icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
16. okt 2011

Holky, musím se pochlubit. Nedá mi to 😉. Dnes jsme byli na Ostravici na koních. Já si super po 5 letech zajezdila a tatka se tu hodku procházel. Bylo úžasné počasí slunečné!!!! 😵 😵 😵
Do alba to dát nemůžu - stopli by mi to!!!! Stopli mi i inzerát, že obsahoval vykřičníky. Super že???

lavazza
16. okt 2011

@haniula se asi někdo nudil🙂

kinsli
17. okt 2011

holky prosím o hlas pro Verunku Holubovou, moc díky http://hradecky.denik.cz/multimedia/galerie/334...

kinsli
17. okt 2011

@haniula no klasika koník, já už sem moc nechodím, přesunuli jsme se na e mimino

lavazza
17. okt 2011

@kinsli já si říkala kde jsi,že na chatě už asi čas netrávíte 😀
No už sem moc holek nechodí,co ze začátku,škoda🙂

neposedna
17. okt 2011

@seminkads ja jej tiez davam klasice maslo aj jogurty 😀 😀 😀

kinsli
17. okt 2011

@lavazza no jasně, že ne, tak už nejsme od začátku srpna, jak byly ty děný zimy. Od té doby jsem tam fakt nebyla. Možná jednou na grilovačce 🙂

kinsli
17. okt 2011

@haniula jak zadáváš videa na net?? Mám tu první houpání tak bych ho nahrála a hodila jsem odkaz 🙂

kinsli
17. okt 2011

tak a fotky našich háďátek 🙂

kinsli
17. okt 2011

@lavazza no jo teď mě tak napadlo, cufinka už jsem asi nechodí, co??

haniula
18. okt 2011

@kinsli nahrávám to na youtube... mám tam účet...

babetkarka
18. okt 2011

@haniula tak to mas super zariadene 😀 . Malo chlapov je teda takych. Musim tiez nieco vymysliet 😒

babetkarka
18. okt 2011

@vierkasteffi moze podla mna zlaty klas, len bez cukru,ale nedavam,ja davam instantne kasicky, pride mi to jednoduchsie a malej chutia...

albao
18. okt 2011

@kinsli tiez ficim hlavne na emimine 😉 je to tam v mnohom lepsie, sem chodievam z nostalgie 😝 😀
--------

Inak, Hanka ma asi malicky ekzemik na krku v zahybe. Zvlastne je, ze sa vytvoril ked sme nezavadzali ziadne nove jedla! Nechapem to. Najprv som si myslela, ze sa jej tam odiera spaci vak, tak sme ho odlozili, ale nie je to tym. A excipial u lipolotio, co mi poradili, tiez nezabera 😒 vraj to moze byt jesenou a chladom. Ale to je divne, nie? Len tak z nicoho nic sa to objavi 🙄

vierkasteffi
18. okt 2011

@babetkarka aj ja davam instantne kasicky len ma to tak napadlo ale kedze UM sa neda varit takze asi aj tak nic z toho 😒

vierkasteffi
18. okt 2011

sedia uz vase deticky nas este nie a ani sa nejak nechysta 😢 ani neštvornožkuje on sa pohybuje tak ze sa kotula a do vsetkeho kope 😉

albao
18. okt 2011

@vierkasteffi sediet by sa mali deticky naucit do 10 mesiacov, takze klud 😉
My uz teda sedime, ale nie je kam ponahlat. Obcas by som ju chcela aj spomalit, lebo uz to nie je to moje malilinke miminecko 😅

babetkarka
18. okt 2011

@albao na ceske e mimino? musim kuknut 😉 .

babetkarka
18. okt 2011

myslite, ze take choditko,co tlaci pred sebou je dobra vec? Maju v tescu za dobru cenu, uz som ho skoro dala do kosika, ale potom som ho vybrala,ze naco, neviem sa rozhodnut, ale asi to je len dalsia zbytocnost, ci???

