icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

anicka1981
7. nov 2011

@lolelole tak to urcite, jedna z najlepsich investicii 😵 , no ja som zisla sama zo stola dali ma sadnut na vozicek, a zalozili ma mojimi taskami z predporodnej miestnosti a odtiahli ma na izbu,,,, hned do sprchy som sa pytala, a sestricka, ze si mam lahnut, a oddychovat,,, a ja ze nemozem, ze prv musim sa osprchovat a prezliet z kosele do cisteho, tak len krutila hlavou, ze take nieco tu nemali,,, 😀 , a bebenka na izbe mala navstevu-rodicov, no a ked som vysla zo sprchy, tak len pozerali, ako si sadam,laham, lebo ich dcera uz 2 dni po porode a chodit nemohla ani vstavat, a to som porodila skoro okilo vatsie babo,,, tak sa len cudovali 😉 , a ked sa pytali ci som mala epi, a ja ze nie, tak skoro s otvorenymi ustami pozerali na mna, aj sam prednosta na vizite len cumel, ze to sa nevidi, tak casto, ak vobec,, ja strasne rada spominam na porod, bol to najkrajsi zazitok , emocne strasne silny,,, 😵

kinsli
8. nov 2011

koukám, že je tu řeč o epinu. Já natrénovala 34,5 cm a porod našeho 4310/55 cm drobečka byla brnakčka 🙂
bez poranění a venku byl snad dřív než si dr nandal rukavice 🙂

kinsli
8. nov 2011

Nemáte někdo prosím proutěný kufr??? nebo nějaké retro dětské oblečení???

lavazza
8. nov 2011

@kinsli na focení?známá co mi fotila Mikeše,začínala s focením jako koníčkem a teď má vlastní ateliér a tak plno,že nestíhá,chci nechat Mikyho vyfotit na první narozeniny a snad bude mít volno,teď si sama začla pro miminka dělat čelenky a čepičky jí háčkuje maminka

lavazza
8. nov 2011

@anicka1981 já sem byla sice trochu nastřižená,ale sednout sem si taky mohla hned druhý den,až se kamarádka divila,zřejmě šikovná doktorka co nás rodila a nepotřebovala sem žádnou pomůcku,odrozený sem měla taky rychle

lavazza
8. nov 2011

@kinsli vzpomínám si jak sme tu loni řešili nápoj na vyvolání porodu 😀 ,touhle dobou už sme měli některá pěkná panděra 😉 a letos už máme doma pěkná kvítka...

kinsli
8. nov 2011

@lavazza v listopadu snad ještě ne, já pila až 26.12. 🙂
Jinak ano myslím na focení. Teď jsem objednala dvě plátna tak už se těším až příjdou 🙂
Jinak kámoška to má super 🙂 Já bych taky ráda fotila cvrčky, no uvidíme. Ztím co jsem rozesílala po facebooku, tak žádná odezva ☹ No třeba až bude ukázka tak se někdo ozve 🙂 Ono asi se to v dnešní době moc neřeší a většina lidí si děti vyfotí doma sama ☹

anicka1981
8. nov 2011

@lavazza no ja som dodila cez 15 hod, co som mala kontrakcie po10 min,,, ale namala som nic pichane,, takze to islo dost pomaly, ale vysledok bol krasny 😉

kinsli
8. nov 2011

jinak jsem vybrala pro Vojtínka vánoční overal, pro Kačku čepici a bodyčko 🙂 Hned jak dojde plátno tak je nafotím a pošlu oblečení dál 🙂 Aby stihlo nafotit broučky na přáníčka co nejvíc lidí 🙂 Loni jsem to řešila na posední chvíli a fotila 23.12.

lavazza
8. nov 2011

@kinsli no asi by ses divila, kolik lidí nechává děti fotit a kolik jich zkouší víc fotografů

Jo jasně,že jsme v listopadu ještě nepili koktejl,ale už sme to tady rozebírali🙂

kinsli
9. nov 2011

@lavazza no tak uvidíme, až příjdou pozadí tak něco nafotím 🙂
docela se těším, už jsem objednala vánoční oblečky 🙂 ( jen na vyfocení na přínáčka ) na vánoce je obleču normálně. Pro Kačenku by se mi moc líbilo toto tričko http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=8079009
a k tomu by měla lefínky pod kolena a riflovou sukýnku.

lolelole
9. nov 2011

@kinsli ahojda - právě doarzili botičky - tak až se prďola vzbudí hned je odzkoušíme 😀 vypadají pěkne 😉
Máš tip na nějaký hezký vánoční bodýčka ?

