icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

albao
14. okt 2011

@babetkarka 😀 😀 ale maju tie deti radost, ked sa mozu krmit same. 😀
Inak pozerala som tu protetiku a neviem ci tam su nejake na ucenie chodenia. Ja som chcela nieco teple, co bude mat aj proti chladu presne ako ty. Ale boli sme v obchode, kde sa na tieto prve topanocky specializuju a vyvsetlili mi, ze tie prve su na doma a su makke - v podstate je to len kozena topanocka s makkou podrazkou. Nic proti chladu. Ale tak som si povedala, ze ked pojde ku svokre, tak jej tam dam poriadne teple ponozky a inak v kociku je zakryta. A tie krasne zimne topanocky su potom ked uz vie trosku chodit, tie maju pevnejsiu podrazku a su uz aj teplejsie. Tie by som si veru z protetiky vybrala, maju krasne! Vraj ked uz cca udrzi stabilitu, aby si nespravla zly navyk. Tak to je vsetko co som sa o tom dozvedela, lebo sama o tom nemam paru 😝 😀
A mame topanocky z Partizanskeho, maju vysacku "Univerzal".

albao
14. okt 2011

@ellahop inak nechapem, kto da verejne take fotky svojich deti. ☹ Chudatka deticky

haniula
14. okt 2011

@babetkarka jednou za měsíc???? já je tu mám jednou týdně na několik hodin a ještě musíme k nim chodit některé víkendy k nim na oběd... malá pokaždé, když k nim dojdem domů, příšerně řve!! uklidní se až po hodině... tchýně jí místo sladkostí cpe peníze, takže asi jsme na tom trochu líp 😅 .

@kinsli párek v rohlíku v 6 měsících?? no maras!!!

ivkaj
14. okt 2011

@haniula Hani, když cvičíte vojtu nemáte náhodou cvik na povolení dlaní - mačká se hrudníček pod bradavkama mezi 5-6 žebrem a bod za uchem. RUka u toho ucha se "sama" položí do pravého úhlu a povolí se dlaň.
Nějak mi to nejde (na rehabce samozřejmě jo) a nevím kde je chyba :-/ Nemáš s tím zkušenost?

haniula
14. okt 2011

@ivkaj tohle mi necvičíme... my procvičujeme trupové a ruční svaly... ale spíše podle mě nejsi v tom správném bodu...

luuca1
14. okt 2011

ahojte baby neviete kedy začínajú nejaké zľavy v Nexte alebo Mark & Spencer?

luuca1
14. okt 2011

@vikaki dakujem no má presne označenie testov ako romer,

babetkarka
14. okt 2011

dnes som kupila v DM malej take jogurtove dezerty Humana a cely zjedla, normalne som nechapala, lebo to u nas nie je zvykom. Aj nestle ich robi-su tak po 4 balene. Len rozmyslam, co to moze byt za jogurt, co nemusi byt v chladnicke a zaruka skoro rok 😒 . No ale je to pre deti,tak by to malo byt ok asi nie? Mamicky, co vam deticky nepapaju, skuste 😀 .

haniula
14. okt 2011

Holky, nemá někdo náhodou zkušenost s kaší zn. Humana?? Nejsem si jistá, zda nám bude chutnat.

sova33
14. okt 2011

@ellahop Tak tenhle článek jsem četla předevčírem a musím říct, že ty děti mě nadzvedly. Ostatní je taky hrůza, ale ty fotky jsou alarmující. Tady je vidět, jak je spousta lidí, naivních, nepoučených a často bez vkusu a zábran. Já fotky malého na internet nedávám - sem ani na FB a docela mi vadí, když je tam někdo vystaví za mě 😒

ellahop
14. okt 2011

@sova33 mne vadi to, ze to bola uplna ukazka stravovania, bohuzial, ludia chcu navarit velmi lacno a hlavne nech je tam kecuuuuuuuuup. no hnus

sova33
14. okt 2011

@ellahop To jo, ale já jsem ze svého okolí zvyklá na spoustu věcí (chipsy pro dvouleté děti, colu pro tříleté apod.), takže stravování mě vůbec nepřekvapilo. Vlastně nic mě nepřekvapilo, jenom takhle pohromadě je to ještě hrůznější, než to normálně vypadá.

haniula
14. okt 2011

@ellahop mě to vaření taky nazvedlo!!!! jsem myslela, že budu zvracet!!!!

haniula
15. okt 2011

Holky velká rada od mého manžela, jak obléci neposedné dítě 😀. Normálka jsem z něho nemohla 😀 😀!!!

