Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
a to uz davate deticky chodit, ked riesite topanocky? Sa mi to zda skoro, ja som myslela,ze prve kupim okolo roka, zatial sa mi to zda zbytocne, kupila som take zateplene proti chladu v tescu, ale bez podrazky. Velkost 12-18 a je akurat.
sunarka susienky davam bezne, nie tie mesiaciky,ale tie stvorceky a malej velmi chutia.Tiez len tak do ruky v kociku vacsinou.
Holky, já Marky stravu mixuji, ale ne na kaši! Nechávám tam větší kousky, takže je na to zvyklá a sní to v pohodě. Jinak sunarky sušenky používáme jen do jogurtu či přesnídávky. Ta naše u přebalování je jak z divokých vajec. Než ji člověk přebalí, tak ji musím několikrát obrátit zpět na záda.
Jinak ji včera manžel lákal na brýle, aby šla dopředu. Koukala střídavě na manžela a brýle, jakoby si mu říkala - "Podej mi je!". Ani se nepohla!!!!
@haniula ja uz malej par dni davam veci v kuse,teda podla toho com mame na obed,alebo normalne v stave ako to jeme my.Kukam ze jej uz lezie 2.zubok,aj ked oba su estelen v stadiu vykukania z dasna 😀 ....tak nech sa jej papanickom dasienka pekne suchaju,aby zubky pekne a bezbolestnejsie vyliezli..Dnes som jej dala cestoviny s jogurtom a pekne ich prehltala,piskoty jej davam do ruky a dokonca aj suchar je schopna sama pozmulat v pusinke...pomalicky si dasienkami trha a zvlcuje slinami na kasu a pekne prehlta....ale inak jej piskotky mrvym aj do jogurtu alebo vyzivy jablkovej...No a pri prebalovani sa mi tiez otaca tak jej davam do ruky vzdy nejakiu hracku ale zvacsa skatulku z vlhcenych obruskou=strasne sa jej lubi,no a vtedy vydrzi lezat na mieste az kym ju neprebalim
@babetkarka my už taky máme botičky ode dneška - malý se sám staví tak nám pani v obuvi říkala že by už je měl začít mít..zatím to jen tak zkusíme, kdyby se mu to nelíbilo, tak mu je nebudu dávat a vrátim se taky k bačkurkam bez podrážky - uvidíme
holky nevíte zda mohu prckove bulgur ?
@vikaki je to taková jako testovina - ja to mám ráda, jen nevím zda to mohu i deticky...ale snad mozna jo..
http://cs.wikipedia.org/wiki/Bulgur
@babetkarka Já ještě opravdový boty kupovat nebudu. Myslím, že u nás se nebude chodit rozhodně dříve než na Vánoce, tak chci zatím koupit jen zateplený capáčky do kočárku jako máte vy, jen jsem na žádný pěkný ještě nenarazila. Všude mají jen hrozně malinkatý.
Zub ještě nemáme ani jeden, ale už taky oběd úplně nemixuji. Sní menší kousky v pohodě. Sušenky mu taky většinou dávám do jogurtu, ale občas dostane i do ruky a rozžužlá ji.
Dneska jsme se v noci vzbudili s hrozným pláčem, vůbec nešel utišit. Už teď poslední dvě noci se dost často budil a pobrekával, ale vždy stačilo podat dudlík a pohladit a spal dál, ale včera už jsme nevěděli, co s ním dělat. Naštěstí to netrvalo dlouho, asi po půl hodině usnul. Jediný co mě napadá, že by se konečně klubal nějaký zoubek, ale zatím tam není nic vidět. Pořád si strká prst do pusy i při jídle, to dříve nedělal.
@lolelole mna to nejak zaujalo a tak som to kukala na nete a nasla som toto
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Forums...
@babetkarka Hanka sa uz mesiac a pol stavia na nozicky a chodi popri gauci. Takze je jasne, ze uz sa uci. Lenze rodina ju zacala vodit za rucicky, tak nechcem aby sa naucila zle chodit a kupili sme preto radsej normalne capacky, co su na ucenie chodenia. Kebyze sa im da dohovorit a nechaju ju 4nozkovat, tak tiez nekupujem. 20 eur je fuc 🙄
@albao aha 🙂 tak to mame rovnaky problem, aj preto navstevujem svokrovcov co najmenej 😀 . Dali by jej uz aj sladkosti a vodili za ruku. Ked nesedela, stale ju davali sediet, pritom bola rada na brusku. Ja som na to dost hakliva. Inac tiez uz chodime popri nabytku, ale za ruky nie, ja topanocky kupim teda az ked zacne sama chodit, to uz bude mat aj ine cislo ako teraz. Tiez ratam tak okolo vianoc.
@misag23 skus tesco, ja som tam kupila 12-18mes. su super.aj pre chlapcekov maju krasne
@babetkarka nooo, tak to mas podobny problem so svokrovcami ako ja. Uz som s nimi aj rozhadana, tak nechcem rypat este viac 😝 😀 Mam extra panovacnu svokru, ktora nechape ze neposlucham ako pes na slovo 😀
Ale kedze ju tahaju za tie ruky na chodenie len tak 10-20 minut denne, tak sa hadat nejdem, no aspon tie topanocky som kupila, nech nema zly navyk. A doma si cely den pekne 4nozkuje a chodi popri gauci 😵 Myslim, ze tato faza bude este velmi velmi dlha. Tiez si myslim, ze az okolo vianoc sa odhodla na prve kroky.
Inak prave sme spravili pokus - Hanka sa sama krmila. Piskoty som namocila do misky s jogurtom. Po pol hodine bola cela stolicka od jogurtu, Hanka mala jogurtovu pletovu masku, ale piskoty zmizli 😀 😀 😀
@albao @babetkarka o tchánovcích mi radši ani nepovídejte!!!!! vojtovku považují za mučení prvního stupně... jejich názor je, že ona na vše přijde sama.. hlavně at ji posazuji, lákám na hračky a vykašlu se na cvičení... podle nich ji asi mám nechat ležet jako placku!!! někdy se fakt musím hooodně držet, abych jim něco neřekla!!! 😠
@albao a ake si kupovala topanocky, som pozerala na nete a zimne pre dievcatko/som chcela od protetiky/-40€ 😕
Tedy koukám, že tady se drbou tchánovci 🙂 Holky buďte v klidu, je to všude stejný 🙂 U nás ho taky tahají za ruce jako opičáka, v 6 měsících už mi chtěli cpát párek v rohlíku, takže mě nepřekvapí nic. Každopádně u nás jsou návštěvy spíše sporadické protože vojta u nich strašně řve 🙂
co se týká bot tak já koupila od Essi vel. 19 a pak už 21. teď mu ty 19 jsou ale brzy budou malé. 20-ky jsem vynechala protože mu do toho kdyžtak dám tlustou ponožku. Zatím jen obchází nábytek a nepočítám s tím že by chodil dřit než v prosinci, takže ty č.21 budou ok 🙂
@albao akurat sme skusali tvoj recept na jogurt s piskotami a skoncili sme podobne 😀 . Ale chutilo 😝
len tak pre zaujimavost, ale je pravda ze s touto pani z www.modnipeklo.cz naozaj suhlasim,

@sesilia mě ty sušenky nějakou dobu po otevření trošku změkly, tak třeba to bude za pár dní lepší.