icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

albao
19. okt 2011

@kinsli aj ja mam pocit, ze musi mat uz aspon 9 ci 10 kil a pritom tento posledny mesiac to skoro nelezie. pred 2 mesiacmi mala 8.2 kg, teraz moze mta tak 8.5 podla posledneho vazenia

lavazza
19. okt 2011

@kinsli Miky měl v 8měsících 67cm a 8,5kg,vážila sem o víkendu doma v oblečení a s plínou a měl cca 9,3kg,jdeme na další kontrolu až 22.11.,tak jsem zvědavá kolik bude mít,ale cm si myslím,že měl víc,než mu sestra změřila,byl dost zkroucenej

kinsli
19. okt 2011

@albao
@lavazza

Tak to jsou na tom podobně 🙂 akorát my máme dlouhána. Dnes tu byla kmoška a říkala, že si není vůbec na fotkách podobný jako ve skutečnosti. To je fakt on na všech fotkách vypadá naprosto příšerně. Má tokouvou divnou velkou hlavu a to fakt ve skutečnosti nemá i objičej má jiný. dnes jsem zkoušela něco nachodit ale opět vypadá chudák děsně 🙂

zuzik28
20. okt 2011

Hi hi hi....tak malá měla na poradně v 8 měsících 75 cm a 9,3 kg. Jsme pěkně tlusťoučcí 😀 😀 Ale já vůbec nevím jak je to možné. Jí málo, dopo svačinku, pak oběd a odpoledne taky svačinku...dá si vždycky pár lžiček. Ale dohání to kojením....tak asi tím 🙂 Teď už bude mít určitě k desíti kilům... Dneska jsem dostala poprvé MS tak jsem zvědavá co to udělá s chutí mlíčka....třeba už přestaneme kojit 😀

seminkads
20. okt 2011

my ideme do poradne dnes a ratam ze mala bude mat nieco okolo 9kil,naposledy mala 8650g

albao
20. okt 2011

Bozinku, tak to mame jedno z tych mensich deti? A pritom sa mi zda, ze dlzkou je dlha, okolo tych 76 cm odhadujem

babetkarka
20. okt 2011

@vierkasteffi my papame podobne, dnes na ranajky trosku rozteka, na desiatu par lyziciek jablcka uvareneho, obed- minimum-tretina toho poharika hipp, na olovrant tipujem tiez len zopar lyziciek jogurtu a vecer kasicku. Dnes sme uz 2x kojili-nie vzdy chce 😒 . Neviem z coho to dieta zije 😀 . Mne by sa zisla taka zivotosprava 😀

albao
20. okt 2011

@babetkarka jejdanenku, to spapa strasne malinko oproti Hanke! Ja zase nechapem preco jej tak hrozne chuti. Jasne, hybe sa vela, stale lozi a skusa chodit, ale aj tak. Len pre porovnanie rano zeleninova vyzivka 100 az 190g podla chuti, desiata 190g ovocna vyzivka alebo cely banan, obed 190g masovozeleninova vyzivka, olovrant 190g ovocia alebo jogurt s piskotami, vecera 250g kase. A casto pomedzi to este chrumky. A este plus kojenie - rano, poobede, vecer a v noci. A nechapem potom, preco mame stale taku nizku vahu oproti inym babetkam tu 😖

albao
20. okt 2011

Ked si to tak uvedmomim, tak stale varim 😕 Mam doma otesanka 😀

babetkarka
20. okt 2011

@albao aj mne hovoria aka je mala dlha a navalana a pritom ked to tu citam sa mi zda este mala 😀 . V 7,5 mesiaci mala 73cm a 7500g

babetkarka
20. okt 2011

@albao tak to ti papa neskutocne, moja bys to mala na tyzden 😀

albao
20. okt 2011

@babetkarka 😀 😀 😀 veru veru, aj mne sa to zda, ze ine babetka by to mali na prad dni aspon 😝 😀

vierkasteffi
20. okt 2011

nas ma 76cm a 9090g
@babetkarka
a vacsinou tipuju ze ma rok vcera maleho oslovila jedna pani ze ty by si uz bezkal vsak? A ja na to este ani nesedi ma 8,5 mesiaca 🙂

seminkads
20. okt 2011

takze dnesna poradna- 9500g a 74cm 🙂

albao
20. okt 2011

@seminkads 😵 jej, dalsia baculka (oproti nam teda 😀 )

tereza79
20. okt 2011

počúvajte babenky,má tu niekto taký zázrak ako ja?Matej nechce mlieko,vôbec žiadne,inak papá skoro všetko bez problémov,mlieko ráno ani nevypije a večer kašu na veľa na veľa.

