icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misag23
20. sep 2011

@zuzu1983 my zimní bundu už máme a kombinézu jsem právě včera objednala 😉

misha8
21. sep 2011

@haniula hani to je v pohode oni tak začínajú najprv okolo svojej osi potom dozadu až potom to pôjde dopredu 😉
@ellahop len a len pozitívne budeme myslieť na vááás 🙂
@zuzu1983 do kočíka rozmýšlam o fusaku čo sa dajú odzipsovať nožičky ...

lavazza
21. sep 2011

Tak jsem úplně vytočená.Objednávala sem Mikulášovi přes mimibazar jídelní židličku už někdy o prázdninách, peníze sem poslala hned a paní mi po peripetiích napsala,že špatně zaúčtovaly peníze,pak zas že židlička,kterou sem si vybrala není a že mi pošlou jinou,ale bez možnosti zvednutí a bez doplatku,tak mi nakonec vrátili peníze.Pak sem na Aukru našla tu samou židličku,ale dražší,obchodníkovi sem poslala ihned peníze a přišel mi ještě ten den email o doroučení platby.Už sem několikrát volala prodejci a když sem se mu konečně dovolala,tak mi tvrdil,že židličky odchází celý týden a že by měla co nejdřív příjít.Už sou to 3týdny co sem židličku objednala a nepřišla a cca 14 co sem se dovolala.Prodejce si asi dělá blázny 😠
Sem úplně vytočená.

haniula
21. sep 2011

@misha8 snad jo...

Včera kontrola u rehabilitačního lékaře - pokračujeme v cvičení, jsme stále asymetričtí, furt fláká levou stranu. Uvidíme!!

haniula
21. sep 2011

@lavazza to je fakt maras!!!!!! já jsem zatím na nic takového zatím nenarazila... držím pěstičky, at to dopadne dobře!!!!

ivkaj
21. sep 2011

@lavazza co jsi vybrala za speciální židličku? a není lepší si to nechat poslat na dobírku?

lavazza
21. sep 2011

@haniula já sem nikdy neměla problém,vždycky všechno dorazilo hned,jako nechápu proč tu židličku na mimáči inzerují když ji dodavatel nemá a z toho aukra je to taky síla,chlapovi sem rovnou do telefonu řekla,že nemíním aby sem odeslala peníze a nic mi nepřišlo a ještě mi do telefonu řekl,že oni tohleto nedělají,člověk pošle peníze hned na účet,aby zboží přišlo co nejdřív a ono nic,dnes tam zvovu zavolám a jinak píšu na aukro,to je peněz provolaných 😠

albao
21. sep 2011

@lavazza ja som toto mala so zidlickou Chicco Jazzy. Na SLovenskych, Ceskych aj Rakuskych eshopoch mi tvrdili, ze ju maju na sklade, ale ked som si ju objednala, tak zrazu zistili, ze ju nema dodavatel. Jendoznacne vsetci klamali. Nastastie som nikde vopred peniaze neposielala, ale aj tak sme uz mesiac mohli mat zidlicku! Nakoniec mi ju do 5 dni poslali z Nemecka z mytoys.de, dokonca som platila vynimocne vopred.

@haniula aj my sme boli veeelmi asymetricky a potom sa to zrovnalo plazenim, lebo tam musia makat obidve strany rovnako. Takze podla mna to pride coskoro, len co zodkonali to plazenie dozadu 😉

haniula
21. sep 2011

@lavazza když napíšeš na aukro, tak oni to dají do pořádku a ten prodávající dostane pokutu nebo zákaz vystavování na aukru...

haniula
21. sep 2011

@albao uvidíme... cvičíme o ssto šest, tak to snad dáme do kupy!!

lavazza
21. sep 2011

@ivkaj jídelní židlička Arti Cosmo, já sem nikdy neměla špatnou zkušenost s nákupem na internetu,na dobírku je to dražší, škudlíme každou korunu

lavazza
21. sep 2011

@haniula sem blbá že sem si nepřečetla předtím komentáře,teď sem tam koukala a po mě dva komentáře nemají problém,rychlé dodání

haniula
21. sep 2011

@lavazza hmmm... to je zvláštní...

