icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

babetkarka
13. sep 2011

no a s jedenim sme na tom zle, cez den nechce ani moc jest, zje max. pol tej malej hippky, takze ziaden pokrok za 3 mesiace sme nespravili, mliecnu davku sme ziadnu nenahradili...

verca84
13. sep 2011

@brego ahojky, o té úzkosti jsem taky uvažovala, protože když ji dám kolem jedné ráno do postele, tak mi spí cca do 5 hod, ale jak je v postýlce tak se mi co hodku budí a já z toho už blbnu - někdy uvažuji kde že to vlastně máme kuchyn abych udělala jídlo.. nechci ji ale učit aby spala u nás posteli.. kdo ji to pak bude odnaučovat.. říkám si že do roka to musím vydržet a pak SNAD bude lépe... tak uvidíme..

ivkaj
13. sep 2011

Přijde mi, že se ty naše mimina po sobě opičí 😅
Tak já napíšu, že ten náš mrňous bez problémů jí a spí a ostatní prckové se začnou opičit 😎

A jinak míry po dnešní prohlídce v 8m jsou 74cm a 8720g. Dr. nic neříkala, tak snad je to v pohodě.

sova33
13. sep 2011

@ivkaj Ahoj, my máme dneska taky přesně 8 měsíců, ale na poradnu jdeme až ve čtvrtek, tak jsem zvědavá 🙂

brego
13. sep 2011

Tak špatný spánek se trochu vysvětlil, dnes jsem objevila druhý zoubek - malinká jednička vpravo dole -ale je tam! Tak by mohlo být zase pár dní klid, ne? Bobek byl dnes podruhé na plavání a zvládnul polévání i všechny pohyby ve vodě, ale při všem musel držet hračku oběma rukama a okusovat jí 🙂

albao
13. sep 2011

@sova33 blahozelame k 8mesacninam 😵

@brego no teeda, vy mate aspon dovod nespavosti. Musim sa spytat Hanky, ako mi to vysvetli 😀 😀 😀

@ivkaj no musim zvazit Hanku, ale dlzku mame rovnaku a podla mna aj vahovo budeme rovnake! Este aj aby sa zacala opicit na to dobre spanie 😝 😀 😀

ellahop
13. sep 2011

zajtra nas caka vysledok z genetiky, vraj si mame prist osobne,,, 😒 no ale,,, dobra sprava, rehabilitacna nam uz nedala termin a vraj ked to odobri neurologicka mozme prestat s vojtovkou... juchu,, aspon mierna ulava pre nas, obrovska pre tomiho

albao
13. sep 2011

@ellahop ejha, no to musi byt ulava! Pokial viem, kazdy sa rad zbavi vojtovky. Blahozelam 😉

brego
13. sep 2011

Tak špatný spánek se trochu vysvětlil, dnes jsem objevila druhý zoubek - malinká jednička vpravo dole -ale je tam! Tak by mohlo být zase pár dní klid, ne? Bobek byl dnes podruhé na plavání a zvládnul polévání i všechny pohyby ve vodě, ale při všem musel držet hračku oběma rukama a okusovat jí 🙂

brego
13. sep 2011

jejda omlouvám se, nějak mi tam skočil ten stejný text, který jsem napsala uz odpoledne..... nejakvý webový šotek 🙂

seminkads
13. sep 2011

zubky, zubky, je tu niekto este bez zubkov tak ako my? ☹

lavazza
13. sep 2011

@verca84 já dávám taky kašičky a budí se mi několikrát za noc,už je to fakt síla a teď co se začíná stavět,tak dělá v noci pěkný rambajz,dneska v noci se probudil v cca 2:45,chtěl si hrát,dělal kraviny v postýlce a pak usnul až ve 4:45,jestli bude taková další noc tak mě švihne,přestala sem brát prášky na epilepsii a měla bych mít pravidelný režim,spát,což s malým nejde,a bojím se aby se mi nevrátili zpátky záchvaty, no je to dost unavující

lavazza
13. sep 2011

@brego taky si říkám,jestli spíš nepotřebuje moji blízkost,dřív když sem ho kojila v posteli,tak se najedl,lehl a spal,ale ted se nakojí a dělá vylomeniny,leze po posteli atd.

