icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misha8
7. sep 2011

čaute baby akosi už sem nestíham moc chodiť 😀 takže máme dva zuby a horné lopaty sa tlačia a tlačia takže sme mrzutýýýý už nech sú vonku 😠 inak vieme loziť, štvornožkujeme o 106, sama pekne sedí , dokonca sa posadí aj z ľahu 🙂 postieľku sme museli dať už nižšie lebo si klakne a hned by bola vonku 😕 davam ju aj do chodula to labzuje po celom byte 😀 , jedine čo ignoruje je stolička na papanie 😠 nechce mi tam byť 😠 papať by jedla s každým 🙂

lavazza
7. sep 2011

@haniula přesně tak někteří rodiče jsou fakt hovada a děti si nezaslouží a ty co nemůžou a čekají na adopci,tak se to ještě prodlužuje nebo sociálka soudy dělají naschvály,fakt mi bylo hrozně,protože co sem si vyslechla to bylo hrozný,když si člověk pomyslí,že to dítě to slýchá asi často a ještě takové nadávky,to člověk neřekne ani dospělému

lavazza
7. sep 2011

@stanulka551 já mám názor takový, že neříkám děti třískat hlava nehlava a týrat je,ale pokud fakt zlobí,tak na zadek potřebují,protože pokud je člověk až moc benevolentní a řekne jen to nesmíš atd. tak se z dětí stávají rozmazlení haranti,což znám z vlastní skušenosti

Já sem byla od mámy třískaná hlava nehlava,jednou sem měla i rozbitou hlavu, párkrát epileptický záchvat a vím,že tohle dětem dělat nechci a už vůbec ne si na nich vylévat vztek.Vím,že si člověk někdy uleví,že na děti vyjede,ale někdy na zadek potřebují.

Náš Miky mě pořád rve za vlasy,fakt to bolí, už mám dost těch vytrhaných vlasů a když na něj neplatilo houknutí,tak sem mu dala přes ručičku,že nesmí tohle dělat a tchýně s manželovou babičkou mi řekly,že je ještě moc malý.Ale musí přeci vědět,že tohle teda ne.

haniula
7. sep 2011

@lavazza souhlasím... Marky už taky párkrát dostala po ručičce... přece nejsme hadrové panenky, aby nás naše děti demolovali...

seminkads
7. sep 2011

@lavazza
@haniula po rucicke tiez a minule aj po zadku(po plienke) ale to bolo take symbolicke capnutie,zadku sa to ani nedotklo,ale toho kriku vzdy-ze co som si to dovolila! Tie nase deturence maju toho v hlave viac nez si myslime 🙂
Ako riesite spanie drobcov,ktori sa uz vedia postavit v postielke?nasa teraz nie a nie spat.
Maminy,ktore nekojite, kolko UM denne vam vypiju?

stanulka551
8. sep 2011

@seminkads moja mala papa miliecko 2x denne rano a vecer po 210, 240

stanulka551
8. sep 2011

@lavazza presne moj nazor, lebo tu v Anglicku nesmies dieta udriet, teda na verejnosti, akoze fakt super ze deti vrieskaju, trieskaju sa o zem od zlosti v obchode a nemozes mu dat na zadok. Moj priatel je Anglican a on sam si mysli ze to nie je spravne lebo ako vravi potom tu vyrastaju male svine a je to pravda. Priatel mi povedal ze nemam Samka velmi rozmaznavat ze sa musi naucit branit sa a postavit sa za seba lebo inac bude v skole trpiet a deti ho budu tyrat 😒 takze takto nejako to tu je, ale ako som citala na nete aj na Slovensku je vela ponizovania deti od spoluziakov.

