Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
no tak to vam zavidim, ze deti piju tak malo mliecka🙂 My sme uz asi 3 mesiace vyhadzany na tvaricke, nevieme z coho, kozna skusa masti a zatial absolutne nic,akurat sa mu to rozsiruje,z maleho fliacika pri nose to ma uz takmer po celej tvaricke a zacina mu to aj na rucickach. Uz si s manzelom myslime ci nema alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka, pije UM -france lait. A ja sa mu cez den snazim nedavat UM,iba vynimocne,ale zato od vecera do rana vypije 700-800ml. Na ranajky papame taktiez uz chlebik s maslom a domacim lekvarom.U nas je dost velky problem ovocie, pretoze detsku vyzivu nezie ani nahodou, jablko nastruhane ani v inom stave taktiez odmieta. Jedine co zje je kusok banana. Ine ovocie na odporucenie koznej neje.Snazim sa mu robit aspon 1,5dcl jablkovej alebo mrkvovej stavy na den, nech ma nejake vitaminy. Potom obed, poobede jogurt alebo pribinacik a na veceru, bud to co mal na obed alebo kusok chlebika. Kase nam taktiez nechutia.
Ma niektore vase dietatko alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka?
Ake ovocie davate detom?
@tereza79 no vo stvrtok ideme ku koznej na kontrolu, tak uvidime, co povie.
@ellahop ja som mu dala asi pred mesiacom prvykrat pribinacika a teraz po mesiaci, a ci pribinacika jedol alebo nie ma to take iste. Samozrejme nepapa ho kazdy den, mozno dvakrat za tyzden. Ale ak bude treba vyhodime ho z jedalnicka.
@sesilia My už dáváme skoro všechno. Už měla i mandarinky, pomeranč, jabko, banán, hrušku, jahody, ananas, švestku, ryngli, kiwi....Neosypala se z ničeho. Taky přesnídávky snesla všechny. Má strašně ráda ovoce. A doktorka mi dokonce říkala, že jí sem tam můžu dát i ovoce z konzervy, což jsem celkem čuměla 🙂 Ale to jsem ještě nezoušela...
holky z ČR nesháníte některá zimní botičky. Mám po Vojtínkovi vel. 19 značky essi, jsou nošené cca měsíc a půl do kočárku. Jsou v pořádku. Jsou unisex, myslím kaki s béžovou.
@lavazza Ahojky tak máš přesně změřeno 🙂 Je to 12,6 cm takže 12,5 cm. Cena byla buď 1060,- nebo 1080,- teď nevím, lístek najdu 🙂 Byly drahý, ale ty co teď máme jsem koupila zase jako nevhodnou velikot ( špatně zvolenou od jedné paní za 520,- takže to byla krásná práce 🙂
nechala bych je za 350,-
http://prozeny.blesk.cz/soutez/zlaticka/2011/pr...
holky kbyby jste si našli chvilku hlasujte pro naši neteřinku Kateřinku...děkuji za hlásky
dnes sme mali uzastny den. s malym sme sa strasne nasmiali, aj som dostala.... lebo som odmietla fukat dlhsie bublifuk, on by presedel na pracke aj pol dna, len nech su bublinky, potom sme boli vonku okolo domu bez kocika, chvilu chodil, chvilu sa nosil a zahral si s velkymi chalanmi futbal... no a na choditku chodi ako drak, potom sa posral tak, ze musel ist hned do sprchy a o tristvrte na seden bol ko.. takze zas budeme vstavat okolo pol piatej, no co uz,,, zmena casu s nim zamavala tento krat.. teraz som doupratovala,, ale riadime sa heslom binec v byte stastne dite... 🙂
Mikulášek se už týden snaží jíst sám a má z toho ohromnou radost a docela mu to jde.Taky už chodí s pomocí hrazdičky kterou si hrne před sebou.
A náramně se mu líbí neteřinky hrací bubínek od fisher - price,pořád u něj tančí,ale rodičům už se tolik nelíbí,dělá šílenej hluk.
@lavazza v pohodě já tu taky přes den nejsem 🙂 dnes jsem byla fotit spokojená s fotkama moc nejsem, objednala jsem si nový objektiv + blesk, tak snad to bude lepší 🙂

ja som nemala trpezlivost a tomasko zaspava so mnou vzdy ked ide spat. je mi to luto ale niekedy som za nim behala aj hodinu... hm, no a to zaspaval sam od babatka. 😒