icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
4. nov 2011

Dneska má Markétka 11 měsíců!!!! Šíleně to letí!!!!!! Za chvilku budem sfoukávat 1. svíčku na dort.

lavazza
4. nov 2011

@haniula Jojo,letí to šíleně,já budu přesně za měsíc rok doma.Než se nadějem půjdem do práce 😒

seminkads
5. nov 2011

pocujte, co budu mat vasi drobci ako stedrovecerne menu? ja uvazujem nad suchou oplatkou(resp. kukuricnou chrumkou,kedze oplatka sa lepi na pusu), polievku robime slivkovu-len neviem ci uz moze, pangasa na prirodno, salatik(robim ho z jogurtu) a nejaku mnamku na zaver 🙂

knedluska
5. nov 2011

@seminkads - zrovna jsem nad tím taky včera přemýšlela. 🙂 Ale ještě jsem nic nevymyslela.

seminkads
5. nov 2011

@knedluska ja aj tak stale neviem naisto,pretoze rybku som este neskusala a na vianoce premiera urcite nebude, skusim ju urcite este predtym,len neviem odkedy sa moze, oplatky sa bojim, aby sa nou nedrhla, poliavka jej aj tak asi chutit nebude 😀 a ciste zemiaky nema rada...

tereza79
5. nov 2011

ja som Matejovi robila párkrát rybu na masle troch vegety natura na to a chutilo mu a fučku a aj kapustu jedol,takže by sme mali vianoce vybavené 😀

tereza79
5. nov 2011

@haniula aká je už veľká a krááásna.Dávno som tu nebola nejak nemám času nazvyš,prajem veľa zdravia 😀

ellahop
6. nov 2011

nas bude mat na vianoce pyre a rybu na masle... mozno k tomu nejaku varenu zeleninku, my vlastne ideme prvy krat takto ze na ostro vianocovat, kym sme neboli svoji, tak sme mali vianoce den pred vianocami a na stedry vecer sme isli k svojim rodicom, minuly rok som bola na stedry vecer v porodnici,, takze tento rok, ako rodina prvy krat... a aj ako manzelia... 🙂

lavazza
6. nov 2011

Já taky přemýšlím,co dát malému k večeři na štědrý den,asi mu udělám pangase s kaší,jinak mě nic jiného nenapadá.

Tentokrát budou smutné vánoce, z pátka na sobotu mi umřela babička,těšila sem se jak si to užijeme poprvé s malým,ale te´d se na vánoce netěším,budou smutné vánoce.

janettan
6. nov 2011

Už dlho som v tejto diskusii nebola .... dnes budem mať "dlhú noc" ...maličká mi zvrackala a teraz sa bojím ísť spať a tak ju sledujem ... už sa mi raz pred chvíľou zobudila a opäť zvrackala ... takýto problém máme po 1x 😖

janettan
6. nov 2011

aspoň si vás trošku počítam ... už riešite vianočné menu pre naše najväčšie lásky ...keď tak rozmýšľam nad touto témou, zvolíme asi tiež rybku na masle, zemiakové pyré a dusenú zeleninku

luuca1
7. nov 2011

Čavte kočky neviete či ešte pred vianocami budú nejaké akcošky v nexte alebo v mark&spencer príp. H&m,Zara??
a dajte nejaké tipy na darčeky, malej sme kúpili spievajúci záchod a trojkolku

luuca1
7. nov 2011

@lavazza ahoj,, uprimnu sústrasť ti prajem, no to je nepríjemné, ja som dnes spucovala mojmu otvoci žalúdok lebo išiel rýchlo a dostal smyk a trocha si rozbil auto tak som mu znadala či sa chce zabiť pred vianocami,

haniula
7. nov 2011

Na kolena, na kolena, jéjéjé!!!

https://www.youtube.com/watch?v=ocOoRFVzP2A
haniula
7. nov 2011

@lavazza Upřímnou soustrast!!!!! ☹ Je to velmi smutné takhle před vánoci!!! U nás máme taky něco podobného - děda je velmi těžce nemocný a nevíme, jestli se dožije koncem roku ☹.