haniula
21. sep 2011

Malá už umí "Tááák jsem veliká!" 😀 šikulka moje!!!!!!!!!!

lavazza
21. sep 2011

@haniula člověk chce ušetřit a pak bude ještě bez peněz

ellahop
21. sep 2011

@haniula urcite hani, a hlavne ked sa potom na to spatne pozries, povies si, kus prace som urobila... ja to tak mam... 🙂

ivkaj
21. sep 2011

@lavazza tak snad to dobře dopadne😉
@haniula no vidíš, jak je malá šikovná.

cufinka
22. sep 2011

jsem věděla že ty bundy unosíme 😀 když zima je od září do května 😒

@haniula šikulka!!! taky učíme ale zatím nee 😀 My umíme paci paci krásně, pápá dělá 🙂 houpy houpy a tanyny 😀

haniula
22. sep 2011

Dnes jsme se naučili "Paci, paci, pacičky!!". A musím se pochlubit!! Vrátila jsem se po 5 min z kuchyně a našla jsem malou úplně jinde. Zacouvala z deky až pod skříňku s televizí 😀 😀 😀 😀 😀 !!!!!!!!!!!!!! Miláček můj šikovný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

albao
22. sep 2011

@haniula no sikulka! 😵

haniula
22. sep 2011

@albao děkujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

albao
22. sep 2011

Inak nasa piskvorka sa este nenaucila ani "pa-pa", ani "aka si velka", ani nic podobne. Usilovne ignoruje vsetky nase snahy 😀
Ale na 100% reaguje na "Pod ku mne", vtedy vystartuje a lozi co to ide, lebo vie, ze si ju vezmem na ruky 😀

janula13
22. sep 2011

@ellahop no neda mi to, neboj, zvladnete, si sikulka a j tvoj chlapcek, ja viem ze mas stresy kazda by mala ale zvladnes to, verim vam🙂

bable asi si ma uz nepamatate ja vas uz ani citat nestiham dnes som nakukla, vidim ze tu sa teda deju veci🙂 nas simo sa zacal plazit v den 8 mes , dava sa na 4 odvtedy ale nestvornozkuje len sa plazi sa smejeme ako chromy vojak v zakope ma taky smiesny styl ale rozmyslam ci netreba s tym nieco robit kedze sa neplazi symetricky ale dotahuje sa lavou rukou na pravu sa opiera...ale dufam ze kedze sa dava na 4 tak pojde tym smerom..nevie papa ani nic ine len tapka rukami ale my ho este ani nic take neucime zdalo sa mi skoro a vidim ze ked vas citam az tak skoro neni...
uz ma 4 zubale vsetky jednotky mu vysli naraz, vcera sme boli na poradni ma 9,2kg a vraj dalsie zuby na ceste...spi otrasne , ma sopliky a v noci z toho kasle ale inak nic, bol chory uz pred 2tt po tt ok a po tyzdni zase chory a to iste dvojicky takmam zase troch marodikov:(
juj musim si na vas najst cas:(nech viem ako to tu rastie a vymysla🙂

a ze "obdobie vzdoru"..ja myslim ze trosku skoro ja ho doma mam 2x ale u dvojiciek🙂 simo zatial ok, jeduje saa len ked chce buchat po zrkadle alevbo zbada nieco preno atraktivne a ja hoodtial zoberiema le hned zabudne🙂 a naj zabava je plazit sa k serblikom alebo pozuvat a rachotit kuchynskymi stolickami, susedka pod nami ma raz zabije🙂

ellahop
22. sep 2011

@janula13 dakujem samozrejme ze to zvladneme budeme musiet. 🙂 to je tak na preskacku, niekedy dobre, inokedy zle.. to prezivam, ale to je normalne... vsetci lekari vravia, ze by to malo byt dobre, prognozy su vyborne... vraj 95 percent operacii sa vydari bez komplikacii.. v tych 5 percentach sa komplikacie daju zvladnut.... tominko je bojovnik, .... jaj, ale uz dost o mne aj tak je to az za 2 mesiace,,, dovtedy o tom uz ticho... 😉