babetkarka
18. okt 2011

@vierkasteffi mam teda znamu, co od 4 mesiaca dava krupicu,puding na noc,samozrejme z normalneho mlieka.Snazila som sa jej teda vysvetlit,ze to nieje moc vhodne, ale este som ja bola za blbu 😒 . A ozaj, ze mi mala preto nespi,lebo jej nedam poriadne najest 😒 ....Ked chces puding, podla mna ho uvar vo vode a nakoniec daj trosku mlieka, ale myslim si, ze o nic nepride, ked ho dostane aj neskor 😉

lavazza
18. okt 2011

@kinsli cufi chodí na FB 😀 ,právě sem včera chtěla napsat,ale zapoměla

vierkasteffi
18. okt 2011

@babetkarka a tak este pockam 😉
a ty co davas na desiatu a olovrat
ja davam vacsinou vyzivu, sem tam nejake cerstve ovocie a 1-2krat do tyzdna biely jogurt

knedluska
18. okt 2011

@babetkarka - taky jsem na to ,,chodítko,, v tescu koukala. A taky jsem nad ním přemýšlela a nic nevymyslela. Taky nevím, jestli to není zbytečnost.
A nám konečně roste první zoubek a lezeme !!! 🙂

albao
18. okt 2011

@babetkarka ano ceske emimino 😉 My tam uz dokonca mame sukromnu skupinu snaziliek/maminiek, vsetko rozne veky miminiek, a nejak sme sa tam dobre zabyvali 😵

Inak Hanka si take choditko co tlaci pred sebou spravila z hrazdicky. Mame taku plastovu, bez deky, len dve Acka spojene tyckou, a ona sa chyti za tu tycku a beha s tym po byte. Neviem ako dlho ju to bude bavit, prisla na to len predvcerom.

albao
18. okt 2011

@knedluska jej, blahozelma k pokrokom! 😵 😉

ellahop
18. okt 2011

@babetkarka aj ja mam znamu co uz od 4 mesiacov vari vecer krupicnu kasu z plnotucneho mlieka prevareneho. ona je proti umelym veciam, teda aj kasiam, a nutrilonu a tak, tak to vyriesila takto. malej nic nieje,,, to uz ma druhu. ja by som si netrufla,, ale asi sa to da..

lavazza
18. okt 2011

@kinsli Vojtíšek je nějakej velikej nebo se mi to zdá?Koukám tak na něj,že by mu mohl dát Miky nějaký kilčo,je nějakej hubenej.Jak Miky strašně málo přibíral,tak teď to všechno dohnal 🙂

kinsli
18. okt 2011

@lavazza Vojtíken má 76 cm. Na 8m měl myslím 76/7750g. Nyní mu 76cm zůstává ale dle mého má už minimálně 8,5 kg néli k 9 kg. Fakt netuším, bohužel nám došla ve váze baterka a nějak nejsem schopná ji koupit. Nějak jsem přestala řešit jídlo už jsem se na něj nemohla dívat a dám mu fakt vše, jí s námi. A fakt se za ty 2-3 týdny maximálně rozežral a dle mého přes půl kg přibral. Zítra zkusím přemluvit doktorku aby mi ho zvážila, jestli uspěju nevím, nejsem si jistá jestli tam nemají váhu jen když jdeš na poradnu. Uvidíme líná huba holé neštěstí. Můj typ je 8640g.

lavazza
19. okt 2011

@kinsli Vůbec na to nevypadá.Náš Miky je hodně malý a tak vypadá buclatě,ale kamarádka má chlapečka a ten měl v 5měsících okolo 9kg.
Však poslední dobou pořád slýchám,jak je Miky jak soudeček.Jenže co nadělám, jí pěkně a myslím,že nijak moc.Lepší než kdyby nejedl.

kinsli
19. okt 2011

@lavazza tak jsem zpět to jsem ho hodně přecenila má 76/8250g a to byl ještě po jídle takže něco málo přes 8 kg. Fakt jsem si myslela, že má o dost víc ☹ za těch 9,5m přibral 3,8 kg.
A kolik má Miky??