Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@luuca1 mě něco podobného zjistili těsně po svatbě. Jeden Dr. mě chtěl rovnou hnát na konizaci čípku a hrozil i rakovinou. Dostala jsem se do speciální ambulance, kde si udělali svoje stěry, pak tu biopsii. Bylo to odebrání vzorku takovým hrubějším štětečkem (ani už si nevzpomínám, jestli to nějak bolelo, takže asi ne e 🙂) Ta byla v pohodě a pak jsem chodila jen co 3měsíce na kontrolu a po roce už stačila kontola po 6měsících a pak už klasicky po roce. Takže klid, i když je to těžké. Sama jsem z toho šílela.
Známá Dr. mi vysvětlovala, že to může být způsobené i nějakou prodělanou virozou nebo oslabením organizmu.
@albao byla jsem na kontrole po šestinedělí, pak mě Dr. chtěla vidět ještě za tři měsíce na klasickou preventivní prohlídku a pak říkala, že stačí přijít za rok.
@luuca1 pamatuju si, že to byl poslední stupeň před rakovinou (aspoň tak mi to ten první Dr. říkal), ale to přesné označení si nepamatuju. Pamatuju si jen ten obrovský šok, když mi dva dny před svatbou vyhrožoval rakovinou a okamžitou operací a kdo ví čím ještě.
Uvidíš z dalších výsledků co a jak dál.
ja som bola tiez len po sestonedeli a povedal mi, ze o rok na preventivku
dnes sme boli s malou na neurologii na kontrole a vysledok znie ze je vsetko uplne v poriadku a vraj motoricky predbehla rovesnikov 🙂 ale nasrali nas tam neskutocne. Ordinacne hodiny pre pac. od 8 do 10:30 a potom objednani, prisli sme o 8:45, boli sme stvrti, medzitym prisli dve maminy s detmi ze su objednane, nejaka mlada sopla co bola objednana na 9, prisla az po nas a ked uz sme boli konecne na rade aj po tych objednanych tak si spomenula ze ona tam mala byt uz davno, a sestra ju bez problemov vzala, to uz ale MM nevydrzal a vtrhol im do amb ked mu chceli zavriet pred nosom, narobil tam taky bordel a krik, ze sme boli okamzite vnutri, mala zabka vonku(kde mala plno reci) a dr mi povie:no viete ale my mame objednanych pac. a tych nemozme nechat cakat, ja jej na to ze si ich maju objednavat vo vyhradenych hodinach a nie vtedy ked tam ludia sedia vyse hodiny s malym dietatom, mala mala uz davno spat a dr sa este pousmiala,ze vsak ani ospala nie je. ked sme odchadzali, este sme my dvaja ani bundy nemali a mala bola v kociku tuha. jooj tak ma nasrali ze mam chut sa ist stazovat zajtra (za 1 obj pac maju 9e! a o tie by prisli keby ho nevzali...)
jinak my se máme dobře rosteme, a rosteme. Vojtík říká Máma, bába, pápá ham. občas se už pustí stolu kdy přechází k televizi, ale jen na jeden krůček. Takže si myslím, že my asi roku neutečeme 😉
dávám odkaz na fotky
omlouvám se za chybu, samozřejmě MI roku neutečeme 😅
Já byla po kontrole po šestinedělí u MUDr. už dvakrát, ale to jen proto, že jsem si nechávala dávat nitroděložní tělísko Mirenu. Takže jednou na stěry a podruhé na zavedení. Jinak bych šla asi také až po roce. Myslím, že pokud nejsou problémy tak není důvod častěji.
Koukám, že už to tady jaksi moc nežije. Je to škoda...
@zuzik28 ja si myslim, ze je to tym, ze kazda riesime svoje deti doma a uz sa nam ani nechce rozprpravat sa o nich este na modrom konikovi a ked je nejaky problem vygooglime si ho a pridame sa do tej temy na konikovi, ktora je pre nas momentalne aktualna. no a aj deti su uz nie take co byvali, ja napriklad pred malym na pc uz nemozem byt, lebo potom chce byt na pc aj on a nejako sa to snazime zatrhnut, lebo sa nam zdalo ze ma z toho pozerania youtubu a spievakova problemy
Tak je pravda,že není moc času sedět u PC jako když byl člověk ze začátku na MD.A s malým se to moc nedá.
som si trochu poplakala, pribuzna prisla o svoje dvojicky-chlapcov, bola v nejakom 19tt 😢 😢 😢
@ellahop AHOJKY, právě listuji v časopise deti a my a je tam článek od nějaké maminky o Skafocefalii - není to náhodov to, co má Tomáškem ? Taky mu operovali nějaký přesčasně srostlý šev na hlavičce a dnes je to již velký zdravý kluk 🙂 Ta mamča sepsala i nějakou knižku, mohlo by tě to zajímat...mrkni na http://www.qenda.bloguje.cz/tema-22-skafocefali...
@kinsli No, tak nevím nevím, ale podle mě se to tímto pravidlem neřídí. Co holky? Rozsekněte to 🙂 Měkké "i" ve slově "mi" se píše pouze pokud je to ve vztahu ke mně jako "podej mi, udělej mi to, atd.". Nepleteš si to náhodou s koncovkou -li?. Třeba oni dělali (jako oni všichni, kluci i holky), ony dělaly (jako ty holky), a oni dělali (jako jen kluci, teda i Vojtík). Takt nevím, toto se mi nezdá. Promiň....ale asi jsem trubka...a klidně se nechám poučit. A možná už to budu teda psát správně 😀
Zdravím holky. Spí vám děti jednou denně nebo ještě dvakrát (dopoledne a odpoledne)? Náš malej indián začíná bojkotovat odpolední spaní a nebo vytuhne pozdě, až kolem 16:30 a pak je zase večer až moc čilej... Tak asi brzy zavedu spaní jen jednou denně - kolem poledne 🙂

@luuca1 nie nam zrusili operaciu a tam kde s tomaskom prideme tam mu nieco najdu.. o mna teraz ale vobec nejde, ja len z tych stresov mam uz asi chronicky seknute v krku... no ale to je jedno... 😉