krpcek2
Odpoveď bola odstránená
lavazza
7. nov 2011

@luuca1 děkuji,je to strašný,ale dost by se trápila

lavazza
7. nov 2011

@haniula no babi by se trápila,měla bolesti a bylo to vysvobození,ale nečekala sem to tak rychle,doktor to zanedbal už na začátku,ještě že mám Mikyho,že to nebude na vánoce tak hrozný

anicka1981
7. nov 2011

ahojte, drzim vam palce babulky, ja som vam len chcela zazelat vela stastia, a posmelit, ja som sa porodu bala strasne, nakoniec to dopadlo super, rodila som bez epi(dalo sa to vydrzat, aj ked to boli, ale ta bolest k tomu patri 😉 )a je to krasna bolest, to pisem s odstupom casu, lebo, ked som mala kontrakcie, tak to take krasne nebolo 😀 , ja len ze ja my sme mali krasny porod. a chcela som vas posmelit, neviem ci ste poculi o prirodzenom porode bez nastrihu, ja som taky mala, z porodneho stola som zisla sama dole, hned som sedela, lezala, vstavala, niaka bolest po siti, niaka jazva, fungujem ako pred porodom,, uplne normalne 😉 ,, ked tak sa pozrite na temu epo-no, a rovnako je dolezita pred priprava -lanove semienka a caj z malinovnika, ku tomu epino,+ manzel+ vase babetko a vy a mate krasny porod,,,, drzim palce 😉

lolelole
7. nov 2011

@anicka1981 aničko asi ci chtela psát do nějaké jiné témy - my jsme tady všechny již po porodu 😀 ale souhlasím s tebou a taky jsem pro přirozený porod, epino, maliník atd..a měla jsem to štestí, že bylo narození mého cvrčka krásny zážitek pro nás všechny 😵

lolelole
7. nov 2011

@lavazza je mi to líto ☹ Babička by jistě nechtěla aby jste na Vánoce smutnili, tak hlavu vzhuru, časem to přebolí, i když věřím, že je to těžký a babička ti byla blízkou osůbkou...tak se držte

lolelole
7. nov 2011

@haniula no šikulka - za chvili všechno doběhne a ty budeš nestíhat zachraňovat první pády 😀

anicka1981
7. nov 2011

@lolelole no ano, ale som si myslela, ze som to zmazala, chcela som napisat dievcatam, co to maju pred sebou este a troska posmelit, ja som sa porodu bala, a vtedy by som privitala,keby mi niekto dal info, ktore som si musela ja sama hladat, a o epino som sa dozvedela, ked som bola uz skoro v 35 tt, a keby som o tom vedela skor mohla som si cele tehotenstvo viac uzit a menej prestresovat 😉

lavazza
7. nov 2011

@lolelole děkuju,já tam dva roky bydlela u ní, i když to nebylo vždy OK,nejhorší to bude do pohřbu,ale strašně se toho bojím,už aby to bylo za mnou

lolelole
7. nov 2011

@anicka1981 jj epino je super věcička, kéž by bylo povědomí o ní běžnější i mezi gynekology 😠

haniula
7. nov 2011

@lavazza snad to fakt bude brzo ok!!!!! malý ti určo zvedne náladu...

lolelole
7. nov 2011

@lavazza chápu tě a držím palce

anicka1981
7. nov 2011

@lolelole no to by bolo super, na mna pozeli ako na zarak v porodnici, ze bez nastrihu- natrhnutia a maly mal 3800g,, preto som pisala aj ten prispevok, aby zienky vedeli, ze sa to saj aj inak ako strihat, a je super, ked bolest skonci porodenim babetka a dalej fungujes uplne normalne, bez bolesti z hojenia jazvy a sitia, mozes uplnevsetok cas venovat babtetku v plnom zdravi 😉

lolelole
7. nov 2011

@anicka1981 my jsme to měli podobny - bez poranění bez nástrihu a na oddelení 6nedelí jsem si chtěla dojít po svých - nedovolili mi to 😠 ...když jsem pak na pokoji viděla ty holky s 10 a více stehama, co nemohli sedět ani ležet..ufff...epi byla super investice 😉