icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sjussi
23. sep 2011

@albao nas maly taky tezce ignoruje nase snahy naucit ho papa,paci paci nebo jak je velky,haze na nas z vysoka bobek 😀

sjussi
23. sep 2011

@albao @babetkarka nas maly ten sam neusne,neexistuje...ja ho musim uspavat na rukach ale nastesti vzdy kdyz pije mlecko nebo kasicku tak se unavi tak ze do 15 minut max. do 30 spinka,aspon ze ho nemusim nosit hodinu nebo dve

albao
23. sep 2011

@sjussi noo normalne ma namotavate, ze jej vecer budem davat flasku! 😝 😀 Mozno sa pri tom upokoji lepsie ako na prsniku, ja uz toho mliecka mam malo

seminkads
23. sep 2011

@sova33 my sme na tom s plienkami tak isto-na noc davame pampersky sleep and play 5 doteraz v podstate od narodenia jej vydrzali,ale teraz ju musim uprostred noci prebalit uf :(

seminkads
23. sep 2011

chystate sa uz niektora do prace???

haniula
23. sep 2011
babetkarka
23. sep 2011

@albao aj mne sa hocikedy budi aj po hodine, odkedy ju ulozim. Maximalne vydrzi 3 hodiny spat. Po tych troch hodinach uz chce pit. Caj,vodu nechce, len moje mliecko v noci. Neviem,ci by ti lepsie zaspala,ked jej das flasu, ale mojej to je jedno.Ja jej davam taku riedku kasicku,ale len preto,lebo cez den mi dokopy nic nechce jest. Stale ju asi 3-4x kojim cez den a v noci ani neviem 😖 ,kedze si ju davam k sebe potom a to som tak v polomrakotach 😀 . Kym ju kojim,asi s tym nic nenarobim si myslim. A tebe sa v noci zobudi a nechce zaspat? To by ma asi trafilo, mne vacsinou zaspi,ked sa napije...

@haniula to je sikulka, moja ma uplne ignoruje 😀

ivkaj
23. sep 2011

@sjussi nic si z toho nedělej. Mě se pro změnu nechce z malého dělat cvičenou opičku, takže ho takové věci moc neučím. Ne že by sme to nedělali, ale neučím ho to. Jediné co zkouším, tak naučit ho "pá pá".

@seminkads o práci nechci ještě nějakou dobu slyšet, chci si malého pořádně užít. Kontakt s lidma mi sice chybí, ale nějak jsem nepřišla na to, jak si užít malého a chodit do práce.

haniula
23. sep 2011

@ivkaj proč cvičená opice???? aspoň ji tímhle zabavím, když někde čekám, např. u lékaře, a ona se nudí... je při tom strašně kouzelná!!! a navíc u nás je veškerý pohyb, byť takhle banální, velký úspěch... a navíc ten pohyb rukou "Tak, tak všelijak" je důležitý pro svaly...

haniula
23. sep 2011

Už jsme vybaveni na zimu!! Dnes mi donesla sestřenka kombinézu a bundu s oteplovačkama

ivkaj
23. sep 2011

@haniula já to nemyslela zle. Když se to prcek naučí sám, tak proč ne. Já se snažím naučit "pá pá". Taky máme spoustu říkanek, kterýma si krátime chvilky.

albao
23. sep 2011

@seminkads Ja pracujem na ciastocny uvazok z domu uz od 3.mesiaca po porode. Da sa to, lebo su to len 2 hodiny denne a tak robim ked spinka. Horsie to bude, ked uz bude spat menej. Planujes ist do prace naplno?