lavazza
8. sep 2011

@stanulka551 však sme se bavili s manželem a shodli sme,že chcem učit Mikuláše aby se bránil,synovec chodí do školky a říkal,že tam chodí dvě děti s vedlejší třídy a že je trápí, že tahají děti po zemi a náš Danča měl chudák celé spálené záda od koberce,ale naštěstí to řekl doma a ségra šla do školky kvůli tomu

a s tím plácnutím přes zadek na veřejnosti,v tomhle Angličany nechápu,pak děti akorát přerůstají přes hlavu,nechci aby moje dítě leželo vzteky na zemi a třískalo hlavou o zem nebo pak do mě kopalo,že mu nechci něco dovolit nebo koupit,to už sem párkrát viděla a stačilo

lavazza
8. sep 2011

@stanulka551 máš pravdu děti sou zlý a hodně

elzu
8. sep 2011

@lavazza Mně taky Malá hrozně tahala za vlasy, ale vždycky, když zatahá, tak ji zatahám za vlásky i já-trošku, ale aby to zacítila a ona toho vždycky nechá a přijde mi, že to dělá čím dál méně 🙂

seminkads
8. sep 2011

dnesna poradna za nami a mala ma 8650g 🙂

sirael
8. sep 2011

@seminkads No tak to mas dobreho cvalika doma 🙂 Nasa dnesna poradna - 8170gr a 74cm 🙂

seminkads
8. sep 2011

@sirael no ja si musim cm zmerat doma sama,ale tiez tak dako,okolo 73-74 cm, jej porodna vaha bola 4000g a 53cm 🙂, a to som si myslela,ze bude mat viac,lebo naposledy sme boli v polovici maja a to mala 7500g,cize odvtedy len 1150g 🙂
inak som uz uplne KO,mala sa uz druhy tyzden budi tak 10krat za noc,obcas aj castejsie,napije sa,nadranom sa napapa a spi dalej
a dnes dvakrat spadla, ked ju tata strazil 🙂 hmmm esteze maju ti nasi drobci maminky 🙂

sesilia
8. sep 2011

nas maly sa nejako rozjedol. Dnes zjedol hned rano polovicu jablka, 10 cucoriedok,stvrtku krajceka chleba s Lucinou. O 9 rano siel spat, to vypil 120ml mlieka. Potom 3 pohankove chrumky, pol slivky. Na obed papal cestoviny s brokolicou a mrkvou. O 2 poobede 150 ml mlieka, pol banana. Potom okolo 16:00 cely jogurt-activia-ten mal dnes prvykrat a mimoriadne mu chutil. No a o 18:30 este zbastil riadny kus cerveneho melona-ten miluje. No a pred spanim 230ml mlieka.
Nechapem kam to to dieta dava. Nie je tlstoska, je dost pevny. Ale my sme uz 15.8. mali 9700g a 72 cm, tak neviem kolko mame teraz..

Vase babatka tiez tolko papaju?

seminkads
8. sep 2011

toto sú naše momentálne najobľúbenejšie činnosti

seminkads
8. sep 2011

@sesilia no keď nerátam teraz ešte to odznievanie choroby a schudnutie počas a po nej(teraz má 8650g), tak R:230 UM,D:ovocná výživa celá veľká/banán s polov.výživy/jabĺčko s polovičkou výživy, O:cca 250ml ryža/cestoviny+mäsko/vaj.žĺtok+zelenina, Ol:jabĺčko+piškóty(10ks) 🙂,ovs.vločky s ovocím,kaša s ovocím/výživkou, V:300UM, a medzitým čajík, chrumky, ochutnávky maminho chlebíka a drnkanie na nervách 🙂 takže tiež riadny papkáč

lavazza
8. sep 2011

@seminkads jaký má krásný vlásky🙂

lavazza
8. sep 2011

My jdem 20.9. do poradny po dvou měsících,tak sem zvědavá kolik budeme mít.Mikuláš už se pěkně pronese.