albao
22. sep 2011

@janula13 teeeda, mat obdobie vzdoru u dvojiciek musi byt celkom "zabavne" 😀 Ako to zvladas?
Nakoniec sa zda, ze su to len nerviky, ze to nie je uplny vzdor, len sa trosku Hanka emancipuje.
No ale ste riadne zubati! Ze 4 😵 😉

janula13
22. sep 2011

@ellahop jasneee nqac stahovat kalhoty kdyz brod je este daleko..to vravi moj manzel..tak si uziivaj a az to bude tak to bude🙂
@albao jasne mas emancipovanu malu zenu🙂"zabavne" to veru je🙂 jakub zasadne vsetko neguje, poviem tam je auto, on-neni tam auto, poviem ideme niekam-on -nejdeme nikam atak dalej ale to je len taka slovna hra🙂ale vzdor je tiez ale da sa to prezitaj ked niekedy by som ich...🙂ale hlavne ze su zdravi🙂 teda momentalne ani to nie su, ale nic vazne🙂
nooo 4 hned vysli ani som si dvojzubca neuzila:( a dalsie vraj na ceste snazi sa dohnat bratov ti mali uz v 5 mes prve dva on az v 7🙂

albao
23. sep 2011

@janula13 mna asi trafi slak, ked bude takto negovat 😀 Boooze ... ale ja dovtedy nieco vymyslim. Hm

Inak ucime sa zase od zaciatku samostatne zaspavanie. Boli sme na chate a tam spala s nami v posteli. Doma potom najprv odmietala postielku, tak sme sa trapili a teraz zase od zaciatku trenujeme zaspavanie bez mamy 🙄 Som celkom grogy, ja by som zaspala aj 5x kym ona este puli oci a mrnci

babetkarka
23. sep 2011

@albao no ani nam nechce sama zaspavat a pritom tak krasne zaspinkala vzdy sama. Ale to je take obdobie, po deviatom mesiaci by to podla kniziek malo ustupit 🙂 . Moja cez den zaspi pri prsniku alebo v kociku a vecer jej uz davam flasku- kasicku riedku a potom ju dam odgrgnut-pri tom spievam uspavanku a vacsinou ju uz polospiacu davam spat. Vacsinou uz nevladze protestovat,ale napr. vcera plakala, musela som ju hladkat kym nezaspala, lebo sama byt nechce ani za svet, sa mi stavia v postielke a place a place...Nemam to srdce ju nechat plakat,lebo ona sa az tak zachadza. Aj cez den na mne dost vysi,nic nestiham 😀 . No a o budeni v noci ani nevravim, spi otrasne, po polnoci si ju davam k sebe,lebo tak spi lepsie.

a baby ake plienky davate drobcom, mne uz druhu noc po sebe precikala pampersku, som ju musela nad ranom prezliekat.

sova33
23. sep 2011

@babetkarka Tak s těmi plenami jsme na tom podobně, dneska v noci se nám taky pročůral. Dáváme ty pampersky, ale nevím, jesti nezkusíme nějaké jiné 😒

albao
23. sep 2011

@babetkarka Pouzivame latkove plienky, nepretekaju mi. Alebo na cestach mame pampersky 4ky a tie nam tiez zatial nepretiekli.

Inak fakt je to s tym spankom divne. Mna uz vytocilo to, ze vcera o desiatej sa zobudila, a chcela aby som pri nej sedela ... bola ospala, pokial som pri nej sedela tak spala. Ked som sa zodvihla, tak sa zobudila a plakala. Nakoniec som isla do sprchy a ked som vysla, uz mala oci dokoran a dalsie 2.5 hodiny nevedela zaspat a plackala ☹ Musime s tym spanim nieco urobit, trapi sa ona, trapime sa my ☹ Potrebuje znovu nabrat istotu, ze sa da spinkat aj ked ju nedrzim za ruku