@babetkarka tak to mi pripomina nas. Ale zistila som, ze ked ju jeden-dva dni potrapim, trochu si pomrnci, ani skutocne neplace ... a nauci sa spinkat aj sama. (teda pokial nieco potom nepride, ako ta chata, a teraz zaciname odznova). Prave to budenie a to, ze ostane hore, to mi prekaza. Aj ona je z toho chuda uplakana a unavena, len nevie zabrat. Takze to skusam takto. Dnes rano sme to skusili a uz hned poobede aj teraz zaspala sama, len som si pri nej citala knizku. 😵 Sikulka.
Inak to kojite pomerne vela, my uz skoro vobec. Pred spanim sa koji na upokojenie a to je vsetko. Niekedy si cucne len trosku, niekedy sa napije poriadne, ale to je tak 1-2x denne a raz v noci. Az mam obavy, ci nema malo mlieka, je este malicka. ☹

@haniula teda, ty uz mas aj zimnu vybavu? My este nic 😒

seminkads
23. sep 2011

@albao mne sa ani nechce do prace,ale musim lebo nam to vobec financne nevychadza ☹ a bohuzial mne povolanie neumoznuje pracovat z domu,a prevadzka mojho byvaleho zamestnania mi neumoznuje pracovat na ranky(len na smeny) co pri malej menozem,a ani nechcem ☹ takze si hladam nieco nove...ale to je ako hladat ihlu v koke sena

seminkads
23. sep 2011

@albao mne sa ani nechce do prace,ale musim lebo nam to vobec financne nevychadza ☹ a bohuzial mne povolanie neumoznuje pracovat z domu,a prevadzka mojho byvaleho zamestnania mi neumoznuje pracovat na ranky(len na smeny) co pri malej menozem,a ani nechcem ☹ takze si hladam nieco nove...ale to je ako hladat ihlu v kopke sena

albao
23. sep 2011

@seminkads aha tak to je uplne ina situacia. A mas pre malicku jaslicky? Anie neviem, ci sa da dat do jasliciek tak skoro 😒 To je hodne neprijemne ☹

misag23
23. sep 2011

@babetkarka @sova33 My střídáme Huggies a Pampers (obojí čtyřky). Teď se nám už párkrát stalo, že nám taky protekly - nejdřív Huggies a pak i Pampers. Možná to bude tím, že už nespí tak klidně, ale pořád sebou mele.

lavazza
23. sep 2011

@sjussi Mikuláš mi taky teď usíná jen na rukách,už dlouho neusnul sám v postýlce,jak ho položím hned ožije,opře se o postýlku a dělá kraviny,kolikrát je tak ospalý že už ani ne vidí a pak začne blbnout

misag23
23. sep 2011

@haniula Nám dnes taky přišla kombinéza, ale ještě jsem ji malýmu nezkoušela.

lavazza
23. sep 2011

@misag23 tak mě už se dlouho nestalo že by Miky pročural plínky kupodivu

Dneska sem ho přebalovala,dost dlouho se nevytento a jak sem ho utírala tak začal znovu a já sem byla celá potento,ještě že byl na podložce,jenže se snažil lézt pryč,no to byl masakr.Já celá od toho,teď podložka,no síla,potřebovala bych víc ruk.

seminkads
23. sep 2011

@albao myslela som si ze najvacsi problem budenajst v BA jaslicka kde beru take male deti,aby mali otvorene od pol 7 a dochadzka nemusela byt kazdodenna.nasli sme jedny sukromne za poplatok 230e aj so stravou(max 12 deti na 5 uciteliek-co je podla mna super,priestory sice male,ale co je pre mna najdolezitejsie ciste) naopak myslela som si,ze s pracou nebude vobec problem a opak je pravdou,vsade pisu ze je malo sestier a ked sa im nejaka ponukne tak na ranky nemaju miesto,uzz som zufala :( mala je nastastie spolocensky cloviecik-je jej jedno s kym je,hlavne ze nie je sama a ked niekam ideme tak musi byt stredobodom pozornosti-herecka mala 🙂

lavazza
23. sep 2011

Tak mi konečně příjde v pondělí židlička,mluvila jsem s pánem a ve skladu mu řekli,že už to dávno poslali.Tak si na to dneska dohlídnul a v pondělí tu bude, konečně.