luuca1
9. nov 2011

baby prosím vás poradte mi v bratislave dobrú kožnú ambulanciu, chcem ísť konzultovať tie jazvy po rananach po pôrode čo má malá na hlavičke, neviem či je to dosť vidieť na tej foto ale začínam mať strach že či jej to niekedy zakryjú tie vlásky, už som si aj včera kvoli tomu poplakala

kinsli
9. nov 2011

@lolelole taky jsem s nimi spokojená, koupila jsem je znova akorát v modré barvičce 🙂

snad nekecám, ale myslím, že máme toto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=49690131&tab=2
snad nekecám, teď jsem na něj nekoukala, ale myslím že to bylo toto. Vojta ho dostal v loni k vánoců ve vel. 92 tak to jem fakt nepochopila 🙂 Ale teď se bude hodit dám ho Kačence 🙂 Ona má sice 3,5r, ale to bodyno je fakt velký a na to jedno vyfocení 🙂

kinsli
9. nov 2011

@luuca1 jizvy po porodě?? Nemyslíš ohýnek??? Ten mizí dlouho. říká se že okolo 3 let zmizí, ale Kačka ho ještě trochu má.

luuca1
9. nov 2011

@kinsli čo je ohýnek???

kinsli
9. nov 2011

to jsou takové ty červené fleky na týlu

luuca1
9. nov 2011

@kinsli ale asi to nebude ono malá mala otvorené rany v hlavke a zostali jazvy kde nerastú vlásky, takže potrebujem zistiť ako sa to dá do budúcna riešiť,

kinsli
9. nov 2011

z čeho ji vznikly rány???

luuca1
9. nov 2011

@kinsli nuž povedali mi že vraj od mojich panvových kostí, nikde som na nete nič také nenašla a žiaľ ani nepoznám nikoho s takým niečím som zúfalá, keby si vedela, ja viem že malá je zdravá a za to ´dakujem ale toto tiež nemusela mať

kinsli
9. nov 2011

@luuca1 ☹ tak snad to bude dobré a místa jí vlaskami zarostou

kinsli
9. nov 2011

holky nevíte některá o nějaké akci na pleny?? Nějak mi docházejí tučné zásoby 🙂 Naposledy jsem kupovala myslím huggies, velké balení za 254,-

luuca1
9. nov 2011

@kinsli nopráveže tam jej vlasky nikdy nenarastú a má to tak vysoko na hlavke že sa bojím toho že akurát tamsa jej to bude rozchádzať,ani dva copíky nebudeme môcť nosiť... ☹ ☹

kamusek
10. nov 2011

@kinsli Teď je velké balení Huggies v Kauflandu, myslím že taky za 254,- nebo tak nějak. Takže super cena... 🙂

knedluska
10. nov 2011

@kinsli @kamusek - akorát holky, v tom Kauflandu je většinou nikdy nemají. Vezmou jich pár, protože ty balíky jsou velký a ty zkoupí ty lidi, co už tam před sedmou čekají. 😠 Aspoň u nás to tak je. 😒

kamusek
10. nov 2011

@knedluska U nás jak kdy. Někdy taky nemají a někdy toho je až moc. Podle toho, jak jsou kde akce. Ale slyšela jsem, že když nemají v letáku napsáno do vyprodání zásob, tak si je můžeš na informacích objednat a až přijdou, dají ti vědět. A budeš to mít za tu levnou cenu 🙂

knedluska
10. nov 2011

@kamusek - fakt jo? Tak to u nás už stojí ráno před krámem důchodci než otevřou a berou to ve velkém, asi pro vnoučata. 😒 Jo, o těch informacích jsem to vlastně taky slyšela. 😉

lavazza
10. nov 2011

@knedluska u nás ve vedlejším městě otevřeli Kaufland taky tam chci zavítat, s těmi důchodci je to všude stejný a ještě si myslí,že mají absolutní přednost

lavazza
11. nov 2011

Máme za sebou první teplotu,ale Miky je skoro Ok,až na to kňourání.Teplota mu vyběhla na 38,7.Ráno měl už jen 37,2.

ellahop
11. nov 2011

dnes sme boli na vysetreni, tomasko ma selest a este nieco nezavazne ale ma... takze budeme sledovany uz aj u detskeho kardiologa,,, ako vidim, v tejto skupine sme vsetko vychytali my... aspon ze vase deticky su v poriadku. 🙂