Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahoj maminky a prckové 🙂 vůbec sem nestíhám chodit .. V sobotu nám bude 8 měsíců. NElinka má 2 zoubky(od 6m) Pěkně papá kousky. válí sudy,ale vůbec neleze ano nepéruje na kolínkách 😀 . KOjím už dvakrát deně (ráno a večer) v noci vydrží bez papání jenn si cucne čajíčku.Ráno jí nakojím v půl 7 a v 7 jdem snídat jogurt ,pak jde pěkně hajat a spinká až do 10h 🙂 v 11:30 obědvá masozeleninu a pak de zase hajinkat a ve 15h přesnídávkujeme 😀 v 17:30 papá večeři (masozeleninku páč kaši nejí ) a v 18:30 si cucne kozy a spinká až do rána do půl 7 🙂 Umí paci paci,pápá, říká HAM mňam ,máma dada,táta, baba 🙂 Je to naše láska 🙂 ty co mám v přátelích na fb tak na ty vaše mimíšky koukám a jsou úžasný 🙂 pěkný den čufí a Nel
@cufinka Ahoj,tak to máš super.Já kojím pořád,Miky nechce pít.
Jsme pořád bez zubů,ale za to až moc akční.Miky od 6měsíce leze,je jako blesk,jeho všude plno.Od včera už si stoupá,takže nemám chvíli klid.
Taky docela povídáme a předevčírem řekl jméno našeho psa,což sem se dost divila.20.9.jdem na kotrolu po 2měsících,tak jsem zvědavá,protože je Miky pěkně těžký,pěkně dohnal,to co ztratil a málo přibýval 😀
Ahojte! Dnes jsme se byli podívat na sportovní kočár (typu golfky jen mán celou ruku!!!). Kočár je úžasný!!!! Jde dát do úplněho lehu a opěrka nohou jde skvěle spolohovat do rovna, takže Marky může v něm pohodlně ležet, i když nesedí. Zatím ho budem používat jen na cestování a pak plně na jaře (to už bude snad sedět). V zimě budem ještě využívat velký sporťák. Pokud někdo nad ním uvažujete, neváhejte, ale je menší na výšku. Já mám 156 cm a madlo mi bylo těsně pod prsa v napřímené poloze a po sklopení k pasu. Je i docela pevný, rychle se složí a je skladný do auta.
V pondělí si pro něj jdeme!!
@lavazza mas pravdu lavazza, ze deti ked sa zacnu viacej hybat tak je to problem, napriklad dnes po kupani, ani za svet obliect a nakremovat, stale si lahal na brusko, bral mi vsetko co som mala na jeho hygienu pripravene a o vycisteni usi a nosa som si mohla len snivat... no a potom spat, sada si v postielke a akoze desna sranda, a tak nakoniec totalne unaveneho som ho v priebehu 5 minut uspala u seba v posteli,,, ale je skvelyyyyyy ked je takyto 🙂
Ten náš lump si při krmení kašičkou kýchnul a byla sem nahozená já, půlka kuchyně,Miky celý.Ještě že zítra uklízím.
Dneska zas špatně usínal a už byl 2xvzhůru.Snad bude lepší noc,dneska to byla zas síla,zas dělal kraviny v noci.
@haniula http://www.babydream.eu.sk/produkt/sportovy-koc...
my mame takyto modry 🙂
@ellahop keby len po kupani,Naty bola dnes taka besna ze sa mi pri kupani niekolkokrat vytrhla z ruk-no des,ani som ju poriadne neumyla co tak vystrajala a co nasledovalo potom ani nevravim,taka spotena som uz davno nebola 🙂
a chcem sa spytat ci aj vam tak drobci strajkuju s rannym mlieckom-Naty uz druhy den po sebe vypila ani nie deci mlieka na ranajky,ale ked som jej dala jogurt lyzickou ten zjedla pekne cely...
@vierkasteffi tenhle byl na mě moc vysoký... tu ručku jsem měla nad prsa, takže jsem ruce měla moc vysoko... za chvilku bych odpadla... jinak se mi hrozně taky líbil...
@haniula tak to ano my sme zase obidvaja vysoky tak tento nam akurat vyhovuje 🙂
@vierkasteffi já mám 156 cm... manžel 190cm... má ho sice trošku nízko, ale tvrdil mi, že se mu bude vozit dobře... tak uvidíme...
Tak sem po dnešní noci KO,Miky má rýmu,celou noc sme nespali,teplotu naštěstí nemá,kapu Nasivin a Libenar,dneska sem koupila odsávačku na vysavač,tou obyč na sebe nenechá šáhnout,už jen dát kapky je problém.
@lavazza My už máme rýmu celý týden....ale už je to lepší. Odsávačka na vysavač je super! Taky už ale používám metodu, že si položím malou na zem na deku, kleknu nad ní, ručky chytím jakoby kolenama, odsávačku mám v jedné ruce a druhou držím hlavu....Už si malá celkem zvykla...Protože ze začátku se se mnou skoro prala 🙂 Musím u toho ale šaškovat, dělat hůůůů, než pusím ten vysavač 🙂 Ale už je to lepší! A taky hodně pomohlo, když jsem ji v postýlce dala pod mataraci 2 polštáře, ať má hlavu hodně vysoko - poradila mi to doktorka a dneska už byla noc v pohodě, dýchala krásně, vůbec neměla ucpaný nosek....🙂 Tak držím palečky, ať jste brzo fit 🙂
@kamusek Když byl nemocný ve 2měsících a já měla půjčenou odsávačku,tak nevyváděl tolik jako ted, nechce si nechat ani nakapat do nosu nebo utřít nos kapesníkem,hned vyvádí.
S tím polštářem ti to poradila ta nová doktorka?A to tam máš klasický velký polštáře nebo nějaký menší polštářky?
baby tak ja som k.o. nevládzem ani malú dvíhať, už tri dni ma hrozne bolí na lavo pod rebrami a je mi na zvracanie,...... 😒 bojím sa čo to môže byť v pondelok idem na sono...
@lavazza Jojo, nová doktorka....a mám tam menší polštáře, ale na přímo pod hlavou, ale až pod matrací....A dnešní noc úplně super, vzbudila se akorát 1x na jídlo, jinak spinkala krásně 🙂 Fakt to asi pomáhá...
No malá taky jak byla malá se u toho vysávání ještě i smála, asi ji to lechtalo a ani se nehla....a teď taky vyváděla. Ale čím víc jí to vysávám, tak už si zvykla a už celkem drží 🙂
u nas nadcha tiez uraduje ale rdzi sa len mna-uz tyzden, mala ju zatial nastastie odo mna nechytila,dufam, ze to tak ostane
@lavazza my mame tu uplne obyc odsavacku, a aj na baterky, ale obidve su na dve veci-tu prvu nemozem pouzivat vobec,lebo sa mi hned hlava toci a ta na baterky je na dve veci 🙂
tento tyzden tomasko urobil nenormalny pokrok, od plazenia k sedeniu, potom si klakol a dnes sa malinky postavil .. je fantasticky

My taky ještě nemáme žádný zub. 😉 A my se tedy v noci nebudíme hlady, ale prostě několikrát za noc začne pobrekávat a zase usne. Tak nevím, co to má být, ale koukám, že to dělají i vaši prckové. 😀