seminkads
20. okt 2011

@albao malej porodna vaha bola 4000g a 53cm, a to mi dr povedala ze ked bude velka tak bude drobna-nechapem preco,mne sa nezda krpata, kamaratkina ma 14mes a taketo miery

seminkads
20. okt 2011

@tereza79 mne mala asi pred mesiacom odmietala mlieko-ale asi to bolo zubkami,teraz uz v pohode-rano rychlo kym je este v polospanku,inak ho nechce a vecer ako uspavadlo, skus zatial ine mliecne vyrobky a skusaj aj mlieko 🙂

albao
20. okt 2011

@seminkads no krpata nie je ani nahodou 😝 Ale to je dobre, ze ma zasoby, pretoze coskoro budu behat ako torpeda 😀

lavazza
20. okt 2011

@kinsli Miky vypadá skoro všude taky jinak,je pár fotek kde je i stejný,ale to je minimum.A všude vypadá,že se tváří divně a vypadá jak soudek,ale ve skutečnosti ani ne.Hlavně že sou zdraví a že jim chutná.

lavazza
20. okt 2011

@zuzik28 Tý jo,to máš pěknýho obříka,o tolik větší než ten náš 😀
Je sem ještě MS nedostala.A myslím,že to kojení je spíš na žízeń než na hlad,že už jim to moc nedá.

lavazza
20. okt 2011

Tak Miky dneska začal dělat krůčky stranou když se něčeho drží a dvakrát spadl na hlavu když si hrál, já mu snad tu helmu pořídím.

kinsli
20. okt 2011

@lavazza když budeš chtít helmu tak mi dej vědět, máme dvě 🙂 tak jednu pošlu dál.

je to klasika NO SHOCK 44-52 cm.

jinak na této fotce si je Vojtíšek nejpodobnější

kinsli
20. okt 2011

@vierkasteffi krásná váha, hned bych brala 🙂 to je na těch 76 cm tak akorát 🙂

kinsli
20. okt 2011

jinak Vojta je hubenej ale on nejí... on žere 🙂

dnes. mléko, mléko, banán, kaše, mléko, oběd, mléko, jogurt, kaše, mléko

(mléko =120 ml ) víc na dávku nevypije je to 7:15-20:15h

kinsli
20. okt 2011

@kinsli takže 600 ml mléka, 400 ml kaše, banán, 200g oběd. 150 ml jogurt + nějaký sušenky, rohlík, to do jídla ani nepočítám

celkem 1350g potravy což mě příjde děsný a výsledek je přírůstek 10 dkg/měsíc

Kačka měla na roce 78/8560g a Vojta mít víc nebude, bude asi tak nastejno akorát počítám s 80/82 cm.

tereza79
21. okt 2011

@seminkads ja to skúšam už 2 mesiace,jogurty a pudingy a iné mliečne výrobky
papá,ale mlieko nie.

kamusek
21. okt 2011

@zuzik28 My jsme na tom podobně. My měli v 8 měsících 9,90kg a 76cm 🙂 A teď v 9 měsících 10,5kg a 78cm 🙂 Ale nám chutná 🙂 My papáme ráno mlíčko (220ml), pak svačinku (jak kdy - jogurt, přesnídávku, chlebík s lučinou, ovoce), pak obídek (zeleninu, masko, v podstatě už skoro všechno 🙂), pak další svačinku (zase buď přesnídávku, ovoce, piškoty s ovocem, taky různě), pak někdy ještě kašičku (okolo 17hodiny, podle toho, kdy jsme ráno vstali) a před spinkáním zase UM (200ml). Mezi tím někdy křupky, rohlík (ten jen žužle), vypijeme asi 300ml čaje....A protože ješte nelezeme, tak hezky přibíráme 🙂 Ale doktorka říkala, že je pevná, takže je otázka času, kdy se rozleze 🙂 A určitě pak bude přibírat míň 🙂

ellahop
21. okt 2011

@kamusek uz ta chytili tie zdrobnelinky,,,, kasiscka, obidek,,, 😉 mile....

kamusek
21. okt 2011

@ellahop 🙂 🙂 🙂 To tak je, když jsi celý den s dítětem 🙂 🙂 🙂