icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
9. sep 2011

@misag23 já si myslím že by to i pil,jen ta flaška asi dělá problém,uvidíme jak bude pít z hrnku,protože nepije skoro vůbec

stanulka551
9. sep 2011

@sesilia uplne ta chapem a presne toto poznam, nasa mala by len jedla, jedla a jedla a ja mam pocit ze ona nikdy nema dost, to ja ju stopnem ze jej dam len davku a dost. Samkovi som dnes kupila zmrzku a malej som dala kornutok a ona ho zjedla skorej ako samko tu zmrzku, neuveritelne 😉

ivkaj
9. sep 2011

@ellahop vypadá to, že jste si pěkně užívali;o) máme stejné bodýčko, a že to těm klukům tak sluší 😉

brego
10. sep 2011

Achich ouvej, prďola má posledních pár dní hodně lehký spaní, každou chvíli kňourá ze spaní, někdy pomůže dudlík, někdy ne, přisát se nechce, nejlíp pomůže flaška. Ale vždyť ho nemůžu krmit 6x za noc, ne? Přemýšlím, že mu do ní dám vodu a ne mlíko. Taky máte nebo měli jste takové období?

albao
10. sep 2011

Inak my teplotkujeme, 37.4, 37.6 a tak podobne uz dva dni. Nemoze to byt zo zubov? Rozmyslam, cim to je, ci utekat k lekarke. V pondelok maju byt vysledky mocu, tak mozno aj tam ma nejaky zapal

albao
10. sep 2011

@brego jaaaj, ja to uz ani nepocitam. Posledne noci su lepsie, cca 3-4x, ale predtym aj castejsie. Neviem cim to je, ale rozhodne nechce papat tolko razy, staci jej raz. Proste chce pomojkat, pohladit, uistit sa, ze to je dobre ... Niekedy to moze byt tym, ze ju hlada svoje "uspavadlo". Cize ak sa uspava nejakym pohybom, ci hrackou (alebo flaskou), tak to potrebuje znovu aby pokracoval v spani (tolko hovori mudra knizka o spanku deti, vtedy treba zvazit sposob uspavania).

brego
10. sep 2011

@albao Ju, to by mohlo být tím. V poslední době mi vždycky vytuhnul u flašky a jen jsem ho přendala do postýlky, jindy byl vzhůru, když jsem odcházela a pak usnul sám... Vyzkouším 🙂 Díky🙂
A k těm teplotám, zuby by to mohli být - to můžou být i výrazně vyšší (kolem 39-40°C), ale uvidíš i podle výsledků moči...

kamusek
10. sep 2011

@brego My to měli podobně......začalo to po 6. měsíci....do té doby spala malá celou noc od 3. týdne a najednou se budila i 6x za noc. Nevěděla jsem co s tím....taky nepomohl jen dudlík, chtěla vždycky pít. Naštěstí se přisála, ale taky jsem ji nechtěla krmit tak moc. Tak jsem ji vždycky dala jen tak na minutku a naštěstí to zabralo a spala dál. Vlastně ona ani neotevřela oči, jen plakala...Teď už se to trochu zlepšilo, vstává tak 1x max 2x Ale teď už ji dávám mlíčko ve flašce - vypije ho a už se pak nebudí. A když jo, tak stači přitulit, dát dudlík a spinká...Ale chtěla bych ji to odnaučit úplně, v tomhle věku už by neměla mít hlad....

haniula
10. sep 2011

@seminkads tyyyy jojo!!! to je háro!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jaká je krásně šikovná!!!!!!
@ellahop krásné fotečky!!! fakt Vám všem závidím, že jsou děti tak šikovné... ta naše buchta furt jen leží... max se otočí na břiše kolem svojí vlastní osy... ☹

ivkaj
10. sep 2011

@brego nic si z toho nedělej, mrňous se nám taky začal v noci budit. Ve spaní se totiž z boku přetočí na bříško a moc se mu to nelíbí.K tomu se začal budit hlady, zkouším večer kašičky, ale o moc se to nezlepšilo. Noo, je to docela záhul. Nějak jsem si odvykla v noci vstávat :-/

misha8
10. sep 2011

dnes máme 9 mesiačikov 😵

ellahop
11. sep 2011

@haniula hanka, neboj sa, jeden skor iny neskor, uvidis sama ze sa to zlepsi,,, nas zas caka ta operacia,, a tiez zavidim mamickam, ze ich deticky su zdrave a krasne a ked si predstavim, ze co nas caka,,,, fuuuuuuuu radsej nemyslim ☹

albao
11. sep 2011

Ja hlasim uspech s uspavanim. Hanicka sa naucila postavit a teraz nevie zaspat, len stoji na kraji postielky az sa jej unavou trasu nozicky a place. Tyzden sme to skusali vselijak a myslim, ze mame prvy uspech - spaci vak 😀 Nemoze sa v tom postavit, co ju sice rozculuje, ale na druhej strane sa rychlejsie upokoji a moze zaspinkat. Tak mam radost.
A aj to spanie sme celkom pekne vychytali, spinka 2x denne o desiatej a o druhej, nieco cez hodinku 😵 Len nocne budenie nam este ostava, ale hlavne aby sa teraz spravilo to uspavanie 😝

@haniula ozaj a idete do tych kupelov na rehabilitaciu ako si raz spominala?