albao
15. okt 2011

@haniula takto nejak podobne sme fungovali tiez. Iba babka s dedkom to nevedeli a vzdy sa nejak zamotali 😀

haniula
15. okt 2011

@albao já jsem normálně čůrala smíchy... Marky leží na břiše s lžičkou a tatka oblíká... jsem opravdu nechápala 😀

babetkarka
15. okt 2011

@haniula no aj my tak fungujeme 😀 . A plienku obliekame zasadne postojacky 🙂 . Ked ju skusam prebalovat alebo obliekat po leziacky, nenormalne place. A celkovo v poslednej dobe je nejaka strasne placliva, Ked jej zoberiem kluce, ovladacku, mobil, nenormalne spusti 😀 A inac mas sikovneho manzela, ze sa tak stara 😉 . U nas este ani neobliekal a prebaloval raz, ked som odbehla do obchodu. Asi to musim zmenit 😒

haniula
15. okt 2011

@babetkarka on už malou koupal a oblíkal v porodnici... od té doby se střídáme v uspávání a ukládání... můžu klidně odjet na týden a vím, že se o Marky postará... když jsem měla rotaviry, tak se o ni příkladně staral... byl totiž doma na paragrafu...

haniula
15. okt 2011

@babetkarka kukej... než ji ze začátku stačil přebalit, tak mu všechno počůrala 😀...

lavazza
15. okt 2011

@haniula je fajn když se chlap dokáže postarat,Martin minulý víkend i pro Mikuláše vařil do skleniček a dával to do nich,jediný co nedělá je že nepřebaluje,to se mu dělá zle,přebalí jen počuranou plínku,když by měl naděláno tak by ho snad v tom i nechal 😀 , a nejlepší je když ho uspává a zpívá mu,to se smála i sousedka když ho slyšela přes stoupačky v ložnici 😀

lavazza
15. okt 2011

Dneska sem koupila Mikymu v Tescu teplé capáky do kočáru,ale pořád je sundává,sem zvědavá jak snese boty.

lavazza
15. okt 2011

Dneska sem přišla od tchánovců pěkně vytočená,neteř mi zaprasila od mastného kočár a nejde to pořádně vyčistit a konečně sem si otevřela pusu,protože jednou byl od krému,jednou zas od čokolády a to sem byla zticha,ale teď už sem se ozvala,protože mám dost toho věčnýho patlání od neteře.No a manžela teta na mě začla řvát jak fůrie,co mám proti neteři.A že malá u kočáru nebyla atd.Sem se fakt vytočila.Nesnáším upatlaný kočár co je ostuda s ním vyjít,dávám si na věci pozor a ještě dostanu vyřváno,že si na to dávám bacha.K neteři se všichni chovají jak kdyby byla z porcelánu,nesmí se říct jediný slovo a už mě to vytáčí.A to sem to dost zkrátila.Sorry,ale musela sem se vymluvit.

sova33
15. okt 2011

@babetkarka Ahoj, s tím pláčem je to u nás stejné. Jakmile mu něco vezmu, začne vyvádět, jako by ho píchla vosa. 😀

lavazza
15. okt 2011

@sova33 Tak to je asi všude stejné,Miky kolikrát úplně propíná tělíčko když se mu něco nelíbí.

sova33
15. okt 2011

@lavazza Uf, to mi spadl kámen ze srdce, náš prcek právě taky. Už jsem měla strach, že jsem někde udělala chybu a jeto malý nervák a hysterický vztekloun 😎

jarka_ch
16. okt 2011

@sova33
@lavazza tak to mi teda odlahlo 😝 z nasho sa stal poriadny nervak skoro zo dna na den,najhorsie to je ked ho chcem dat do kocara vtedy sa prepne a spusti taky rev ako keby sme ho z koze drali 😲 a to sa doteraz vozil velmi rad 😖 dokonca vcera sa tvaril cely cas urazene az kym sme ho doma nevybrali 🙂 🙂 🙂

lavazza
16. okt 2011

@jarka_ch přesně tak u nás

lavazza
16. okt 2011

@sova33 to sem si říkala taky,ale prej to dělají všechny děti skoro

Já sem před nedávnem brala ještě prášky na epilepsii a malej byl takovej klidnej,tak sem si říkala,jestli ho to neutlumovalo,ale spíš vyvádí,že už leze a už mu všechno nedovolíme a taky když se přebaluje tak ho brzdíme.

vierkasteffi
16. okt 2011

maminky davate uz 8 mesacnym babatkam puding domaci tak ma napadlo ze ci by som mu ho nemohla spravit z UM len neviem ci uz moze?

ellahop
16. okt 2011

nas maly sa dnes vozil na kolotoci bol super,, tocil volantom na auticku a ked z neho isiel tak skoro s placom, no a tento vikend okusil pravu slepaciu polievku so slizikmi a aj trosku slanu, velmi mu chutila... a dokonca papal ryzu len tak z hrnca.. no u babky mu je sveta zit... no a uz mal aj pribinak piskotik,, to by som si aj ja posmakla ale nic mi nenechal.. 😉