Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@babetkarka jednou za měsíc???? já je tu mám jednou týdně na několik hodin a ještě musíme k nim chodit některé víkendy k nim na oběd... malá pokaždé, když k nim dojdem domů, příšerně řve!! uklidní se až po hodině... tchýně jí místo sladkostí cpe peníze, takže asi jsme na tom trochu líp 😅 .
@kinsli párek v rohlíku v 6 měsících?? no maras!!!
@haniula Hani, když cvičíte vojtu nemáte náhodou cvik na povolení dlaní - mačká se hrudníček pod bradavkama mezi 5-6 žebrem a bod za uchem. RUka u toho ucha se "sama" položí do pravého úhlu a povolí se dlaň.
Nějak mi to nejde (na rehabce samozřejmě jo) a nevím kde je chyba :-/ Nemáš s tím zkušenost?
ahojte baby neviete kedy začínajú nejaké zľavy v Nexte alebo Mark & Spencer?
dnes som kupila v DM malej take jogurtove dezerty Humana a cely zjedla, normalne som nechapala, lebo to u nas nie je zvykom. Aj nestle ich robi-su tak po 4 balene. Len rozmyslam, co to moze byt za jogurt, co nemusi byt v chladnicke a zaruka skoro rok 😒 . No ale je to pre deti,tak by to malo byt ok asi nie? Mamicky, co vam deticky nepapaju, skuste 😀 .
Holky, nemá někdo náhodou zkušenost s kaší zn. Humana?? Nejsem si jistá, zda nám bude chutnat.
@ellahop Tak tenhle článek jsem četla předevčírem a musím říct, že ty děti mě nadzvedly. Ostatní je taky hrůza, ale ty fotky jsou alarmující. Tady je vidět, jak je spousta lidí, naivních, nepoučených a často bez vkusu a zábran. Já fotky malého na internet nedávám - sem ani na FB a docela mi vadí, když je tam někdo vystaví za mě 😒
@haniula no aj my tak fungujeme 😀 . A plienku obliekame zasadne postojacky 🙂 . Ked ju skusam prebalovat alebo obliekat po leziacky, nenormalne place. A celkovo v poslednej dobe je nejaka strasne placliva, Ked jej zoberiem kluce, ovladacku, mobil, nenormalne spusti 😀 A inac mas sikovneho manzela, ze sa tak stara 😉 . U nas este ani neobliekal a prebaloval raz, ked som odbehla do obchodu. Asi to musim zmenit 😒
@babetkarka on už malou koupal a oblíkal v porodnici... od té doby se střídáme v uspávání a ukládání... můžu klidně odjet na týden a vím, že se o Marky postará... když jsem měla rotaviry, tak se o ni příkladně staral... byl totiž doma na paragrafu...
@babetkarka kukej... než ji ze začátku stačil přebalit, tak mu všechno počůrala 😀...
@haniula je fajn když se chlap dokáže postarat,Martin minulý víkend i pro Mikuláše vařil do skleniček a dával to do nich,jediný co nedělá je že nepřebaluje,to se mu dělá zle,přebalí jen počuranou plínku,když by měl naděláno tak by ho snad v tom i nechal 😀 , a nejlepší je když ho uspává a zpívá mu,to se smála i sousedka když ho slyšela přes stoupačky v ložnici 😀
Dneska sem koupila Mikymu v Tescu teplé capáky do kočáru,ale pořád je sundává,sem zvědavá jak snese boty.
Dneska sem přišla od tchánovců pěkně vytočená,neteř mi zaprasila od mastného kočár a nejde to pořádně vyčistit a konečně sem si otevřela pusu,protože jednou byl od krému,jednou zas od čokolády a to sem byla zticha,ale teď už sem se ozvala,protože mám dost toho věčnýho patlání od neteře.No a manžela teta na mě začla řvát jak fůrie,co mám proti neteři.A že malá u kočáru nebyla atd.Sem se fakt vytočila.Nesnáším upatlaný kočár co je ostuda s ním vyjít,dávám si na věci pozor a ještě dostanu vyřváno,že si na to dávám bacha.K neteři se všichni chovají jak kdyby byla z porcelánu,nesmí se říct jediný slovo a už mě to vytáčí.A to sem to dost zkrátila.Sorry,ale musela sem se vymluvit.
@babetkarka Ahoj, s tím pláčem je to u nás stejné. Jakmile mu něco vezmu, začne vyvádět, jako by ho píchla vosa. 😀
@sova33
@lavazza tak to mi teda odlahlo 😝 z nasho sa stal poriadny nervak skoro zo dna na den,najhorsie to je ked ho chcem dat do kocara vtedy sa prepne a spusti taky rev ako keby sme ho z koze drali 😲 a to sa doteraz vozil velmi rad 😖 dokonca vcera sa tvaril cely cas urazene az kym sme ho doma nevybrali 🙂 🙂 🙂
@sova33 to sem si říkala taky,ale prej to dělají všechny děti skoro
Já sem před nedávnem brala ještě prášky na epilepsii a malej byl takovej klidnej,tak sem si říkala,jestli ho to neutlumovalo,ale spíš vyvádí,že už leze a už mu všechno nedovolíme a taky když se přebaluje tak ho brzdíme.
maminky davate uz 8 mesacnym babatkam puding domaci tak ma napadlo ze ci by som mu ho nemohla spravit z UM len neviem ci uz moze?
nas maly sa dnes vozil na kolotoci bol super,, tocil volantom na auticku a ked z neho isiel tak skoro s placom, no a tento vikend okusil pravu slepaciu polievku so slizikmi a aj trosku slanu, velmi mu chutila... a dokonca papal ryzu len tak z hrnca.. no u babky mu je sveta zit... no a uz mal aj pribinak piskotik,, to by som si aj ja posmakla ale nic mi nenechal.. 😉

@babetkarka 😀 😀 ale maju tie deti radost, ked sa mozu krmit same. 😀
Inak pozerala som tu protetiku a neviem ci tam su nejake na ucenie chodenia. Ja som chcela nieco teple, co bude mat aj proti chladu presne ako ty. Ale boli sme v obchode, kde sa na tieto prve topanocky specializuju a vyvsetlili mi, ze tie prve su na doma a su makke - v podstate je to len kozena topanocka s makkou podrazkou. Nic proti chladu. Ale tak som si povedala, ze ked pojde ku svokre, tak jej tam dam poriadne teple ponozky a inak v kociku je zakryta. A tie krasne zimne topanocky su potom ked uz vie trosku chodit, tie maju pevnejsiu podrazku a su uz aj teplejsie. Tie by som si veru z protetiky vybrala, maju krasne! Vraj ked uz cca udrzi stabilitu, aby si nespravla zly navyk. Tak to je vsetko co som sa o tom dozvedela, lebo sama o tom nemam paru 😝 😀
A mame topanocky z Partizanskeho, maju vysacku "Univerzal".