icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

brego
26. sep 2011

@seminkads
@knedluska Díky holky. Malýmu jsem dala paralenový čípek a teď spí, tak uvidíme 🙂

seminkads
26. sep 2011

@brego to je dobre ze spinka,asi mu ten cipok zabral,a ked nahodou nebude chciet papat nevadi,hlavne aby dostatocne pil

sova33
26. sep 2011

@brego Ahoj, my jsme měli před dvěma týdny 39,1. Taky jsem mu dala paralenový čípek a naštěstí zabral (takže prcek se ve dvě v noci rozhodl, že si bude hrát). Do rána už jsme nemuseli dávat další, teplota mu klesla na cca 37, 8. A opravdu je důležité hodně pít. A na plavání asi zapomeň, po teplotě by měl být v klidu.

jarka_ch
26. sep 2011

@ellahop nasmu dnes a predvcerom poobede ocerveneli licka moze to mat tiez zo zubkov?prerezava sa nam prvy 🙂

brego
26. sep 2011

@sova33 Díky. Ju plavání zrušíme🙂

janettan
27. sep 2011

Ahojte!!! Chcela by som vás poprosiť, aby ste mi odporučili nejakú dobrú web stránku, kde nájdem zoznam jedál, potravín,... ktoré môžem už postupne mojej 8 mes. dcérke zaraďovať do jedálnička ... Ďakujem 🙂

janettan
27. sep 2011

jééé, ako pozerám, vaše profilovky sa menia, len je mám ešte stéle fotku s 3-týždňovým bábätkom 😅

albao
27. sep 2011

@janettan http://www.kojeni.net/prikrmy.php Ja som si vytlacila tu tabulku z potravinami a prilepila magnetkami na chladnicku. Skusila som uz aj preskocit, ale skoncilo to vyrazkami, takze sa tym riadim a uz sme nemali ziadnu zlu reakciu 😉

janettan
27. sep 2011

@albao Ďakujem veľmi pekne, idem si to aj ja vytlačiť 😉

haniula
27. sep 2011

Holky, mě normálka jebne (pardon za ten výraz!!). Včera mi rehabilitační oznámila, že tímto týdnem končí a její kolegyně vojtovku cvičí, tudíž netuší, kdo nás přeberea ona v nových vlastních prostorách začíná až od nového roku. Když jsem dnes volala na neurologii, tak dr. taky nevěděla a řekla mi, ať si zavolám příští týden, že to nějak vyřešíme!! Mě fakt už tečou nervy!!!!! My nemůžem zůstat bez cvičení 3 měsíce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ☹((((((((((((((((

haniula
27. sep 2011

její kolegyně vojtovku necvičí - překlep...

janettan
27. sep 2011
lavazza
27. sep 2011

Tak Miky si dneska rozrazil dásno o otevřený šuplík,lovil krabičky s kartama a uklouznul, teklo krve jak... a má odřený nos a pod nosem,chudinka malá.A pak se ještě bouchl o roh do hlavy.

ellahop
27. sep 2011

@haniula tak sa jej spytaj, ako si predstavuje pokracovat,nech ti vysvetl co mas robit tri mesiace, popripade sa jej skus spytat, ze ci by sukromne neurobila vynimku a isli by ste raz za dva, mozno tri tyzdne na kontrolu,, mozno aj za nejaky poplatok,, my sme chodili tak raz za dva tyzdne a inak som cvicila doma sama.. mozno bude mat chut ... za opytanie nic nedas.

albao
27. sep 2011

@haniula to nejde, vsak ti musia odporucit niekoho ineho, nie? 😒

@lavazza chudacik maly. Mame doma podobnu loptosku - vcera si dala do pusy 😖 Ach ti nasi lezuni zvedavi

haniula
27. sep 2011

@ellahop @albao bohužel ona za to nemůže... vedení ji neumožní zůstat do konce roku, než rozjede svoji praxi... doporučovala mi svoji kolegyni, ale ta necvičí vojtu, což je na nic... bohužel mě nemá, kde přijímat, protože bude mít staveniště v nových prostorách... je to fakt zapeklité... uvidíme příští týden... :-/

ellahop
28. sep 2011

baby, ako su na tom vase deti s jedenim? moj tomasko spraska plnu flasu mlieka rano a vecer, zje vsetko ovocie a aj jogurt alebo kasu,,, ale s obedom ma desny problem, vyraza mi z ruky lyzicu,,,dnes mal. cestovinu so zltkom, k tomu dusenu mrkvu a brokolicu a este som mu to posypala eidamom... 😉 no skoncilo to u mna v bielkovej verzii a so solou... uz vazne zacinam uvazovat ze mu budem obed trosicku solit, lebo pokial to neobsahuje vela mrkvi a tym padom to ma sladku chut tak mi obed nechce... 😒

knedluska
28. sep 2011

@ellahop - tak u nás jídlo naštěstí v pohodě. Ode dneška jsem začala jenom rozmačkávat vidličkou a naštěstí dobrý 🙂 Sní tak těch 180 g.