@ellahop bozinku tak to je fakt trapenie, este aj operacia ☹ Kedy vas to caka? Aspon ze si Tomino poriadne uzil leto a slniecko 😉

@misha8 Blahozelaaame!

haniula
11. sep 2011

@albao zatím ne... uvidíme v listopadu... snad se tomu vyhneme..

albao
11. sep 2011

@haniula tak snad sa Marketke zapaci pohyb coskoro 😉

haniula
11. sep 2011

@albao snad jo...

ellahop
11. sep 2011

@albao este nemame termin, ale v oktobri, dufam, ze coskoro len nech to je uz za nami...

brego
11. sep 2011

@kamusek Taky bych ho to chtěla odnaučit, ale i když ho chovám, tak řičí jako tur, takže nechci vzbudit celý panelák 🙂 Snad se to časem zlepší 🙂
@ivkaj Prcek se taky v noci otočí na břicho a neumí se dostat nazpátek, ale někdy i když ho přetočím tam brečí... A hlad si myslím, že nemá, jen že chce tou flaškou a sáním uklidnit - možná si říká: "Všechno je tak, jako když jsem usínal, mlíko teče, můžu spát dál 😀"

seminkads
11. sep 2011

u nas je nocne budenie tiez aktualnou temou, mala sa budi aj 10krat za noc(od 9tyzdna prespi celu noc)a teraz chce cumlik,cajik a nadranom mliecko,uz som uplne k.o.
@haniula neboj mala ta este prekvapi,kazde babo je ine a to ze su niektore neposedne a na moj vkus az prilis rychle nie je az taka vyhra :( mala teraz nic ine nerobi minule dokonca zaspala posediacky

albao
11. sep 2011

@ellahop inak nedavno sme boli na Kramaroch na pohotovosti (Hanka spadla) a pani doktorka bola uzasna, tak hadam aj vy chytite takych milych lekarov 😉 Uvedomila som si tam, ako hrozne zavisi Hankina nalada na mne, citila zo mna nervozitu, tak bola nervoznejsia. Takze zelam tebe pevne nervy a Tomaskovi vesely pobyt bez bolesti 😉 Urcite to bude len cierna spomienka niekde v dialke, bude to dobre 😉

luuca1
11. sep 2011

@seminkads tak toto ma pobavilo, zlatá jak zaspala moja zas niekedy spí s úplne vystrčenou riťou hore 🙂

seminkads
11. sep 2011

@luuca1 ja som ju ulozila spat, akedze posadenie sa a postavenie v normalnej postieke su este celkom nove schopnosti, tak nic ine nerobi 🙂 a tak sa posadila ale este nechape, ze ked chce spat, tak si musi lahnut a dopadlo to takto 🙂

luuca1
11. sep 2011

@seminkads no nie čo mi hovor moja malá stojí a sedí už asi mesiac ale stojí asi 5-6 hodín denne, blázon a ked ju ukladám tak hore dolu hore dolu, ja už na pokraji síl a ona usmev na tvári,ked honečne nejako zaspí vždy je vykrútená jak paragraf ale takto mi teda ešte nezaspala....

luuca1
11. sep 2011

@seminkads vieš čo najkrajšie sú tie detičky ked sa také pokrčené potom zobudia a normálne na nich vidíš že nevie kde je sever....

luuca1
11. sep 2011

@albao hej a ako ti spadla mne moja už dva krát

jarka_ch
11. sep 2011

@albao tiez mame problem s vecernym zaspavanim odkedy sa zacal stavat na nozicky ☹ musim vyskusat ten vak 🙂 🙂 🙂

haniula
11. sep 2011

@jarka_ch @albao už aby mamka začla plést spací pytel... přes tu hromadu zakázek, ho stihne určo, než bude malá stát na nožkách... 😀D

albao
11. sep 2011

@luuca1 No spadla mi uz tiez par raz z nasej postele (v noci, asi bola nieco ako namesacna), co je cca 30-40cm, lenze tentoraz asi 10 hodin po pade zvracala. To je priznak otrasu mozgu. Takze sme utekali, ale nepotvrdilo sa to chvalabohu. Isli sme tam prvy raz, lebo predtym sa jej zjavne nic nestalo a neboli to "zle" pady. Ale tak uz aby nam co najmenej padali. 😉

@jarka_ch Vyskusaj, ja som stastna, funguje! Sice sa v nom dokaze postavit, ale nie je to take jednoduche, a tak ked je uz fakt unavena, tak uz sa nepostavi 😵 Lepsie sa nam takto zaspava, dnes dokonca poobede zaspinkala sama! 😵

haniula
11. sep 2011

Další velký krok dopředu:

https://www.youtube.com/watch?v=36TFiFTrcsA

😀

albao
11. sep 2011

@haniula teeeda, tak v tomto ste dalej ako my. Hanka hrnceku chyti za usko, olyze a odhodi 😀