lavazza
13. sep 2011

@sova33 přemýšlím,jestli pořídit nebo ne, jestli nestačí jen oteplováky a teplá bunda

lavazza
13. sep 2011

@brego kéž bych to mohla svalit na zoubky,Miky má sice pořád naběhlá dásna,sem tam asi brečí že ho to svědí,ale zubama to buzení není

petah82
13. sep 2011

@seminkads my nemame ani jeden zub. ani sa mi zatial nezda, ze by sa nejaky chystal... 🙂 aspon nemusime umyvat 🙂

petah82
13. sep 2011

@lavazza kojenim a nekojenim to budenie nebude. nas vyvadza uz dva mesiace a nekojili sme. furt reve, bud je na bruchu a nevie sa prekotit, bud dudel chyba, bud cucne caj, bud, bud, bud... tiez uz som na nervy z toho, marne cakam, kedy sa to konecne zlepsi. zlaty 4.a 5. mesiac, to vstal o 3.00 a 6.00 a to som myslela, ze je zle, ach jaaaaj...

lavazza
13. sep 2011

@petah82 když byl miminko tak se takhle nebudil,asi od 3.měsíce mi spal od 19hod. do 5,jak kdy no,ale někdy mi připadá,že se i budí jak se otáčí,prostě aktivista

ellahop
14. sep 2011

a dnes sme sa sami posadili v postielke,, a zacali sme sa plazit, hra sa s loptou ako maly kocurik, vzdy mu ujde a on sa za nou plazi, potom sa jej dotkne a lopta fuc, a on,,, uz aj za nou.. 🙂

sova33
14. sep 2011

@lavazza To možná bude stačit, já zase nebudu mít to, ale jen kombinézu, tak je to asi jedno 🙂

lavazza
14. sep 2011

Dneska se Miky postavil sám v postýlce 😉

jarka_ch
14. sep 2011

@seminkads aj my sme bez zubkov 🙂

babetkarka
14. sep 2011

no som rada,ze v tom nespani nie sme sami. Este sa chcem opytat, lebo mne nechce papat kasicku na noc,ani mliecko s kasou, tak rozmyslam o UM,aby ju to viac zasytilo,lebo mam pocit,ze na noc jej uz moje mliecko nestaci. Aku znacku by ste mi doporucili aby spinkala?

ivkaj
14. sep 2011

@babetkarka Nevím jestli se ti naši prckové budí hlady. Začla jsem proto s kašičkou v 18h a pak po 19h kojení, ale stejně se mi mezi 2-3 budí a pak už pravidelně po třech hodinách.
Ale jinak jsou u UM určená na noc.

sesilia
14. sep 2011

@babetkarka my pijema france lait a sme spokojni. Kupit sa to da iba v lekarni. Najskor sme pili nutrilon,ale strasne nas zapekal, tak sme museli prejst na nieco ine. Je to aj lacnejsie ako nutrilon. Plechova doza 400 g stoji cca 6,20E.

No my mame 8 mesiacov az 23.9.,ale dnesne miery 74,5 cm a 10210 g.

My momentalne hnackujem a horuckujeme, udajne je nejako virzoza.

A zuby mame spodne dve 1, hornu 1 na dalsej sa pracuje.

sirael
14. sep 2011

@seminkads Aj my sme este bez zubkov 🙂

misag23
14. sep 2011

@sova33 Kombinézku ještě nemáme, zatím jsem na žádnou pěknou nenarazila 😒 Ale máme už jednu zimní bundu, kdyby náhodou začala zima o něco dříve 😉

elzu
14. sep 2011

@seminkads My nemáme žádný zub, neboj 🙂 🙂 🙂

misag23
14. sep 2011

@seminkads My jsme taky stále bezzubý 😀

sova33
15. sep 2011

@babetkarka U nás je to stejné, 18,30 sní plnou porci kaše, ale stejně se mi v1-2 v noci vzbudí. Nakrmím ho a spí do 7 do rána. 🙂