazca aj my. naznaky uz boli dlhsie len som si povedala, ze napisem az to bude iste. 🙂 tak tomino sa zacal plazit, uz aj dopredu,,, haha.... a ked som dnes bola v spalni a pocula som capkanie,, to sa maly chystal za mnou,,,, uz to bolo jasne... len je pri tom taky nemotorny,,, moja knedlicka.. 🙂
nas fesak robi pokroky skoro zo dna na den.... 🙂 plazi sa,stvornozkuje, dnes sa aj sam posadil a skusal to znova a znova 😀 😀 😀 mame velku radost
maminy taky dotaz aku velkost kupujete drobcom na zimu?neviem ci 80 alebo az 86.ked to cislovanie je take divokeeee 😝 😝
Ahojte!!
Malá se už zlepšuje v pohybu. Ted momentálně se otáčí kolem vlastní osy. Cvičíme už na pohyb vpřed. V neděli oslavila 9 měsíců a včera vážila 8,8kg, tudíž za měsíc přibrala jen 300g. Je už hodně šikovná, hlavně na kecání 😀 .
dneska sem měla hrozný zážitek, když sem byla dopoledne venku,až mi z toho bylo zle - šla sem domů naším sídlištěm a z otevřeného okna sem slyšela pláč asi tak 2-3 roky starého dítěte,šíleně sprostě na něj řval zřejmě otec nebo kdo to byl, ani mámu sem neslyšela, ty slova se nedají ani napsat, no bylo mi hrozně,tak sem čekala jestli se bude něco dít a chtěla sem volat policajty,absolutně nechápu jak někdo takovýma slovama může častovat dítě, je to hrozný co ty tvorečkové musejí snášet, opravdu mě bylo hrozně,protože to dítě co asi muselo zažívat 😠
ked uz ste nahodili tu temu o kricani na deti, co hovorite na telesne tresty???, samozrejme myslim tym danie na zadok nie tyranie.Je vela reci okolo toho teraz, velmi sa to odsudzuje, ale po pravde, a po skusenosti s mojim Samkom, myslim ze bez toho sa to neda. Ja tiez kricim na deti, teda na Samka a musim povedat ze dost casto, lebo ma vobec nerespektuje a robi si co chce. Velmi ho nebijem, naozaj len uz ked ma riadne vytoci, alebo ked on ma minule udrel, tak som mu dala po zadku. Ale myslim ze horsi trest prenho je ked musi ist do kuta a tam ma stat.

ked sa tu bavite o tom ako co stihat, ja neviem ale ja mam asi dobre babo, lebo ona velmi neplace hlavne ked ma plne brusko, upratujem kazdy den uplne v poho, vysavam kazdy den tiez, zehlim kazdy druhy, potom nemam toho tak vela. A varim tiez kazdy den teple jedlo a ucim sa s malym, neviem myslela som si ze to nebudem stihat ale hej, celkom v poho. Ale ako vravim, urcite je to preto, ze mala je velmi pokojne a kludne babo 😉 uvidim ked zacne behat to uz bude o niecom inom