icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
29. sep 2011

Naše nová židlička

lavazza
29. sep 2011

Tak další pokrok u nás, Miky už si umí sednout ze stoje a dneska se postavil u nábytku,už ne jen v postýlce a snaží se dělat první krůčky u nábytku.

slavetka
29. sep 2011

Ahojte maminy, nechodi nahodou niektora z vas kocikat do medickej, alebo v okoli centra BA?? 😀

ellahop
29. sep 2011

@janula13 cau pochutnal si,, ale bordel bol vsade, to si treba zvykat.. 🙂

janula13
29. sep 2011

@ellahop a super, len tak dalej🙂)))a co on uz papa sam?🙂)))

ellahop
29. sep 2011

@janula13 nie, lenze ma pri jedeni furt kopu roboty, najnovsie musi dostat svoju misku a lyzicku,,, a potom ich hadze na zem,, rukami mi kolko krat vytrhne lyzicu s jedlom ked sa uz blizim k ustam,, a ked ho hresim, tak ma napodobnuje,, svojou recou... 😀

janula13
29. sep 2011

@ellahop no ty mas doma ineho zabavaca🙂)))ked si ho tak predstavim🙂 nas simo sas prepacenim "vyvajci" v stolicke nohy vylozi operky a caka co nalozim do pusy🙂ja som mu pultik este nedala nepotrebujem len by mi zavadzal🙂

petah82
29. sep 2011

@sirael aj nas cuval 2 mesiace, mozno aj viac a zrazu z nicoho nic to prislo na oslavu 8.mesiaca. bol na gauci, ukazala som mu loptu a on sa rychlostou blesku rozbehol za loptou vpred. som skoro odpadla a odvtedy uz len vpred a velmi rychlo a rad nahana tu loptu 😀 neboj, zachvilu to pride 🙂

haniula
29. sep 2011

Malá dnes začala nějak soplit. Odsávat nechci, ale ani vytírat to nejde ☹. Stříkám ji nasivinek, ale strašně u toho pláče. Je dnes celý den protivná!!! Co myslíte??? Mám zkusit odsát??

haniula
29. sep 2011

@petah82 fakt??? my couváme asi týden a něco... ale je nám už skoro 10 měsíců... a to jí lákám i na letáky, které tak miluje 😀...

petah82
29. sep 2011

@haniula odsavat sa nema az kym netecu sople same od seba dole z nosa po tvari. inak ze sa len podrazdi sliznica. my tiez len striekame morsku vodu uz asi 10.den a nezhorsuje sa, vzdy potom kychol a vyletelo to z neho same 🙂 uz teraz ani nic netecie, ale preventivne... 🙂

petah82
29. sep 2011

@haniula teda akoze huste sople ked tecu, tak odsat, ked sa nemoze napit a ked je pocut ze to vnutri v nose bubloce. vodnate neodsavat. tak nam povedala dr...

sirael
29. sep 2011

@petah82 Jeeej, tak na to sa veeeeeeeelmi tesim 🙂 To bude super 🙂

babetkarka
30. sep 2011

@haniula no tak mne zase kazala odsavat, aj ked netecu, aby jej to nestieklo na priedusky. No tak teraz si vyber....Co doktor,to nazor...

babetkarka
30. sep 2011

no a este som sa chcela opytat, dievcata co davate na noc z flasky kasicku, davate mliecnu,alebo nemliecnu?Ja som to zatial robila tak, ze som dala 210ml vody, 5 odmeriek mlieka a 3 lyzice mliecnej kase. Ale asi je lepsie do flasky nemliecna, ci???

haniula
30. sep 2011

@babetkarka @petah82 to je fakt jako v té pohádce - "Babo, raď!!" ... ona totiž chrčí a mám dojem, že se jí i špatně přes něj dýchá... zkusíme do pondělí jen kapat a pak uvidíme.... děkuji!!!

albao
30. sep 2011

@haniula my to mame tak, ze Hanke tecu sopliky na pluca. Takze musime odsavat aj ked vonku netecu. Mame navhlcit Vincentkou a potom odsavat 😉

ellahop
30. sep 2011

@haniula. skus kvapnut nasivin alebo morsku vodu a potom odsat a ked ti nic nepojde nechaj to tak, zbytocne ju budes trapit a sople aj tak nedostanes von...ale vytierat mozes to jej aspon zvlhci sliznicu...

kamusek
30. sep 2011

@babetkarka Já dávám nemléčnou.....jak kdy, někdy 200ml někdy 225ml! Dám vodu do hrníčku, ohřeju (používám kojeneckou, takže nepřevařuju), přidám odhadem kašičku, tak aby to bylo akorát husté, aby to proteklo dudlíkem 🙂 a malá pije jak divá 🙂

zuzu1983
30. sep 2011

@haniula my máme tiež sople. striekam Physiomer a potom odsávam. vždy ked počujem ako mu v nošteku chrčí. bojím sa aby mu to nestekalo, tak radšej odsávam. a kvapkám 3-krát za deň Nasivin.

haniula
30. sep 2011

@zuzu1983 tak dnes teda odsajem, když více zachrčí!!! děkuji!!!!!!!!

seminkads
30. sep 2011

my mame tiez sopliky, najskor vytieram tycinkami a potom ked treba odsajem, odsavat treba podla potreby,nie az ked tecu(my dospeli predsa tiez necakame kym potecu,ale vyfukame si nos vzdy ked treba) aby nezatiekli a nesposobili dalej nieco...na bezne kazdodenne cistenie pouzivam morsku vodu,ale teraz kupim asi nejaky nasivin, a navyse s plnym nostekom sa horsie dycha,zle papa a deturence su nevrozne
ked robim kasicku do flasky tak robim mliecnu tak aby bola akorat tak husta, a ked sa mi zda ze je velmi vodova tak pridam zo 2-3odmerky mlieka,a navyse mala chce vecer iba mliecko 🙂

haniula
30. sep 2011

Dneska nám došly oba overálky vánoční!!! Malou jsem musela hned do nich narvat 😀.

seminkads
30. sep 2011

takze emaily odoslane do vsetkym jasli v BA a teraz len cakat co z toho...

seminkads
30. sep 2011

@haniula krásny, aj ja chcem 🙂 ja dám malej asi suhu do vlasov a strcim ju pod stromcek 😀

haniula
30. sep 2011

@seminkads to my měli loni 😉 pokoukej na bazárcích i na aukru...

haniula
30. sep 2011

@seminkads takhle...

seminkads
30. sep 2011

@haniula my sme boli na vianoce este 2v1(aj este mesiac po nich 🙂 )ale teraz nam spod stromceka asi utecie alebo ho na seba zhodi...

lavazza
30. sep 2011

Ahojky maminy,můžeme vás s Mikuláškem poprosit o hlas?Za každý hlas děkujeme 😉

https://www.facebook.com/maminka.cz?sk=app_1213...

lavazza
30. sep 2011

Jaktože mě to nedalo přímo odkaz na naši fotku?Naše fotka je chlapeček v modré čepičce,mám ji tady v albu.