Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
nas zas rad hadze hrackami, no a ked ho za to vyhresime tak na nas zmurke a urobi taky ksichtik ze ho ideme vsetci zozrat... 🙂
mam pocit ze vsetky kaslu na nase nie-my ked malej povieme NIE NESMIES... tak sa nam len rehoce do ksichtu 🙂co uz, skor ci neskor sa to aj tak nauci, a ked nahodou posluchne o minutu o tom nevie a vsetko ide nanovo...
U nas teda "NO-NO" funguje 🤐 Samozrejme, musi byt k tomu ostry ton. Inak k nej hovorime velmi milo, takze to hned pochopi. Ked je to velmi lakave, tak to musim este raz zopakovat, ale inak s tym nerobi problem a necha to tak.
dievcata, vytiahli ste uz fusak? Ja ano,ale zda sa mi, ci to nie je skoro, ked dnes ma byt okolo 10 stupnov 😒 .
moju zase strasne trapia zasuvky na stenach a predlzovacky. Stale dvihnem prst, ze no no, niekedy pocuva,ale zvycajne jej musim ukazat nieco ine, napr. ovladac od TV 🙂 , aby sa zaujala niecim inym.
@babetkarka my nemáme fusak, ale zimní kombinu a pod ní jen body a štrample... není vůbec spocená!!!! v zimě bude mít ještě fusak a pod kombinou ještě vrstvu navíc...
co davate vasim detickam na ranajky ja zatial iba kasu ale chcela by som mu to z niecim obmenit lenze nezje nic co nieje pomixovane skusala som aj rozmrveny roztek do mliecka ale nechutilo mu to aj to malo co spapkal tak vyzvrackal 😖
@vierkasteffi A co třeba jogurt, ten už by taky mohl ne? Já dávám bílý nebo občas i pribiňáček nebo lipánek...A třeba kousíčky chleba? To taky ne? Třeba s lučinou nebo sýrem Kiri 🙂
@kamusek biely jogurt davam na desiatu a ked mu dam aj kusky chleba tak sa dusi a pozvracka sa ☹
@vierkasteffi Aha....No já dávám úplně ráno, když se vzbudíme - okolo půl 6, 6 ještě mlíčko UM....pak okolo 9 jogurt, chleba s něčím nebo už i přesnídávku nebo nějaké ovoce....pak oběd....odpoledne taky ovoce nebo jogurt s piškotama, jak kdy...a večer okolo 17 buď taky chleba s něčím nebo kašičku....a v 19 než jde spinkat taky mlíčko UM. Musíš zkoušet. Malá taky nechtěla papat kousky. Tak jsem jí nejdřív všechno mixovala, jinak taky natahovala a zvracela to zpátky...Pak jsem to mixovala míň, pak jen mačkala a teď spapá chleba, rohlík, měkké ovoce - normálně kousky. Chce to čas... 🙂
@vierkasteffi
@kamusek My jsme na tom úplně stejně jako kamusek, ráno ještě kojím a kolem půl desáté má jogurt. A i ten zbytek rozvrhu máme vlastně stejný, akorát k tomu chlebu s něčím jsme se ještě nepropracovai.
@kamusek ja davam rano okolo pol 7 UM okolo 9 kasu, potom ide spinkat spi tak do pol dvanastej potom jogurt alebo vyzivu o druhej UM ide spinkat, ked sa zobudi okolo piatej dam mu obed okolo pol siedmej troska mliecka asi tak 90ml (viac nevypije) a o osmej spapa kasu a ide spinkat v noci nepapa az rano
@kamusek, sova33
este by ma zaujimalo kolko mliecka vypiju vase deti v priebehu dna moj iba 330ml viac do neho nedostanem ☹
a vodu caj tiez nechce par lyziciek vypije a uz vypluva, skusala som aj z flasky mu dat aj z avent poharila no nechce ☹
@vierkasteffi mame rovnaky problem. Ale skor sa pozri, ci dost cika. Mal by mat tych 5-6 poriadne precikanych plienok. My cikame az-az, len to pitie nam stale nejde, resp. odmieta pit 😒
@albao no ma tak za 24 hodin pocikane 4 plienky ale medzi tym este 2-3 krat cika do nočníka
dneska ma prekvapil dala som mu do avent hrnceka cajik a vypil asi 60ml naraz normalne som nechapala prvy krat tolko vypil a ani neprotestoval keby to tak bolo castejsie 😉
@albao a kolko ti pije mliečka?
@vierkasteffi no to neviem, lebo kojime. Ale podla mna okolo tych 300-400 ml to moze byt
@albao lebo neviem ci mu aj tolko mlieka na den staci asi to je malo ale snad jogurtami ho nahradime ...
@vierkasteffi Já taky nevím, kolik mléka vypije, taky ještě kojím. Ale pije ráno a večer hodně, trochu si dá před odpoledním spaním a v noci jak kdy. Dopoledne má ještě jogurt a večer buď mléčnou kaši nebo obyčejné jáhlové přidám trochu UM.
@vierkasteffi Malá vypije ráno tak 220ml UM, přes den čajíku nebo vody někdy i 600ml 🙂 A pak večer taky tak 200ml UM 🙂
@kamusek tak to je super nas zdaleka nevypije ani polovoci z toho co tvoja, a mliecko na jednu davku vypije ledva 120ml niekedy ani to ...
Jak vám děti usínají když už si v postýlce stoupají?Taky dělají takovou dobu blbiny a rošťačí?Já vím,že to je blbě,ale vždycky to vzdám a vezmu Mikyho do náručí a pak usne.
Náš Števko už na fľašu nechce nič krupicu na večer varíme hustú na lyžičku spapá okolo tristo, na raňajky chlebík s maslom, na desiatu jogurt, na obed polievočku alebo zemiačik mäsko kompótik a pod., na olovrant puding alebo ovocie a pred každým spaním asi 60 mliečka iba vtedy znesie fľašu 😀
@vierkasteffi ahoj aj my tak do tých 400ml ale pýtala som sa deckára povedal že nevadí ved už dostavajú joogurty milačiky
@lavazza u nás perfektně fungují plyšáci...když jdeme spinkat tak hod dám do postýlky s hrošíkem a tak dlouho se spolu ňuňají, až usne 😀 na žádne stoupaní si ani nevzpomene 😉 Ale toho hrocha má už fakt od narození a má ho hrozně moc rád 😵 akorát někdy potřebuje těch plyšáku více viz fotka 😀

holky byla jsem dnes fotit tak dávám alespoň dvě fotky 🙂
Vojtínka bohužel nemám ☹ je nemocný tak si ho vyfotím v aťastu 🙂