icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
17. sep 2011

@ellahop Miky se bojí jen co se pustí vysavač,rýmu má snad čím dál horší,odsáváme každou chvíli,trpím za něj,každého odsátí se hrozím,bojím se dnešní noci,včera docela spal,dneska sem mu podložila matraci,tak snad to bude OK,chudáci bobánci,dneska mě bolelo v krku a chytlo to i manžela,takže to vypadá,že sme to chytli od malého,ale aspoň že nemá teplotu,už aby to bylo za námi,protože dneska už sem opravdu vyčerpaná

lavazza
18. sep 2011

Dnes je to 8měsíců,co se narodilo naše zlatíčko.Jak neuvěřitelně to letí 😉

lavazza
18. sep 2011

Tak sem Mikymu zvedla včera matraci a v noci sem ho našla jak postupně cestuje dolů a ráno ležel pod zvednutou matrací,ale spal skoro celou noc.

misha8
19. sep 2011

čaute baby tak tretí zubok vonku 😀 tentokrát sme len vstavali o 2 ráno už zopár dní (žiadna hnačka a teploty ako minule ) 🙂

albao
19. sep 2011

@misha8 jej, tak to gratulujem! 😉

albao
19. sep 2011

Inak moze uz na nas ist predcasne obdobie vzdoru? Hanicka sa nam totiz dost predvadza a stale pisti ked nie je po jej. Takze som normalne sa zamyslela, ci to nemoze byt takym nejakym predcasnym vzdorom?

lavazza
19. sep 2011

@albao Mě Miky pořád rve za vlasy a když dostane přes ruku tak se tomu směje a vůbec to nepomáhá a taky se začal pořádně vztekat.Už se nevím jak na něj.

lavazza
19. sep 2011

Máme pořád rýmu,vůbec se to nelepší.Zítra mám jít do poradny,tak přemýšlím,jestli nezavolat sestře,že je Miky nachlazený,že by sme přišly už ráno,ať nechodíme mezi zdravé děti.Přeměřit a zvážit ho můžem i tak.

albao
19. sep 2011

@lavazza Hanka pisti a vrieska, skusa na nas plac a tak ... ze by to uz bol ten vzdor? Zatial skusam to, ze na nu neustale hovorim, co ideme robit - ze ju vezmem z hojdacky, ze ideme obliect pyzamko, aby mi podala rucicku ... Niekedy to zabera, ale teda niekedy je to az smiesne, ako vymysla, storcuje sa, mrnci, pisti, vykruca sa, ... no velmi mi to pripomina vzdor 😕

albao
19. sep 2011

@lavazza tiez mame rymu, ale Hanka nastastie len taku jemnu, ja strasnu, neda sa mi dychat 😝 Dostali sme sirupcek, lebo Hanke to zateka do hrdielka, a trosicku kasle kvoli tomu.

lavazza
19. sep 2011

@albao přesně tak to je i nás někdy,začínají už brzy teda 😒

lavazza
19. sep 2011

@albao tak mi kašel naštěstí nemáme,kapu mu Nasivin, je bez teploty,ale mě je hůř a hůř

haniula
19. sep 2011

Máme doma nové vozidlo!!!!!!!!!!!

haniula
19. sep 2011

Marky nějak v poslední době špatně usíná, tak jsem jí objednala svítící a hrající želvičku. Snad to zabere!!!! Jinak mám dojem, že se začína pohyybovat ne dopředu ale dozadu!!! Nevím, jestli jenom nerotuje, ale většinou se posune i o 10cm dále. Nikdy jsem ji ještě přitom pohybu nepřistihla.

ellahop
19. sep 2011

tak mame termin. 21.11 to tomasko oslavi 11 mesiacov ideme na prijem a operovat by ho mali 22.11. no skoda ze sa to tak taha, ale stretli sme tam chlapca ktory ma potom je v poriadku a ma krasne celicko. no a neurologicka nam maleho vychvalila a ja som cela vystrasena jej vravela ze coho sa bojim a ona na to,,, ze nemam chodit na modreho konika 🙂 ale vy nie ste take uplasene... takze na vas sa to nestahuje... 😎 vsetci sa ma tam snazili nejakym sposobom rozosmievat, lebo ja som uz kopka nervov a nestastia v jednom, uz aj v noci sa mi o tom sniva.... no na nervy.. 🙂

lavazza
19. sep 2011

@ellahop držíme pěsti,aby vše dobře dopadlo 😉

albao
19. sep 2011

@ellahop no veru, casto aj ja sa vystrasim, ked citam internet, niekedy je lepsie bez neho. Ale vy to urcite zvladnete, len mas prirodzene obavy. Bude to brnkacka, uvidis, Tomasko to zvladne polahky 😉

@haniula no vidis, niekedy sa pohyb prave zacina tym cuvanim a za par dni zistia, ze je to lepsie dopredu 😀

@lavazza no u nas zatial nie su teplotkym, chvalabohu

haniula
19. sep 2011

@ellahop držíme palečky!!!!!!!!!!!!!
@albao snad...