knedluska
28. sep 2011

Jinak my včera na 8 měsíční prohlídce, 9.560 g, 72 cm. 🙂 Prý můžeme začít dávat skoro všechno, chleba se šunkou, žervé, podušené maso na cibulce... No, koukala jsem jak blázen. 😕

misha8
28. sep 2011

@lavazza joooj bubák malý ☹

misha8
28. sep 2011

tak dnešná poradňa 7900g 69cm 🙂 ale ako ju išla sestrička vážiť tak začala revaaaaať tak takto snáď neplakala ani keď bola maláá 😕 inak papať môžeme dávať zo všetkého ( treba skúšať ) 😉

sirael
28. sep 2011

@misha8 Super 🙂 Inak Saska robila na poslednej poradni to iste 🙂 Doteraz vzdy v pohode a teraz, ked ju sestricka polozila na vahu, tak to bol taky rev, ze plakala este ked sme z ordinacie vychadzali 🙂 No nepaci sa im, ked si s nimi robi druhy co chce 🙂

janula13
28. sep 2011

@ellahop nas simi spapa vsetko, a posledne dva dni som zazila nieco ove ze kriik ked som sa zdrzala s nakladanim do pusy, strasne mu chutilo, nechapem ci bol taky hladny alebo mu tak chuti ze uz mal 1z len popucene a v tom cestovinku, zabit sa siel za tym, pusu otvara ako vtacik naberat som nestihala....tazko ti radit ja by som solit este nezacala, ale kedze ma rad sladke skus sladky zemiak aj, skusala si, v kauflande ho mavali ked som mala dvojicky teraz vzdy zabudnem a do kauflandu chodim zriedka...
@sirael ja som cakala na poradni tiez plac ked ho sestricka zoberoie na vahu a on sa len skeril a roboil na nu oci potvorka mala...

co vam uz deti dokazu, nas lenoch sa stale len plazi cudnym stylom uz rozmyslam ci netreba na rehab lebo jednu nohu len taka alebo ma len blby styl? na 4 sa dava uz mesiac a nic len sa kyve somarik, nesadol si este sam tak ho neposadzam a cakam🙂a nestoji aj ked ma tendenciu k tomu

albao
28. sep 2011

@knedluska fiha, uz aj cibulku? Zaujimave, to by som potom uz mohla varit normalne a len dokorenit nakoniec hm. Inak vaha dobraaaaa 😀

@misha8 aka slecinka so 7900g 😵

@ellahop tak ja som prisla na to, ze Hanke vadi pevna tuha strava. Je to zrutik spapa vsetko, len to musi byt stavnate. A tak to vsetko robim take tekutejsie. Aj tam moze mat hrudky (napriklad ryza sa mi neda rozmixovat na hladko), len to musi mat dost stavy. Vyskusaj tak 😉

@sirael presne tak. Ja musim Hanke povedat vopred "pod, ideme sa obut, ideme von ...", tak je to v pohode. Nesmiem ju proste zobrat bez upozornenia, o vsetkom musi byt informovana 😝 😀

janula13
28. sep 2011

a pre pobavenie..moji traja-plienkosi 🙂

albao
28. sep 2011

@janula13 nasa zacala stvornozkovat len 2 tyzdne dozadu, takze podla mna je Simi este stale uplne v pohode 😉 Myslim, ze najblizsi milnik je, aby sa dieta v 10 mesiaci posadilo. Ak nie, vtedy treba rehabky. Takze Simi ma stale more casu 😉

albao
28. sep 2011

@janula13 su rozkosni! 😵 Taki blondacikovia 😵 Ale tych plienok veru musite mat doma velke kopy 😀

sirael
28. sep 2011

@janula13 Saska sa plazi uz dva mesiace, ale stale cuva. Kazdy mi hovoril, ze vzdy zacnu cuvat a o par dni pojde dopredu. Uhm, tazko. Ona cuva stale 🙂 Uz sa mesiac dava na styri, ale stale cuva 🙂 Dnes sa jej podarilo posunut sa tak o 10cm dopredu, tak bola stastna 🙂 Ale dostane sa aj tak kam potrebuje 🙂 Uz vsetko vyhadzuje z policiek, suflikov, najradsej vyhadzuje zo stolika noviny 🙂 A tak pred tyzdnom cca si uz sama sadla 🙂 Radost velku sme mali 🙂 My sme ju ale posadzovali uz dlhsie, ja na tom nevidim nic zle, ale na nozicky sa jej velmi nechce zatial.... A vidis, uz sa plazi, dava sa na styri 🙂 Ja myslim, ze ziskava nejaku istotu a uvidis, o chvilu to pojde 🙂
@albao U nas je vzdy najvacsi problem s obliekanim. To proste neznasa!!!! Vzdy vresti ako sirena 🙂 Ale poslednu dobu jej hovorim, pod, oblecieme tricenko, daj mi rucicku do rukava, mala pekne natiahne rucicku, to iste aj s druhou a uz to zrazu ide aj bez placu 🙂 (teda obcas to nepomoze, ale uz tam nejaky uspech je) 🙂 No a sak nebude ju predsa nejaka cudzia teta davat na vahu, kde sa jej nepaci a este ju tam aj da lezat!! No to teda nie 😀
@janula13 Aky su nadherni 😀

sirael
28. sep 2011

Baby pouzivate este monitory dychu? Ak ano, tak dokedy to asi chcete pouzivat?

albao
28. sep 2011

@sirael ja som monitor vypla asi v siedmom mesiaci 😉 Najvacsie riziko je vraj druhy az stvrty emsiac, pri velkych obavach sa vraj pouziva do roka.
Inak obliekanie - presneeeeeee. To bol ale problem! Ale teraz ju postavim k policke, kde ma vselico zaujimave (olejcek, utierky na zadocek, ...) a ona sa tam hra. Poviem jej podaj mi rucicku, poda, podaj mi nozicku, zdvihne ju, ... a takto prezliekame bez placu uz mesiac a je to super! Aj prebalovanie na stojaka sa mi osvedcilo 😀 Su perfektne tie nase baby 😵 Sikovne, ako rozumeju, ze maju podat rucicku. Som z toho prekvapena, ako pekne chapu co im hovorime.