Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
pocujte, co budu mat vasi drobci ako stedrovecerne menu? ja uvazujem nad suchou oplatkou(resp. kukuricnou chrumkou,kedze oplatka sa lepi na pusu), polievku robime slivkovu-len neviem ci uz moze, pangasa na prirodno, salatik(robim ho z jogurtu) a nejaku mnamku na zaver 🙂
ja som Matejovi robila párkrát rybu na masle troch vegety natura na to a chutilo mu a fučku a aj kapustu jedol,takže by sme mali vianoce vybavené 😀
nas bude mat na vianoce pyre a rybu na masle... mozno k tomu nejaku varenu zeleninku, my vlastne ideme prvy krat takto ze na ostro vianocovat, kym sme neboli svoji, tak sme mali vianoce den pred vianocami a na stedry vecer sme isli k svojim rodicom, minuly rok som bola na stedry vecer v porodnici,, takze tento rok, ako rodina prvy krat... a aj ako manzelia... 🙂
Já taky přemýšlím,co dát malému k večeři na štědrý den,asi mu udělám pangase s kaší,jinak mě nic jiného nenapadá.
Tentokrát budou smutné vánoce, z pátka na sobotu mi umřela babička,těšila sem se jak si to užijeme poprvé s malým,ale te´d se na vánoce netěším,budou smutné vánoce.
Už dlho som v tejto diskusii nebola .... dnes budem mať "dlhú noc" ...maličká mi zvrackala a teraz sa bojím ísť spať a tak ju sledujem ... už sa mi raz pred chvíľou zobudila a opäť zvrackala ... takýto problém máme po 1x 😖
aspoň si vás trošku počítam ... už riešite vianočné menu pre naše najväčšie lásky ...keď tak rozmýšľam nad touto témou, zvolíme asi tiež rybku na masle, zemiakové pyré a dusenú zeleninku
Čavte kočky neviete či ešte pred vianocami budú nejaké akcošky v nexte alebo v mark&spencer príp. H&m,Zara??
a dajte nejaké tipy na darčeky, malej sme kúpili spievajúci záchod a trojkolku
Na kolena, na kolena, jéjéjé!!!
https://www.youtube.com/watch?v=ocOoRFVzP2Aahojte, drzim vam palce babulky, ja som vam len chcela zazelat vela stastia, a posmelit, ja som sa porodu bala strasne, nakoniec to dopadlo super, rodila som bez epi(dalo sa to vydrzat, aj ked to boli, ale ta bolest k tomu patri 😉 )a je to krasna bolest, to pisem s odstupom casu, lebo, ked som mala kontrakcie, tak to take krasne nebolo 😀 , ja len ze ja my sme mali krasny porod. a chcela som vas posmelit, neviem ci ste poculi o prirodzenom porode bez nastrihu, ja som taky mala, z porodneho stola som zisla sama dole, hned som sedela, lezala, vstavala, niaka bolest po siti, niaka jazva, fungujem ako pred porodom,, uplne normalne 😉 ,, ked tak sa pozrite na temu epo-no, a rovnako je dolezita pred priprava -lanove semienka a caj z malinovnika, ku tomu epino,+ manzel+ vase babetko a vy a mate krasny porod,,,, drzim palce 😉
@anicka1981 aničko asi ci chtela psát do nějaké jiné témy - my jsme tady všechny již po porodu 😀 ale souhlasím s tebou a taky jsem pro přirozený porod, epino, maliník atd..a měla jsem to štestí, že bylo narození mého cvrčka krásny zážitek pro nás všechny 😵
@lolelole no ano, ale som si myslela, ze som to zmazala, chcela som napisat dievcatam, co to maju pred sebou este a troska posmelit, ja som sa porodu bala, a vtedy by som privitala,keby mi niekto dal info, ktore som si musela ja sama hladat, a o epino som sa dozvedela, ked som bola uz skoro v 35 tt, a keby som o tom vedela skor mohla som si cele tehotenstvo viac uzit a menej prestresovat 😉
@anicka1981 jj epino je super věcička, kéž by bylo povědomí o ní běžnější i mezi gynekology 😠
@lolelole no to by bolo super, na mna pozeli ako na zarak v porodnici, ze bez nastrihu- natrhnutia a maly mal 3800g,, preto som pisala aj ten prispevok, aby zienky vedeli, ze sa to saj aj inak ako strihat, a je super, ked bolest skonci porodenim babetka a dalej fungujes uplne normalne, bez bolesti z hojenia jazvy a sitia, mozes uplnevsetok cas venovat babtetku v plnom zdravi 😉
@anicka1981 my jsme to měli podobny - bez poranění bez nástrihu a na oddelení 6nedelí jsem si chtěla dojít po svých - nedovolili mi to 😠 ...když jsem pak na pokoji viděla ty holky s 10 a více stehama, co nemohli sedět ani ležet..ufff...epi byla super investice 😉

Dneska má Markétka 11 měsíců!!!! Šíleně to letí!!!!!! Za chvilku budem sfoukávat 1. svíčku na dort.