Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
holky prosím o hlas pro Verunku Holubovou, moc díky http://hradecky.denik.cz/multimedia/galerie/334...
@haniula tak to mas super zariadene 😀 . Malo chlapov je teda takych. Musim tiez nieco vymysliet 😒
@vierkasteffi moze podla mna zlaty klas, len bez cukru,ale nedavam,ja davam instantne kasicky, pride mi to jednoduchsie a malej chutia...
@kinsli tiez ficim hlavne na emimine 😉 je to tam v mnohom lepsie, sem chodievam z nostalgie 😝 😀
--------
Inak, Hanka ma asi malicky ekzemik na krku v zahybe. Zvlastne je, ze sa vytvoril ked sme nezavadzali ziadne nove jedla! Nechapem to. Najprv som si myslela, ze sa jej tam odiera spaci vak, tak sme ho odlozili, ale nie je to tym. A excipial u lipolotio, co mi poradili, tiez nezabera 😒 vraj to moze byt jesenou a chladom. Ale to je divne, nie? Len tak z nicoho nic sa to objavi 🙄
@babetkarka aj ja davam instantne kasicky len ma to tak napadlo ale kedze UM sa neda varit takze asi aj tak nic z toho 😒
sedia uz vase deticky nas este nie a ani sa nejak nechysta 😢 ani neštvornožkuje on sa pohybuje tak ze sa kotula a do vsetkeho kope 😉
@vierkasteffi sediet by sa mali deticky naucit do 10 mesiacov, takze klud 😉
My uz teda sedime, ale nie je kam ponahlat. Obcas by som ju chcela aj spomalit, lebo uz to nie je to moje malilinke miminecko 😅
@albao na ceske e mimino? musim kuknut 😉 .
myslite, ze take choditko,co tlaci pred sebou je dobra vec? Maju v tescu za dobru cenu, uz som ho skoro dala do kosika, ale potom som ho vybrala,ze naco, neviem sa rozhodnut, ale asi to je len dalsia zbytocnost, ci???
@vierkasteffi mam teda znamu, co od 4 mesiaca dava krupicu,puding na noc,samozrejme z normalneho mlieka.Snazila som sa jej teda vysvetlit,ze to nieje moc vhodne, ale este som ja bola za blbu 😒 . A ozaj, ze mi mala preto nespi,lebo jej nedam poriadne najest 😒 ....Ked chces puding, podla mna ho uvar vo vode a nakoniec daj trosku mlieka, ale myslim si, ze o nic nepride, ked ho dostane aj neskor 😉
@babetkarka a tak este pockam 😉
a ty co davas na desiatu a olovrat
ja davam vacsinou vyzivu, sem tam nejake cerstve ovocie a 1-2krat do tyzdna biely jogurt
@babetkarka - taky jsem na to ,,chodítko,, v tescu koukala. A taky jsem nad ním přemýšlela a nic nevymyslela. Taky nevím, jestli to není zbytečnost.
A nám konečně roste první zoubek a lezeme !!! 🙂
@babetkarka ano ceske emimino 😉 My tam uz dokonca mame sukromnu skupinu snaziliek/maminiek, vsetko rozne veky miminiek, a nejak sme sa tam dobre zabyvali 😵
Inak Hanka si take choditko co tlaci pred sebou spravila z hrazdicky. Mame taku plastovu, bez deky, len dve Acka spojene tyckou, a ona sa chyti za tu tycku a beha s tym po byte. Neviem ako dlho ju to bude bavit, prisla na to len predvcerom.
@babetkarka aj ja mam znamu co uz od 4 mesiacov vari vecer krupicnu kasu z plnotucneho mlieka prevareneho. ona je proti umelym veciam, teda aj kasiam, a nutrilonu a tak, tak to vyriesila takto. malej nic nieje,,, to uz ma druhu. ja by som si netrufla,, ale asi sa to da..
@lavazza Vojtíken má 76 cm. Na 8m měl myslím 76/7750g. Nyní mu 76cm zůstává ale dle mého má už minimálně 8,5 kg néli k 9 kg. Fakt netuším, bohužel nám došla ve váze baterka a nějak nejsem schopná ji koupit. Nějak jsem přestala řešit jídlo už jsem se na něj nemohla dívat a dám mu fakt vše, jí s námi. A fakt se za ty 2-3 týdny maximálně rozežral a dle mého přes půl kg přibral. Zítra zkusím přemluvit doktorku aby mi ho zvážila, jestli uspěju nevím, nejsem si jistá jestli tam nemají váhu jen když jdeš na poradnu. Uvidíme líná huba holé neštěstí. Můj typ je 8640g.

Holky, musím se pochlubit. Nedá mi to 😉. Dnes jsme byli na Ostravici na koních. Já si super po 5 letech zajezdila a tatka se tu hodku procházel. Bylo úžasné počasí slunečné!!!! 😵 😵 😵
Do alba to dát nemůžu - stopli by mi to!!!! Stopli mi i inzerát, že obsahoval vykřičníky. Super že???