Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Jsme zpět od babi a dědy a máme novinku. Markétka se konečně plazí dopředu!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵
https://www.youtube.com/watch?v=sGNmesItz7EJak to děláte,že vám děti vydrží na nočníku?Miky má nočník asi 14dní a nechce na něm ani sedět,natož aby něco vytvořil.
hoky vasi mrňousci už respektují "NE" ? Máme v kuchyni pod stolem zásuvky, samozřejme jsou zaslepené, ale stejne nechci aby se s nimi malý hjral, tak mu vždy řeknu ostře NE, ale přijde mi že z toho má jenom prču..Sedne si k ní, kouká na mne a diskutuje a když se začnu ještě jako víc zlobit, lišácky se podíva a šup hned ruce do zásuvky 😠 Jakoby vedel co to ne znamená, ale nehodlá to respektovat. Tak nevím...máte nějaké tipy jak na nej ?
@lolelole V pohodě, Vojta rve fakt na husto Kačence vlasy tak už jsem od tytyty přešla k plácnutí přes ruku a stejně má ze mě jen srandu.
@lavazza tak třeba po týdnu zkoušej. Já nočník kupovala před měsícem a půl a to ještě řval jako tur když jsem ho na něj posadila. Teď jsem začali tak, že jsem ho posadila před televizi a kolem něj dala hračky. Zatím je to jen o náhodě, určitě nechápe co po něm chci. Kačka začala taky chodit okolo 9m a ta opravdu věděla na co ten nočník je. sedla si vyčůrala se nebo vykala. Vojta podle mého neví která bije. No časem pochopí když se budu rozplývat nad každým bopkem, co po něm chci 🙂
Dneska jsem před ní zachraňovala modem a roter. Pak objevila taťkovi papuče. Pak jsem si lehla k ní na zem a v mžiku byla u mě a vyšlo z toho - 10 vytrhaných vlasů, zapatlané brýle a poškrábaný obličej. Stává se z ní pěkný malý ďáblík. 😀
čaute baby neobjednávate niektorá cez ebay veci???
Holky moc díky za rady počkám tak 5 dní na tom cibulovém čaji a když se nezlepší zkusím nějaký sirup, ale moc nevěřím tomu, že zabere ☹ měli jsme Prospan, Mukosolvan, Robitusin, ACC ( co já vím jaké ještě a k prdu byly snad všechny ☹ Tak jsem to vždy vzdala a došla si pro ATB. No jo snad to bude brzy dobrý, teď mu rostou zuby, zrovna dnes vykoukla nahoře jednička tak je oslabenej a chytne kde co ☹
Vojta nepije takže ani cibulový čaj do něj nedotanu, ale přečůrala jsem ho, že mu dělám z toho čaje mléko. Ohřeju čaj a do něj nasypu nutrilon a vypije to 🙂
jo zapomněla jsem na ten čaj, Je to půlka větší cibule nebo jedna celá menší nakrájet na čtvrtky dát do hrníčku, přidat hrstku majornky, zalít vařící vodou a nechat 10 min. louhovat a scedit. ( já to zaliju a neřeším, nechám to klidně 2 hodiny ( scedím si to až když ten čaj potřebuju ) alespoň je silný odvar. Pak se tam dává cukr, med a může být citron, ale to nedávám to je jen na dochucení.
Včera jsem mu dělala nutrilon z 50% vody a 50% čaje - vypil to.
Dnes jsem udělala z čaje + nutrilon a též to vypil. Tvářil se podezřele, ale nenechal nic takže super a budu mu dělat míko už jen z čaje 🙂 Doufám, že mu to brzy zabere.

co sa tyka zubov a to mi ich mame pozehnane, bolo to hrozne, ale tomasko nastastie spal. len bol cez den nervozny, ale hrozne, placlivy a hlavne ho prehanalo. ruka stale v puse, ked mu isli stolicky tak prestal rozpravat, uz sme sa aj bali, ale teraz zas zacal, len nehovori mama, a to v 7 mesiacoch hovoril a tak krasne... no co uz,,, hlavne ze tata pozna... 🙂