haniula
19. sep 2011

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Už mě to tu nebaví!!! Ted mi opět stopli album, protože obsahuje reklamační fotky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Tady zase někdo nemá co dělat, tak prudí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

skubanekka
20. sep 2011

@haniula reklamační? 😀 to mě pobavilo 😎 ¨

albao
20. sep 2011

@haniula presne z tohto dovodu nemam profilovu fotku. Mala som tam foto pol roka a zrazu mi ju zmazali len preto, ze baby z mojej snazilkovskej temy sa zacali s adminmi hadat o profilovych fotkach. Na MK su admini autoritarsky, takze ja som vacsinu svojich pokecov presunula na iny web, kde su tolerantnejsi ludia.

zuzu1983
20. sep 2011

ahojte maminy. zima sa blíži tak rozmýšľam nad kúpou zimného overalu alebo kombinézy. ako ste na tom vy? či skôr dať do fusaku? alebo bundička a teplé nohavice? ja som skôr za kombinézu. a vy? potrebujem zistiť len názory druhých mamičiek. ďakujem. 🙂

lavazza
20. sep 2011

tak za chvíli jdem do poradny,sem zvědavá kolik nám naváží 😉

ivkaj
20. sep 2011

@zuzu1983 na hraní to bude asi kombinéza a na procházky něco teplejšího + fusak. Já mám půjčenou jednu kombinézu vel. 80 což je tak na začátek zimy (takže ještě 86 budu shánět). Zimní bundičku jsem kupovala ve slevách, tak už jen teplejší kalhoty;o)

@ellahop neboj, 22.11. je fajn datum (kamarádce se narodil syn) a mrňous to zvládne. A jestli doktoři tvrdí, že to bude v pohodě, tak bude. Jen nebuď nervózní, ono se to pak na děti přenáší 😕

zuzik28
20. sep 2011

ahoj holky, delší dobu jsem tu nebyla...byli jsme s prckama na dovolené u moře. Bylo to parádní, děti suprové, žádný problém, prostě super dovolená.
Dneska jsem byla s Kristýnkou na poradně. Máme 9 620 g a 75 cm, lezeme jako draci, sedí sama, stojí sama a začíná chodit kolem nábytku...až se mi to moc nelíbí, že je tak rychlá.

@zuzu1983 Nad kombinézkou nepřemýšlím vůbec, řekla bych, že je to i zbytečné. Normálně to budu řešit na nohy punčoškami a kalhotami a na horu zimní bundičku a šup do zimního emitexového fusaku. A myslím, že to bude bohatě stačit. Ani u Ondru jsem kombinézu neměla a to byl v zimě ještě mladší (půl roku).

@ellahop Tomáškovi držíme pěstičky ať všechno krásně zvládne a mamince přejeme pevné nervy. Prožíváme to ale většinou hůř než ty děti...

albao
20. sep 2011

@zuzu1983 mam teple nohavice, urcite kupim este teplu bundicku. Obavam sa totiz, ze uz bude chciet v zime chodit a v kociku vo fusaku mi nevydrzi. Ale uvidime, preto som to este nenakupila, ale uz musim nieco vymysliet pomaly.

lavazza
20. sep 2011

Tak dneska poradna - Mikuláš váží 8500g a měří 67cm,ale celej se kroutil,myslím,že má víc.Doktorka je spokojená.Když sme šli domů, to byla síla,nemohla sem Mikyho obléct,jak se otáčel a lezl za dětima.

sjussi
20. sep 2011

@zuzu1983 ja mam zimni bundu,kdyz pojedeme k doktorce nebo nekam v kocare a pokud pujdeme ven treba sankovat nebo bude chtit behat mam kombinezu ale tu sme dostali kdyz se maly narodil a to sem rikala to mu bude dobre az tak ve 2 letech a prd nejak sem to neodhadla tehdy a pekne sem se pletla,vyuzijeme ji jeste letos 😀

seminkads
20. sep 2011

kedze u nas je malych deciek az az tak mame niekolko kombinez prechodnych aj zimnych a tiez niekolko bund,este musim doriesit nejake teple nohavice a hotovo, fusak mame taky stary,na doma do kocika dobry a novy budeme kupovat az ked zistime ze ho fakt potrebujeme,kedze podla vsetkeho mala bude chodit velmi skoro a to pochybujem ze ju v kociku udrzim, a teraz ma napadlo-ako riesite zimne topanky u malych-nejake normalne cizmicky alebo co?

ellahop
20. sep 2011

@ivkaj ved to, snazim sa... aj ked je to takze, no ale ked zomreli ti hokejisti tak som sa rozplakala aj pred tomaskom a poviem ti, ze ten sa normalne bal. potom mi muz povedal, ze pred tomaskom nie, tak ma postiskali, a ti poviem, ze ten tomas, ma skutocne vystiskal ako keby vedel ze to potrebujem, dobre bude, jasne ze ano. len to prezit. 🙂