Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Tak další pokrok u nás, Miky už si umí sednout ze stoje a dneska se postavil u nábytku,už ne jen v postýlce a snaží se dělat první krůčky u nábytku.
Ahojte maminy, nechodi nahodou niektora z vas kocikat do medickej, alebo v okoli centra BA?? 😀
@sirael aj nas cuval 2 mesiace, mozno aj viac a zrazu z nicoho nic to prislo na oslavu 8.mesiaca. bol na gauci, ukazala som mu loptu a on sa rychlostou blesku rozbehol za loptou vpred. som skoro odpadla a odvtedy uz len vpred a velmi rychlo a rad nahana tu loptu 😀 neboj, zachvilu to pride 🙂
Malá dnes začala nějak soplit. Odsávat nechci, ale ani vytírat to nejde ☹. Stříkám ji nasivinek, ale strašně u toho pláče. Je dnes celý den protivná!!! Co myslíte??? Mám zkusit odsát??
@haniula no tak mne zase kazala odsavat, aj ked netecu, aby jej to nestieklo na priedusky. No tak teraz si vyber....Co doktor,to nazor...
no a este som sa chcela opytat, dievcata co davate na noc z flasky kasicku, davate mliecnu,alebo nemliecnu?Ja som to zatial robila tak, ze som dala 210ml vody, 5 odmeriek mlieka a 3 lyzice mliecnej kase. Ale asi je lepsie do flasky nemliecna, ci???
@babetkarka @petah82 to je fakt jako v té pohádce - "Babo, raď!!" ... ona totiž chrčí a mám dojem, že se jí i špatně přes něj dýchá... zkusíme do pondělí jen kapat a pak uvidíme.... děkuji!!!
@babetkarka Já dávám nemléčnou.....jak kdy, někdy 200ml někdy 225ml! Dám vodu do hrníčku, ohřeju (používám kojeneckou, takže nepřevařuju), přidám odhadem kašičku, tak aby to bylo akorát husté, aby to proteklo dudlíkem 🙂 a malá pije jak divá 🙂
my mame tiez sopliky, najskor vytieram tycinkami a potom ked treba odsajem, odsavat treba podla potreby,nie az ked tecu(my dospeli predsa tiez necakame kym potecu,ale vyfukame si nos vzdy ked treba) aby nezatiekli a nesposobili dalej nieco...na bezne kazdodenne cistenie pouzivam morsku vodu,ale teraz kupim asi nejaky nasivin, a navyse s plnym nostekom sa horsie dycha,zle papa a deturence su nevrozne
ked robim kasicku do flasky tak robim mliecnu tak aby bola akorat tak husta, a ked sa mi zda ze je velmi vodova tak pridam zo 2-3odmerky mlieka,a navyse mala chce vecer iba mliecko 🙂
takze emaily odoslane do vsetkym jasli v BA a teraz len cakat co z toho...
Ahojky maminy,můžeme vás s Mikuláškem poprosit o hlas?Za každý hlas děkujeme 😉
Jaktože mě to nedalo přímo odkaz na naši fotku?Naše fotka je chlapeček v modré čepičce,mám ji tady v albu.

Naše nová židlička