icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lolelole
30. nov 2011

@lavazza cucá palec u nohy ? tý jó tak k tomu jsme se zatím nedopracovali 🙂 ...Kvido úplně ignoroval takové to zkoumání nožiček při lehu na zádech..vlastně všechno ležení na zádech - jak to šlo tak šup na břicho a do světa 🙂 ale je to legrace jak už se se vším podělí a vůbec už jsou to velký parťáci 😅 ...třeba mi vrazí do ruky auto a jezdíme spolu nebo koulí míč na mě...jo a tatínkovo hlídaní - jela jsem poprvé od porodu s kamoškou na koncert - celá nervózní, že budu kluci spolu jsem si zapoměla telefon doma, tak jsem se od auta vrátila, a tatínek sedí na záchodě a Kvido si v obýváku něco vesele papá...když jsme se ptala co, tak tatínek neví..je přeci na záchodě 😠 😝 tak asi tak je to s chlapským hlídáním 😀 celý večer jsem se modlila, že snad Kvido žužlal jenom křupku 🙄

sesilia
2. dec 2011

baby, co kupujete drobcom na vianoce?

ellahop
2. dec 2011

@sesilia kocky, auta, oblecenie, a na narodky dostava velky traktor.... lebo tomaska to uz nejako s babatkovskymi hrackami nebavi

lavazza
3. dec 2011

@lolelole Miky si hrál včera v postýlce,dala sem mu tam rozdělaný kolotoč se zvířátky a jednomu cumlal nohu a jak se tak na něj dívám,tak mi ji taky nabídl 😀

lavazza
3. dec 2011

@sesilia od nás dostane hlavně oblečení a jednu hračku, k svátku a na Mikuláše dostal hračky-skákací oslík, kačenky do vody,bublifuk,knížku,kostky,bábovičky,od babičky s dědečkem dostane oblečení a hračky a na narozeniny má taky oblečení a od babi s dědou dostane obroský auto

lavazza
3. dec 2011

Kdo ještě kojíte,taky když si vaše děti oddělají pusiny vám tak šílené stříká mlíko?Já sem vždycky celá mokrá,musíme si na sebe dávat plínku.Hodně mi to dělala ze začátku a teď zas.

lavazza
3. dec 2011

Dneska mi manžel řekl,že ještě tak ukecaný dítě jako je náš Miky neviděl 😀 Se máme na co těšit,až bude opravdu mluvit 😉

ivkaj
3. dec 2011

@lavazza já teda kojím pořád, ale tohle se mi nestává a nestávalo ani na začátku.
@ellahop k vánocům motorku dorážedlo+helmu (od babičky), od nás autosedačku, lego a nějaké hračky. K narozkám jsem mu od rodiny objednali penízky na pokojík.

lolelole
3. dec 2011

My jsme na Vánoce pořídili jenom hračky - oblečení máme podědený, takže to nepotřebuje. Od našich dostane sánky s fusakem, na to se moc těšíme 🙂 Přála bych si dodělat malému do Vánoc jeho pokojík, ale to se nám asi nepovede 😖 Jó a na narozky má v garáži zaparkovaný parádnicky traktor s vlečkou 😀 Byl v léte ve výprodeji, tak jsme to rovnou vzali na narozeniny.

brego
3. dec 2011

@lavazza Tyhle "problémy" se stříkáním jsem měla jen úplně na začátku tak první 3 měsíce, od tý doby vůbec. Asi máš holt dost mlíka 🙂
@sesilia Hračky, dřevěný vláček a takovou tu provlíkačku s korálkama z IKEy. A u babiček to budou asi překvápka, počítám nějaký chrastící šílenosti a oblečení 🙂 😉

knedluska
4. dec 2011

@lavazza - taky takové problémy nemám, mě se spíš malá pustí, když už nic neteče. 🙂

lavazza
5. dec 2011

Mikuláš řádí v ložnici jak černá ruka 😀 A když ručkuje kolem postele,tak to je fofr,nechci vidět až mi bude zdrhat venku 😀

knedluska
5. dec 2011

@lavazza - přejeme Mikymu všechno nejlepší k svátku. 🙂 🙂 🙂

albao
5. dec 2011

TAk my mame na vianoce kelimky do vane, plastove lopticky, drevene puzzle a knizky. Na narodeniny ma tatrovku 😝 😀

@lavazza A mliecko mi uz dobre davno nestriekalo! Jejda, to musis mat zasobu!

lavazza
5. dec 2011

@knedluska díky,teď zrovna spí,už to bylo potřeba

lavazza
5. dec 2011

@albao na jednu stranu sem ráda,že ho mám dost,na druhou stranu je mi to líto,protože už bych chtěla přestat kojit,no je to fakt síla,kdybych se zeptala u nás v nemocnici,tak sem ho mohla třeba prodávat

knedluska
5. dec 2011

@lavazza - a kolikrát za den kojíš? A je to teda šikulka, že už takhle ťape, to u nás se ještě ani nestojí, ale i tak to stojí za to. Dneska když jsem jí šla nandat oběd a měla vysáto, tak šla a strhla mi květináč z nízkého parapetu.

