Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
koukám, že je tu řeč o epinu. Já natrénovala 34,5 cm a porod našeho 4310/55 cm drobečka byla brnakčka 🙂
bez poranění a venku byl snad dřív než si dr nandal rukavice 🙂
Nemáte někdo prosím proutěný kufr??? nebo nějaké retro dětské oblečení???
@anicka1981 já sem byla sice trochu nastřižená,ale sednout sem si taky mohla hned druhý den,až se kamarádka divila,zřejmě šikovná doktorka co nás rodila a nepotřebovala sem žádnou pomůcku,odrozený sem měla taky rychle
@lavazza v listopadu snad ještě ne, já pila až 26.12. 🙂
Jinak ano myslím na focení. Teď jsem objednala dvě plátna tak už se těším až příjdou 🙂
Jinak kámoška to má super 🙂 Já bych taky ráda fotila cvrčky, no uvidíme. Ztím co jsem rozesílala po facebooku, tak žádná odezva ☹ No třeba až bude ukázka tak se někdo ozve 🙂 Ono asi se to v dnešní době moc neřeší a většina lidí si děti vyfotí doma sama ☹
@lavazza no ja som dodila cez 15 hod, co som mala kontrakcie po10 min,,, ale namala som nic pichane,, takze to islo dost pomaly, ale vysledok bol krasny 😉
jinak jsem vybrala pro Vojtínka vánoční overal, pro Kačku čepici a bodyčko 🙂 Hned jak dojde plátno tak je nafotím a pošlu oblečení dál 🙂 Aby stihlo nafotit broučky na přáníčka co nejvíc lidí 🙂 Loni jsem to řešila na posední chvíli a fotila 23.12.
@lavazza no tak uvidíme, až příjdou pozadí tak něco nafotím 🙂
docela se těším, už jsem objednala vánoční oblečky 🙂 ( jen na vyfocení na přínáčka ) na vánoce je obleču normálně. Pro Kačenku by se mi moc líbilo toto tričko http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=8079009
a k tomu by měla lefínky pod kolena a riflovou sukýnku.
@lolelole taky jsem s nimi spokojená, koupila jsem je znova akorát v modré barvičce 🙂
snad nekecám, ale myslím, že máme toto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=49690131&tab=2
snad nekecám, teď jsem na něj nekoukala, ale myslím že to bylo toto. Vojta ho dostal v loni k vánoců ve vel. 92 tak to jem fakt nepochopila 🙂 Ale teď se bude hodit dám ho Kačence 🙂 Ona má sice 3,5r, ale to bodyno je fakt velký a na to jedno vyfocení 🙂
to jsou takové ty červené fleky na týlu
z čeho ji vznikly rány???
holky nevíte některá o nějaké akci na pleny?? Nějak mi docházejí tučné zásoby 🙂 Naposledy jsem kupovala myslím huggies, velké balení za 254,-
Máme za sebou první teplotu,ale Miky je skoro Ok,až na to kňourání.Teplota mu vyběhla na 38,7.Ráno měl už jen 37,2.
dnes sme boli na vysetreni, tomasko ma selest a este nieco nezavazne ale ma... takze budeme sledovany uz aj u detskeho kardiologa,,, ako vidim, v tejto skupine sme vsetko vychytali my... aspon ze vase deticky su v poriadku. 🙂

@lolelole tak to urcite, jedna z najlepsich investicii 😵 , no ja som zisla sama zo stola dali ma sadnut na vozicek, a zalozili ma mojimi taskami z predporodnej miestnosti a odtiahli ma na izbu,,,, hned do sprchy som sa pytala, a sestricka, ze si mam lahnut, a oddychovat,,, a ja ze nemozem, ze prv musim sa osprchovat a prezliet z kosele do cisteho, tak len krutila hlavou, ze take nieco tu nemali,,, 😀 , a bebenka na izbe mala navstevu-rodicov, no a ked som vysla zo sprchy, tak len pozerali, ako si sadam,laham, lebo ich dcera uz 2 dni po porode a chodit nemohla ani vstavat, a to som porodila skoro okilo vatsie babo,,, tak sa len cudovali 😉 , a ked sa pytali ci som mala epi, a ja ze nie, tak skoro s otvorenymi ustami pozerali na mna, aj sam prednosta na vizite len cumel, ze to sa nevidi, tak casto, ak vobec,, ja strasne rada spominam na porod, bol to najkrajsi zazitok , emocne strasne silny,,, 😵