Sem se chtěla optat,mají vaše děti rády taková ta mlíčka s kaší v krabičce,já to dneska dala Mikuláškovi poprvé a jen si hrál opět s flaškou.Nevím jak mu to jinak dát.Možná ještě hrneček mě napadl.Jinak si to budu asi muset vypít sama.

lavazza
8. sep 2011

Včera sem koupila Mikuláškovi novou hračku a myslím,že pro některé z vás by to byl třeba dobrý nápad jako dárek k vánocům nebo narozeninám.Viděla sem to včera u kámošky venku a dělá to při jízdě malinko randál a kluci, kteří chtějí vozit kočárek můžou mít tohleto jako alternativu.Je to levnější než taková ta chodítka s hracím panelem a děti co začínají chodit,se o to mohou opírat.
Ve skutečnosti to vypadá moc pěkně.
http://www.dracik.cz/produkt-detail.aspx?jkpov=...

sirael
8. sep 2011

@seminkads Nasa porodna vaha bola 3430 a 49cm, takze Saska bude vysoka po ocinovi - ten ma 190cm. 🙂 Ale krasne nam rastu a priberaju 🙂 Uz to nie su vobec nie malinke babatka 🙂 A Saska od vcera hovori MAMA 🙂 Je tu neskutocne krasny pocit, ktory hreje na srdiecku 🙂 Juuuuuuuuuuj a ako spadla? Dufam, ze nie nejako nestastne....

sirael
8. sep 2011

@seminkads Jeeeeeeeeeejha, to malinka ma uz tolko vlaskov???? Je uzasne uz len to, ze krasne stoji, ale taketo copiky.....🙂 No nadhera 🙂

seminkads
9. sep 2011

@lavazza ja tie mliecka s kasou v krabicke vyuzivam,ked niekam ideme a viem ze nebudem mat podmienky alebo cas nakrmit malu lyzickou tak jej to dam normalne do flasky ale s vacsim cumlikom a chutia jej.zaial som skusala len vanilkove, susienkove a broskynovo marhulove a zje celu tu jednu 250ml krabicku.

@sirael ona sa s takym kvantom blondavych vlaskov narodila, a teraz jej to ide uz do oci takze copiky su povinne 🙂 prvykrat spadla ked sa postavila k zehliacej doske a pokusala sa splhat po tycke hore a druhyjrat sa postavila ku posteli,tata sa zadival na spravy a mala sa pustila :( v postielke ma dany paplon aby mala tie pady maksie a nie take tyckove 🙂 a na nejake slabiky,nie to slovka mozem asi este zabudnut,len pistat a kricat...

knedluska
9. sep 2011

@seminkads - krásná holčička 🙂 Zdá se mi veliká a kolik už má vlásků. 🙂
To ta naše potvůrka se teprve snaží na kolena, tak uvidíme, kdy se jí to povede.

seminkads
9. sep 2011

@knedluska dakujem 🙂 aspon dacim mame vykompenzovane to strasne obdobie po jej narodeni, to nebolo uzivanie si rodicovstva ale horor,ona je taka ziva a neposedna ood narodenia

misag23
9. sep 2011

@lavazza Nám mlíčko s kaší z krabičky chutná moc, ale je fakt, že nám chutná skoro všechno 😀
@seminkads Natálka je šikulka, a má úžasný culíček 🙂

seminkads
9. sep 2011

@misag23 dakujem
normalne mi tie vase komentare zdvihli naladu,hned mam vacsiu chut sa usmievat 🙂

skubanekka
9. sep 2011

@ellahop jak roztomilé fotečky - moc vám to tam sluší!!! Tominko určitě dělá radost - a to už takto hezky stojí v chodítku?

albao
9. sep 2011

@ellahop jej, vy ake ma haro! 😀 Krasne vlasky!
A vy ste boli v Slovenskom raji? Aj my sa asi vyberieme, ale zvykneme v zime, co si neviem velmi s mimi predstavit, ale vsak uvidi sa 😝

ellahop
9. sep 2011

@skubanekka stoji, a rehabilitacna nam povedala, ze ak ma stabilitu tak moze,,, nieje v nom vela casu denne ale sem tam na spestrenie a ked si nieco treba urobit je to dobry pomocnik...