seminkads
5. dec 2011

naša malá už asi týžden vie spraviť sama 2-3 kroky,ale dnes presla az 1,5m sama, ustoji tak 3minuty bez drzania-taky cert na nezastavenie 🙂

petah82
5. dec 2011

@seminkads kazdym dnom to bude viac a viac krokov. nas zacal takto pred tyzdnom a dnes sa uz prechadza po byte, urobi tak 20-30 krokov, ma aj choditko, tak trocha sa vyhra aj s nim, kupili sme ho asi neskoro, tiez pred tyzdnom, ale on nemal ziadnu fazu chodenia za ruky, sa od nabytku pustil, postal, 2-3 kroky a teraz toto 😀

lavazza
5. dec 2011

@knedluska no dost kojím,někdy se mi povede že nekojím po nějakém jídle,jenže pak cejtím,jak mě bolí prsa a honem musím jít odsříkat do umyvadla,protože se to nedá vydržet,Mikuláš strašně málo pije,nevypije za den ani hrneček,i když tento týden se docela snaží

Mikuláš dneska převrhnul stojan s CD,jak se o něj opřel a kytky taky hlídám,než uděláme pokojíček tak máme v jedný místnosti kytky a dost velký,tak sem zvědavá kam je dáme,potřebovali bychom nějakou halu,máme obrovský ananasovník,juku docela velkou,ibišek,no je toho dost 😀

lavazza
5. dec 2011

@petah82 tak to je dobrej,Miky má nákupní vozíček a tlačí ho před sebou nebo takovou hrazdičku hrací,udělal párkrát sám několik krůčků a pak si hrcne na zem

seminkads
5. dec 2011

@petah82 my sme toto choditko skusali v obchode a mala mu nestihala a skoro si pusu rozbila, tak sme dalej ani neuvazovali, nasa za rucicky dost casto a rada, dokonca aj ked ideme dakde do obchodu tak v kociku uz strajkuje, minule tlacila nakupny vozik spolu s tatinom
inak kolko vam spavaju cez den, mala si stale vyzaduje druhy spanok, ale to ide spat az poobede a vecer nechce ist skor ako o 22:30, mam jej ten druhy natvrdo zrusit???

knedluska
6. dec 2011

@lavazza - aha, tak to kojíš často, tak proto máš asi tolik mléka. 🙂 Já už kojím jenom ráno, odpoledne a večer a jinak mi malá vypije tak ten hrneček, což je tak těch 150 - 200 ml. A to jí ještě musím ládovat kukuřičnýma křupkama, protože pak má žízeň. 😀 A říkala jsem to doktorce a ta říkala, že v pohodě.

knedluska
6. dec 2011

@seminkads - to musí být krásný, za tím vozíkem ani není vidět ne? 🙂
My taky spíme dvakrát. Ráno vstává kolem 7 hodiny, pak spí tak od půl 10, ale to tak půl hodiny až hodinu a pak jde spát tak kolem půl 3 a to taky tak max. hodinu. A večer už chce v půl 8 spát. 😉

albao
6. dec 2011

@seminkads tiez som nad tym rozmyslala, lebo popoludnajsi spanok je problem, nevie zaspat. A ked zaspi o pol piatej, tak tiez buntosi do neskorej noci. Ale nakoniec som sa rozhodla, ze ju radsej zobudim, nenecham ju spat 1.5 hodiny, ale po 30-45 minutach ju zobudim, ak isla neskoro spat, aby nebola dlhsie ako do deviatej hore.

albao
6. dec 2011

Jeeej, vam uz deticky chodia? Hanicka sa rozhodla, ze radsej skusi horolezectvo, tam sa citi istejsia 😝 😀 Minule sa vysplahala na radiator pod oknom a tam s apostavila a vykrikovala na psov na ulici. Musim ju extra strazit, uz vylezie kam len si zmysli.

lavazza
6. dec 2011

@knedluska mě doktorka řekla,že když má mlíko,že mu to stačí,že prej hodně kojených dětí bojkotuje pití,ale už by bylo potřeba víc pít

lavazza
6. dec 2011

já byla dneska v ložnici ustlat Mikymu postýlku a Miky hrabošil v sektorce,jdu to po něm uklidit a zjistila sem že vytáhl nůž,krve by se ve mě nedořezali,musíme koupit nějakou zábranu na dvířka,ještě že se mu nic nestalo,na příborník ještě nedosáhl,to je hrůza

knedluska
6. dec 2011

@lavazza - ty brďo, to je raubíř. Ty děti jsou postrach. 😀

lavazza
6. dec 2011

@knedluska jo to jo,musíme se hlídat,člověk nemá klid

Teď se naobědval a usnul v židličce,stalo se mi to už asi po třetí 😉
I když to bylo asi vysílením,byla tady kamarádka s dvouletou holčinou a teda už sem se modlila i já aby odešli,na Mikym bylo vidět jak si oddechl,sice sem byla ráda že kámoška přišla na pokec,ale co její dcera vyváděla byla síla.
Já sem byla zvyklá se sourozencema se chovat slušně na návštěvě,tohle bylo na mě moc,hlavně když začla kopat do Mikyho.
Chápu že je dítě,ale i děti se chovají slušně.