seminkads
23. sep 2011

@lavazza niezeby som sa chcela smiat,ale neda sa too,konecne trocha smiechu,ked si predstavim Natalku ako vzdy vystraja pri prebalovani-zabavam ju vsetkym moznym aj nemoznym 🙂

lavazza
23. sep 2011

Dneska sem měla fakt super den, šla jsem vyvenčit psa, vzala sem si malého do náručí a při návratu jsem zlomila klíč v zámku.Ještě že bylo teplo,protože já málo oblečená,Miky taky nic moc a ještě bez telefonu.Tak jsem šla za dědou,naštěstí bydlí kousek od nás,klíč co zůstal v zámku vytáhl a zavezl mě k tchánovcům pro náhradní klíče.Fakt masakr.A to sem měla puštěnou pračku.Kolikrát když Miky spal v postýlce,tak sem šla na rychlo venčit u baráku,kdyby tam byl Miky,tak mě asi šlehne.
To sou zážitky při pátku.

albao
23. sep 2011

@lavazza jeeejda, no prebalovanie je teraz naozaj uz zabava 😀 Ja zase zbieram "bobky" po podlahe, lebo mi obcas ujde z podlozky aj s hovienkom prilepenym k zadku 😀

@seminkads tak to som celkom prekvapena, ze su tu jaslicky pre tak male deticky. A s tou pracou - mozno od oktobra zacnu sestry aj operovat, ak daju lekari vypovede 😀 😀 Aj ked toto je asi dost cierny humor 😅

lavazza
23. sep 2011

@seminkads přebalování je u nás otřes,honím ho po celém obýváku,když je doma manžel tak se ho snaží zabavit, jinak mu dávám hračky,zpívám a nic nepomáhá, v úterý sem byla v poradně a jak sem malá a mají tam vysoké přebalovací pulty tak sem nemohla za boha Mikuláše obléct, přetáčel se na břicho,lezl na ostatní pulty za dětima,pak mi jedna mamina pomohla ho zabavit,no já z toho byla zpocená až hrůza,nevím co bych dělala se dvěma

seminkads
23. sep 2011

@albao ja mam cierny humor rada,som sa ale pobavila,uz mi lezu s tymi vypovedami na nervy.ked nechcem prascasovat tak nechcem,mat ich platy tak tam sedim s usmevom od ucha k uchu a niesom taka protivna

@lavazza ja malu zabavam plienkou,obruskami,mastickou,hrkalkami,sackami,dialkovym,telefonom a nez ju prebalim tak ju musim jej to musim aspon 10krat podat,ona sa navyse zakazdym cela doskriabe,takze ma puzkovane brusko 🙂

ten moj velky tlk si dal do mikrovlnky jednoporciove balenie medu a ono akosi za 5sekund cele zhorelo-ale aspon to tu vonia ako na vianoce 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lavazza
23. sep 2011

S tou prací při mateřské mi ani nemluvte,vedoucí mi slíbil že budu moct dělat z domu a papíry bych chodila dělat dvakrát do týdne,jenže si pak našli za mě náhradu než znovu nastoupím,jenže milá paní tam byla měsíc a pak odešla na neschopenku,takže tam několik měsíců nebyla a když sem volala vedoucímu,že bych jako brigádu brala aspoň správu systému z domu,tak mi to zamítl.Přitom mi kolegové volali co tam mají práce a že nestíhají.
Pořád obvolávám úklidovky nebo firmy na roznášení letáků,jenže všechno mají rozebraný známí.Už začínám být zoufalá,nikde nic není.

haniula
23. sep 2011

@albao my jsme už vybavení, i čepičky a rukavičky máme!!! 😀 😀 a v říjnu jdem pro fusaku.... já už cítím sníh 😉 ,...

haniula
23. sep 2011

@lavazza konečněěěěěěěěěěěěěěěěěě!! snad dorazí v pořádku a bez vad!!!!

lavazza
23. sep 2011

@haniula dej pokoj se sněhem,nám už chybí teplé rukavice,kombinéza nebo oteplováky,nějak mi letos ani nechybí zima,kdyby bylo teplo zas až do jara,je fajn být venku,letos se fakt na zimu netěším