Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
u nas sa dnes poobede nespi, ja uz neviem ako mu pomoct blaznive zuby,,, je uplne nervozny a dasienka ma priam horuce, tie cipky na noc mu nedavam, lebo v noci nastastie spi velmi dobre, len dnes uz asi v noci capnem nurofen, aj ked neviem ci to nieco pomoze... teraz ideme na dlhsiu prechadzku a tak dufam, ze aspon v kociku co to pospi,,, je na nom vidiet ze mele z posledneho len tie zuby mu to nedovolia... chudatko moje...
ahojte mamicky...ja som bola na mesiac na slovensku a tam sme nemali internet takze som uplne mimo obrazu...a dnes sme boli na ockovani ....\Lukia ma 79 cm a 10,5 kg=riadny macko=pribrala na slovensku z pribinacikov a jogurtikov atd. U nas v grecku taky vyber nemame a ked aj nico vhodne je=je to otrasne drahe no a k tomu len 2-3 znacky dokola 😝
z coho vsetkeho varievate drobcom, a tie maminy co len odoberate z jedla pre vas co vsetko im davate mna napada kurat zeleninova a slepacia polievka, malej som dnes dala z mojej zeleninovej polievky a normalne som jej nestihala davat do pusy, tak j ej brala, mam pocit ze tie babetkovske kasicky a jedla uz jej lezu na nervy,lebo to vypluva. a odkedy sa mozu davat maslo,syry,sunky a take vselijake dospelacke veci???a masko vvarite ake,ja uz neviem co jej mam varit aby to zjedla... :( kazdy den nadavam ze nebudem uz varit a ze zbytocne zabity cas...
@seminkads - přesně tohle mi začala dělat malá taky. Začala tu zeleninu plivat a jíst to nechce. Tak dr. říkala, že můžeme podusit hovězí na cibulce, trochu zahustit moukou. Tak to docela jedla. A teď jsem jí udělala takovou ,,svíčkovou,,. Uvařila jsem hovězí v zelenině, zahustila a zjemmnila bílým jogurtem, k tomu knedlík ( ten už prý taky můžem ) a jakpak mlaskala, dělala mňam. 🙂 A dle dr. už může chleba s žervé, florou proactive, dětskou šunku. 😉
@knedluska
@seminkads normalne maslo asi nie, pretoze je to mlieko a to by sa do 1 roka nemalo davat,tak asi radsej nejake ramy, veta a perly.... proste rastlinne masla, ale priznam sa, ze ja som uz davala aj normalne maslo s mlieka kravskeho a smakovalo a nevyhadzala sa ani nevypluvala, treba proste skusat, co bude chutit 😀 😀 😀
my papame na obed a chuti nam napr.
kel,zemiak,mrkva
kuracie/hovadzie maso,spenat,mrkva
ryza,spenat,maso
tekvicava omacka-to jedol z nasej a to mu mimoriadne chutilo
take tie polievkove razance so spenatom
Ranajkujeme chlebik s normalnym maslom a domacim ceresnovym alebo marhulovym lekvarom alebo lucinou.
A papame jablkove kolace, sladku aktiviu,hrozno,hursky,banany,slivky.Surove jablka nam zial zatial nechutia.
@sesilia tak presne podobne kombinacie zboznuje aj Terezka 😀 😀 😀
a dnes ranajko-desiatovala so mnou makovy uzol s masielkom, lekvare je nechutia zatial, asi moc sladke.... a bezne aktivia, uz aj iny obyc. jogurt a vsetko ovocie..... chcem skusit lucinu, ale musim ju niekde kupit, bo v tychto nasich dedinskych potravinach ani slychu 😖 😖 😖 😖
a bezne papa krupicovu kasicku apuding s klasickeho mliecka 😀 😀 😀

@lavazza Ahoj, ten náš se nestaví, neleze, ale doplazí se, kam potřebuje. To je taky hrozný, vytírá podlahu, strká ruce pod dveře apod. Tak už aby lezl 😀