Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
toto je riadne veselé obdobie táto jeseň 😀 😀 😀 len nech sme už všetci zdraví a hlavne detičky,ja som mala riadnu šokovku keď mu tak vybehla teplota,som sa bála ísť spať,lebo on spinkal nebudil sa len mu išla stále telota hore a hore,tak som si presne o polnoci uvarila kávu,a chodila merať každých 20 min,potom mu o 01,15 klesla na 37,7 tak som išla spať a o 4,30 sa malý zobudil.Teraz je už lepšie ale málo papá nejak mu nič nechutí,asi kôli zubom.Hádam to čochvíľa prejde.
@tereza79 no já si myslím,že to má k zubům,měl dneska i trochu průjem,ale zatím sem mu žádný zub nenašla,teď už je OK,je z něj zas divoch,ale večer a k ránu sem měla dost nahnáno,večer hořel a špatně dýchal,hned sem ráno volala doktorce a sestřička říkala,že pokud už má jen zvýšeno tak už nic nedávat,jinak pokud to bude horší,teplota vysoká,tak nelenit a hned na pohotovost do nemocnice a dávat do vlažné vody a v pondělí se mám ještě ozvat
ale nás strašia naši drobci tými teplotami a hnačkami čo?ja som bola teda riadne vyplašená,dnes som mu už dala čierne uhlie.lebo je toho hnačkovania asi už dosť,je síce na ňom napísané od 3 rokov ale doktorka mi povedala že mu ho mám kľudne dať keď neprestanú hnačky,som ho rozmrvila a dala mu na lyžičke,polovicu zjedol druhú vypľul a poroztieral okolo úst,vyzeral ako kominár 😀 😀 😀
Tak my máme taky rýmu jako hrom, navíc mu lezou tři zuby najednou (dvojka nahoře už se prořízla, druhá dvojka a jednička se prořezávají), tak toho má chudák plné kecky 😒
Miky už od pátku pořád kadí,včera a dnes měl i průjem a má šíleně opruzený zadeček ikdyž umývám vodou a často přebaluju,chudáček malej,dnes sem koupila sudokrém,tak se mu to snad zlepší.
Zienky, kolko razy vam cez den spinkaju deticky? Mne uz Hanicka zacina odmietat druhy spanok, uz mava obcas len jeden 😒
Rostou nám zřejmě 4zuby naráz,už aby se prořezali.Miky má strašně nateklý dásinka a pořád by se jen choval.
Holky tak ten náš prďola už se postaví sám v prostoru bez držení 😵 Koukala jsem na něj jak jelen, co že to vyvádí a on se úplně v pohodě postavil, vydržal tak 10 vteřin a pak bác na zadek. A pak to opakoval s velkou radostí celý den 🙂 Jinak my spíme tak od půl 9 do půl 8 ráno a pak hodku dopo a hodku odpoledne takže paráda 😵 Akorát ta pitomá rýma zase... 😠
@lavazza držím palce aby se to rychle prořezalo..má ještě Miky průjem ?
Jo a ještě se musím pochlubit - začli jsme asi před 3 týdny znakovat a dnes Kvido udělal první znak 🙂 Umí ukázat opičku..nejdřív jsem myslela že je to náhoda ale pak viděl v knižce obrázek opičky a hned začal ukazovat znak. Paráda. Ještě aby se naučil i pro život praktickejší věci než je opice 😀 jako třeba najíst, napí, bolí a pod..
A u nás Nelinka vstává mezi pátou a šestou ráno, potom spinká tak od 9 do 12 a pak jak kdy, někdy hned po obědě třeba ještě půl hodiny spí a protože je to brzy, tak spí i odpoledne a někdy jde spát třeba až ve čtyři a spí hodinu a večer chodí spát mezi sedmou a osmou.
@maova my si vždy po obědě listujeme v takové knížce se zvířaty (kupovidu ho jako jediná baví - dětské knižky ho vůbec nezajímají ) a tam jsme si vždy ukazovali jaké zvíře co dělá a najednou mi to začal ukazovat při tom obrázku sám 🙂 no umíš si představit jakou jsem měla radost 😀 ale celkově jsem z toho znakování nadšená, máme o měsíc mladší sesternici, tak jsem zvědavá jak si budu prťata mezi sebou znakovat 😝
ja som mala Jakuba voľakedy tak že jednu dobu spával len v kočíku cez deň v postielke ani za nič,potom sa to prehodilo tak sme z mesta utekali lebo driemal a ak som ho náhodou dala v kočíku ležmo tak reval ako keby ho z kože drali.Mateja v kočíku ani nedávam spať doma dám do postieľky dám pusinu a odídem tak zaspí sám niekedy za 5 min niekedy za pol hodinu ale sám,nechcem spraviť to isté čo pri Jakubovi a uspávať ho,už som sa poučila takto si skôr porobím čo mi treba 😀 😀 😀 😀

my sme mali tento týždeň 39,4 teploty som mala iné bopo,potom sa vysypal takže šiesta choroba to istí pomedzi to mu vyšiel zub a ešte aj hnačkuje,má sa tiež niekto tak super ako ja? 😀 😀 😀 😀